Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Съвпадат на Слънцето с Меркурий в днешния ден стимулира прояви на гениалната глупост, от които много ще се печели, но може

Овен 21 март – 20 април

 

Съвпадат на Слънцето с Меркурий в днешния ден стимулира прояви на гениалната глупост, от които много ще се печели, но може и много да се загуби. Вероятно е да подпишете договори, които ще ограбват личния ви потенциал. Не правете компромиси с шефове, посредници и мениджъри. Пазете си документите. Отлагайте окончателното договаряне. Родените в третата декада настъпват динената кора на предоверяването. И в любовта ще бъдете подложени на натиск, от тези, които не са дотолкова влюбени във вас.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ще направите силен ход, ще получите своето взимайки го и от чуждото. Ден на високите енергии, на възможността да спечелиш от чуждата глупост, да заемеш позиция, която е била определена за друг неспособен да я защитава, независимо талантите и дарбите си. Родените в третата декада са в най-силната си позиция. Действайте изпреварващо и ще оберете богата реколта. В утрешния ден искате или не, но трябва да давате. Ще спечелите някого, ако тази вечер се приберете с подарък и направите мил жест на внимание.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

От днес започвате да изкачвате стъпалата към върха на личните постижения и славата. Може да направите на пръв поглед глупав и неприемлив за другите ход, който в бъдеще ще се окаже печеливш. Но и обратното може да се случи в неща и положения, които искате на всяка цена и няма да се спрете пред нищо, за да ги имате. Пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. Обмисляйте ходовете си, записвайте хрумванията си, но не взимайте още окончателно решение по важни за вас и бъдещето ви въпроси.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден на тежък избор за родените в третата декада. Но и на другите няма да им е лесно. Служебните ангажименти са противопоставени на личните. Трудно ще напаснете отговорностите и това, което в действителност ви се иска и прави. Сякаш давате газ и натискате спирачки едновременно. В такъв момент лесно може да се стигне до душевна и физическа експлозия. Увеличете самоконтрола и вместо готови на скандал тази вечер се приберете с цвете и подарък в ръка. Погрижете се за близките си, на никого не му е лесно.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден с възраждащ и обновяващ потенциал. Мощни сили се събуждат в организма ни и това, с което вчера не сме могли да се справим, днес е лесно постижимо. Изискването е всичко да се прави внимателно, да се върви с умерени крачки и да не се захващат две неща наведнъж. От многото дреболии, които ще свършите до вечерта ще израсне нещо голямо, което ще помогне да се преборите с тежките изисквания към вас и работата ви. Вечерта навлизаме в деня на сърцето. Жестовете към близките ще се помнят.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Днес е точният съвпад на Слънцето и Меркурий в Дева. Това е аспектът на гениалната лудост, на неочаквано прозрение и вдъхновение, което може да ни изкачи на върха или срине в пропастта. Не бива да сте пасивни, но и да взимате окончателни решения по важни въпроси не се препоръчва. Може да получите неочаквано вдъхновение и озарение. Не споделяйте идеите си, може би струват повече отколкото предполагате. Хрумванията ви в момента може да ви измъкнат от капана на бедността. Дано и чуждата глупост ви послужи.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Денят носи рискове и неудобства повече за родените в третата декада. Някой ще реши да се възползват от чуждото предоверяване. На работното място ви чакат неприятни изненади. Не поставяйте условия и не изпълнявайте разпореждания, които ви се сторят глупави и ненавременни. Не бива да влизате в разправии, но и да стоите и изпълнявате пасивно разпореждания не се препоръчва. В организма ни се събуждат мощни сили. Ако не може да се контролирате и да ги управлявате ще си докарате беди на главата.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Високоенергиен ден. Ще получите облаги от чуждите действия или въздействие. Един на пръв поглед неразрешим проблем ще се разреши успешно за вас до обед, но след това ще влезете в друг, който ще ви коства пари, нерви и свободно време в следващите два дни. Тази вечер се приберете с подарък, особено ако сте „сгазили лука”. За утре планирайте участие в благотворителни инициативи. Всичко, което решите да вземете лично за себе си няма да се получи и ще излезе от контрол. Търсете взаимност и любов.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на самоизмами и илюзии. Трудно ще усетите кое е най-доброто за вас в дадена ситуация. Не стойте в пасивно в очакване, но и не взимайте окончателни решения по важни професионални дела. Разузнавайте в тила на конкуренцията. Ще ни бъдат подхвърляни грешни информации, за да се види кой как реагира. Нищо не базирайте на основите на клюката. Започнете прочистващи процедури и диета до пълнолунието. Грижете се за близките, изливайте любовта си над тези, които наистина ви обичат и им пука за вас.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Може да постигнете много, но и да загубите поради предоверяване, грешно боравене с информация и документи. Бъдете особено внимателни кое къде оставяте. Разсеяността ви ще бъде използвана. Ден на гения-глупак, на хората които много могат и знаят, но позволяват на мързеливците и хитреците да ги използват и живеят от труда им. Не влизайте в схеми, не се знае кой и какво стои на върха на пирамидата. Общественото мнение ще бъде сондирано с провокиращи информации. Защитете старите си позициите, а не гонете нови.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес сте пред водопада на промените, които до дни ще ви изкачат на върха, ще ви донесат предимства и възможности за нова работа и връзка. Днешният ден подава грешни информации, но в плявата от думи може да откриете своето зрънце истина. Каквото научите и проучите ще ви влезе в работа. Някак свръхсетивно може да получите знания, които използвани добре ще ви помогнат да преуспеете. Утре Луната ще навлезе във Водолей. Изисква се повече грижа и внимание към околните. Бъдете сигурни, че бумерангът ще се върне.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на високите енергии, но и на лъжливите сигнали в личен и професионален план. Ограничете контактите и не позволявайте да ви въздействат. Практикувайте прочистващи тялото и душата процедури. Не пийте и внимавайте с лекарствата. Направеното с голяма амбиция и желание за печалба ще донесе полза за друг. С голяма вероятност днес ще работите за чужди интереси, ще ви лъжат и провокират да поемете задължения и отговорности, за които много ще платите. Не теглете кредити, не подписвайте нови договори.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0