Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Отделете време за себе си, за личната си визия и прическа. Полезните вещества прекрасно циркулират в организма ни, по

Овен 21 март – 20 април

 

Отделете време за себе си, за личната си визия и прическа. Полезните вещества прекрасно циркулират в организма ни, полезните мисли също. Може да се появят редица проблеми, но един по един ще ги решите. И в действията си приложете нов подход, сменете тактиката, накарайте да се съобразяват с вас тези, които са свикнали да им служите безропотно. В този ден има огромна сила. С една дума и жест може да промените в свой интерес ситуация, която ви тормози и да обърнете загубите си в ползи за бъдещето.

 

Телец 21 април – 20 май

 

За вас денят е като бягане с препятствия. Ще се появят проблеми на неочаквани места изискващи бързата ви реакция. Ще се налага да се връщате, да подавате нови молби и заявления, да харчите пари за извънредни услуги и проверки. Изнервяте се, а това ще ви доведе до грешки. Ден на колелото. Което е било отдолу, тръгва нагоре, но в позиции, в които сте доминирали може да се окажете изведнъж аутсайдери. Бъдете внимателни. Нищо не бива да се неглижира. Облечете новите дрехи и се опитайте да мислите по нов

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

И независимо колко неприятности сте имали в предните дни, днес голяма част от тях ще се разрешат. Магичен ден за въздушните знаци и за тези, които вярват в дарбите и талантите си. Във въздуха витае някакво особено очакване нещо да се случи и получи. Ще се появи с нова сила стар проблем, който този път ще решите от раз или ще получите неочаквана подкрепа за уреждането му. Постарайте се сами да изглеждате магнетично, да привличате погледите и да настроите околните да ви приемат, услужат и обслужат с радост.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден на колелото, на възможността да изплувате от личната и професионална криза, да намерите нова работа и нова връзка. Изискването е да се откажете от едно за сметка на друго. Подредете си приоритетите, посетете салон за разкрасяване преди отговорните си срещи. Всичко, което не изпипате в подробности и детайли ще ви създава проблеми и личен дискомфот. Ще получите нова информация позволяваща да разберете света наоколо, проблемите на другите и мотивацията, която ги движи. Утре нов път ще се отвори пред вас.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден, в който подчинените и тези, които сте подтискали надигат глава. Ще се наложи да промените отношения, действия и приоритети, за да запазите позициите си. Време е да преосмислите връзките си, да се откажете от едно за сметка на друго. Публичните ви изяви ще са доста напрегнати. Ще срещате големите си опоненти, ще бъдете обект на атаки и провокации. На първо място този ден изисква да се представиш с цялото си лъвско великолепие и царственост, независимо къде отиваш. Който има медали и значки да си ги закачи.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Днес полезните вещества лесно се усвояват, полезните продукти също. Тествайте нова козметика, направете се красиви, променете нещо в излъчването си и с голяма вероятност ще привлечете благодатни възможности и случайности. Ще ви бъде подадена тестова информация. В зависимост от това как ще се справите ще бъдете поощрени или ще получите предложение за работа. Днес няма проблем, който да не може да бъде решен или придвижен напред. Утре отново ще се опитат да ви подтискат.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Денят ще махне от пътя ви хора и проблеми, с които от доста време се опитвате да се справите. Символ е колелото. Който е бил притеснен и подтиснат ще изплува, ще се радва на нови лични и професионални възможности и екстри. Бъдете сигурни, че ще се справите с всички задачи. Направете се красиви, особено ако ви предстои важна среща, от която зависи бъдещето ви. Трябва ви съвсем малко цвят и може би нов тоалет, а красотата и излъчването си ги имате. Отива си това, което е пречило на щастието и успеха ви.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Тежък ден за родените в третата декада и за тези, които не могат да се разделят със старото и амортизираното. Изисква се инвентаризация, сменят си приоритетите, излизат на показ проблемите и грешките на миналото. Може да влезете в неприятни разговори. Опитват се да ви притискат. От голямо значение е външният ви вид и това как се чувствате. Не слагайте неудобни обувки и дрехи, в които не се харесвате. Изпробвайте нова козметика. Тази вечер в отношенията ви ще има благоприятна промяна. Утре екстрите ще са повече.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес ще се появят нови проблеми, но пък със старите ще се справите. Така ще преминете на нова навивка на действия и отношения. Уточнете и семейните разногласия. Ден на пръстена и колелото, на възможността да затвориш цикъла и да приключиш с неустановеното положение в личните връзки. Лесно се усвояват нови знания и полезни продукти. Нещо, което до момента ви е липсвало ще допълни пъзела и ще позволи да си съставите цялостна картина на положението у дома, в работата и в любовта.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Търсете нови информации по отношение на въпросите, които не търпят отлагане. Ще изровите допълнителна информация, която ще даде възможност да разрешите спорове или проблеми у дома и на работното място. Това, на което сте разчитали остава в миналото, но се появява една нова надежда и възможност, която бързо трябва да се приеме, осмисли и приложи в практиката. Не бива да нервничите. Приемайте спокойно случващото се и ще направите правилния избор. Късате с миналото, което само ви тежи.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден на едно ново начало, независимо, че се усещате в края на пътя. Прокрадват се идеи, които дават надежда за по-добро бъдеще. Разрешавате стар проблем, но и нов ще си създадете, който в бъдеще ще ви отведе към нова работа и лична връзка. Денят е зареден с особена магия и привличане. Сродните души се намират, а тези които не си прилягат окончателно се отблъскват. Отивате към разкрития помагащи да заключите вратата към миналото и да на мерите ключ към бъдещето. Остава да намерите и вратата за него.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на магнетично привличане, на интуитивно напипване на вярната посока. Колелото на живота ви се завърта. Някой ще изплува от старите болки и кризи и ще съзре нещо обнадеждаващо за бъдещето. Но ще има и такива, които ще тръгнат надолу провокирани от личния си нарцисизъм. Не си позволявайте да останете в изолация. Облечете новите дрехи, явете се не само с нова визия, но и с нов подход във връзките на работното място и извън него. Днес за всеки влак си има пътници и за всеки проблем решение ще се намери.

COMMENTS

WORDPRESS: 0