Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Венера вече не ви гледа в опозиция. Денят отприщва любовните връзки, дава полет на фантазията и на желанието да бъде

Овен 21 март – 20 април

 

Венера вече не ви гледа в опозиция. Денят отприщва любовните връзки, дава полет на фантазията и на желанието да бъдете с някого на всяка цена. Апетитите са големи, дано и възможностите ви отговорят на тях. Вероятно е да бъдете застопорени от нечии изисквания и претенции. Склонни сте на скандали и разправии, ако нещата не стават така както го искате и планирате. Днес сексуалната енергия подкопава не само здравето, но и личните ви връзки. Дайте си сметка на кого и на какво държите най-много.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Край с неравностойните връзки и летните изкушения. Венера вече ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Ако продължите с една изпепеляваща емоция, семейството и работата ви ще останат на заден план, а това ще се отрази негативно на финансовото ви положение. Не може да си позволите повече разконцентрираност. Денят се свързва с коренната реформа, с провокациите в мисленето и чувствата. Намерете дипломатичен начин да се разберете с тези, които смятате да дистанцирате или да привлечете.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на големите апетити, на изпепеляващите чувства и страсти. Ще се намерят провокатори, които да ви предизвикат към рискови действия и инициативи. Не е ден за публични изяви, тълпата е неуправляема. Изисква се повече разбиране към проблемите на околните и жертвоготовност в името на общото благо. Не е сигурно как ще се приемат от околните ваши действия и изказвания. Добре е да приключвате, а не да започвате каквото и да било. Намерете време и проведете отдавна отлагани оздравителни процедури.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден на големите апетити на всички нива. Трудно ще устоите на хубавата храна в момент, когато трябва да спазвате диета. Още по-трудно ще откажете на любовта, на запознанствата и срещите от този ден. На пътя ви застават изкусители, които първо ще ви подсладят, а после ще ви вгорчат живота. Не се поддавайте на гнева, щадете чувствата на най-близките и ограничете страничните сексуални контакти. Това, което успеете да доведете до победен край, ще ви донесе популярност и слава. Приключете отдавна влачени проекти.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на лъвските апетити, на желанието да имаш, да притежаваш както в бизнеса, така и в любовта. Някой ще съчетае нещата, ще намери повод за творческа командировка с колега или колежка. Да му мислят близките, които остават сами със задълженията. Този ден може да развали една връзка за сметка на друга. Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Сексът ще е причина за компромати. Бъдете пределно дипломатични, не давайте на конкуренцията повод за атака. Не си режете ноктите, ще ви потрябват.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден на големите претенции. Искаме повече от това, което другите са склонни или могат да ни дадат и предложат. Ще влезете в неприятни отношения и дано в крайна сметка уточните нещата без скандал. Нищо ново да не се започва. Ще срещате съпротива, дори и при взаимноизгодни проекти. Проведете общо прочистване на тялото, дома и отношенията. Контролирайте гнева. Може да пострадате, да кажете и направите нещо, което ще се отрази зле на плановете и личните ви намерения. Сънищата си тълкувайте на обратно.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Днес бъркаме секса с любовта. Венера вече не е във вашия знак. Страстите ще са причина за нападки и компроматна атака. Ограничете контактите и увеличете самоконтрола. Не предизвиквайте скандали и разправии с предизвикателно поведение и не на място казани реплики. Не ходете в места, където се събират много хора с провокативни намерения. Тълпата е неуправляема. Политиците да внимават с изказванията си. Апетитите се изострят. Гледаме към чуждото и омаловажаваме своето.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

От вчера Венера е във вашия знак, където не се чувства много добре. Любовта погрешно се отъждествява със секса. Не се препоръчват случайни интимни връзки. Ще си докарате неприятности в желанието да имате всичко в неподходящия момент. Тенденцията е да ви се дава повече от желаното, но след това изискванията ще са двойни и тройни и за всичко ще платите с лихвата. Днес и утре постигате максималното, намирате слабите места на околните и извличате ползи от предоверяването.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на големите апетити, на желанието да взимаш, да ползваш, да употребиш другия, вместо да разчиташ на равностойна и приятелска връзка. Нищо ново и важно да не се започва. Ден на крокодила. Кой каквото хване няма да изпусне от контрол. Преговорите ще вървят трудно, ще се поставят неизпълними условия на всички нива и в любовта ще се отиде към неравностойна връзка. Препоръчват се тихи семейни занимания далече от шумотевицата на тълпата. Неблагоприятно за хирургически интервенции.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Рисков и конфликтен ден. Искате повече, отколкото може да ви дадат и предложат, и обратно. Ще попаднете в неприятни положения, които може да ви скарат с приятели и роднини. Запазете добрия тон независимо какво се случва. Ще получите неприятни знаци и напомняния. Бъдете внимателни при работа с остри и опасни предмети. Не приемайте оферти за работа, не отсъствайте от дома. Може да бъдете дистанцирани от истински полезните и важни за вас дела и хора. Вероятен е и проблем със закона като капак.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Губите самоконтрол, особено в ситуации, в които е замесен сексът. Венера вече ви гледа в нехармоничен аспект от знака на Скорпиона. С голяма вероятност може да замените кон за кокошка, да тръгнете в грешната посока и да загърбите дългогодишни приятелски връзки заради едно мимолетно увлечение. Тази вечер си останете у дома, не търсете начин да се измъкнете от семейните задължения. Ще тръгнете в крива посока и ще плащате дълго за една лъжа. Неблагоприятно за публични и политически изяви.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Символи на деня са прошката и саможертвата. Имате избор да се поддадете на гнева или да намерите начин да простите и да приемете каещите се грешници в живота си. Балонът на илюзиите ще се спука. Тези, които са ви изоставили и забравили, ще изпаднат от класацията и ще почукат обратно на вратата ви. Добре помислете дали може да ги приемете, дали любовта ви е толкова силна и вярата толкова голяма, че да простите. След този ден не задавайте повече въпроси по неудобните теми, по които успеете да се споразумеете.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0