Хороскопът

Овен 21 март - 20 април   Днес всеки от нас стои пред своето огледало, получава това, което е заслужил и ако е наблюдателен ще различи грешките

Овен 21 март – 20 април

 

Днес всеки от нас стои пред своето огледало, получава това, което е заслужил и ако е наблюдателен ще различи грешките, които бързо трябва да коригира. Може да извлечете ползи от нечия неудовлетвореност или изчаквателна политика. До обед може да направите силен ход, без да се съобразявате с тези, които не се съобразяват с вас. Изискването на деня е да се откажем от илюзиите си, да видим реалността и да намерим мястото си в нея. Родените в края на зодията ще имат неочаквани материални облаги.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Символ на деня е магията на преобразяването. Каквото било, било. От днес сякаш ставате друг човек, влизате в нова среда и имате шанс да печелите повече. Луната навлиза във вашия знак преминавайки през градусите на финансова екзалтация. Реализирайте всяко едно свое хрумване, но не и преди да сте го обмислили и напаснали на новосъздалата се ситуация. Днес и утре може да загребете с пълни шепи от общия казан и да обезпечите бъдещето си. Получавате награди за миналите усилия.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Постарайте се да се видите отстрани. Ден на кривите огледала и на ласкателите, които ще изкривят фактите в стремежа си да ви угодят. Търсете на всички нива обективно мнение, независимо дали ще ви хареса или не. Само така може да разчитате на печалби в следващите дни. За утре не планирайте срещи със силни противници, ако нямате нужните козове. Всеки готви своите мрежи, в които да улови голямата риба. Не очаквайте компромиси и разбиране от непроверени във времето хора. Не се предоверявайте.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Излизате от капана на личната неудовлетвореност и готвите атака по всички важни за вас линии на живота. Този ден може да ви предложи подходящите варианти за бъдещото, да ви срещне с нужните хора и да ви насочи към печеливши пазарни ниши. Изискването е да се откажете от една илюзия, от дейност или работа, която до момента е гълтала само личното ви време и ресурси без нужната възвръщаемост. Огледайте се, животът ви предлага нови варианти. Постарайте се да реализирате в бъдеще днешните си идеи.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес всичко се вижда изкривено. Трудно ще прецените правилно ситуацията, както и ходовете си. Може да направите грешна стъпка. Конкурентите ви готвят удар, а близките ви правят крачка, която не са съгласували с вас. От няколко страни ще идват неприятни вести. Може да загубите положение и пари от прибързани сделки и начинания. Утре неприятностите ще се задълбочат, затова проучвайте нещата, без да стартирате нови проекти. Родените в първата декада да не се предоверяват, да се откажат от илюзии и инстинкти.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Денят дава на всеки каквото си е заслужил и заработил в миналото. За вас наградите ще са повече, защото не само на работното място, но и в живота сте се постарали. Очаквайте поне един подарък от съдбата. Нищо, което идва не е незаслужено, затова приемете с разбиране и усмивка и нечия претенция към вас. Ден на преобразяването. Сваляме маската на илюзиите, виждаме реалността и действаме според изискванията на момента. Другите правила на играта просто не важат.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден на награди и постижения, някои от които ще получите по заобиколен начин и с голяма доза протекция. Изискването е да захвърлиш розовите очила, да видиш действителността такава каквато е и да се напаснеш на изискванията на момента. Днес и утре не очаквайте компромиси и не правете такива. В момента врите и кипите в котела на емоциите и любовта, от който е време да излезете, да охлодите страстите и да си подгоните интереса. Големите ви постижения са на 21-22-и. До тогава имате време да подготвите удара си.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес и утре очаквайте крах на една илюзия, а може би и на лятната ви любов. Погледнете реалността в очите, събудете се от летните емоции и започнете да работите за себе си. Днешният ден ще ви отнеме едно предимство, а утрешният още две. Ще се стегнете, ще ограничите контактите, но ще е малко като „след дъжд качулка”. По някакъв начин днес работите за чужда кауза и интереси, забравяйки своите. Не се включвайте в колективни инициативи и не споделяйте идеите си, за да не се похвали с тях друг. Действайте с разум, а не по инстинкт.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес печелят хората, които са в час с настъпващите промени и с изискванията на момента. Чувства, страсти и емоции трябва да се оставят встрани, ако искате да спечелите в тези дни. Нужен ви е обективен и строг анализ на обстановката и действия съобразно нея, а не под влияние на приятелски навивки и импулси. Не следвайте пасивно чужди съвети и не се намесвайте в чужди съдби. Сега е момента да работите строго с целия си умствен и интелектуален потенциал в своята ниша и в своята лична посока на избор.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес ще постигнете много и ще си осигурите база за бъдещото развитие. Притискате шефове и длъжници и правите ход, който ще ви обезпечи в бъдеще. Практичният ви ум ще намери вярната посока докато другите се лутат във власта на страсти, емоции и чувства. Някой ще дочака обещаното повишение, друг ще уреди творческа командировка, а трети ще намери паралелна работа и дейност съобразно дарбите и талантите си. Като цяло ще извлечете ползи от всеки добре обмислен ход. Действайте умната.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес и утре правите основни грешки в професионален и бизнес план. Не се и опитвайте да настигнете тези, които са избягали далече напред със заплати и придобивки. Само ще затънете в дългове. Не теглете кредит, не се поддавайте на емоциите, независимо кой и за какво ви плаче на рамото. Ден на ледената кралица, на вледенените сърца, които се преструват и търсят ползата от всеки свой ход. Родените в първата декада са в по-рискова позиция. За утре не планирайте подписване на нови договори и други важни стъпки.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на маймуната, на подражението, на пасивното следване на чужди мисли и съвети. Дано попаднете на точен и умен човек, дано следвате по петите хора на деня, които ще ви заведат право към поилката и хранилката. Все пак е рисково да заложиш цялото си бъдеще в нечии ръце. Ако ви хрумнат спасителни идеи, не ги споделяйте докато не си извоювате лична и финансова независимост. По някакъв начин днес сте скъпи на триците и евтини на брашното. Контролирайте емоциите, мислете с главата, а не със сърцето.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0