Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Тежък и рисков ден особено за родените около 1-10 април. Налитат ни и неприятни спомени за минали агресивни събития. Не се

Овен 21 март – 20 април

 

Тежък и рисков ден особено за родените около 1-10 април. Налитат ни и неприятни спомени за минали агресивни събития. Не се препоръчва тежка физическа работа и поемане на отговорности, за които нямате подготовка, сили или нужния ресурс. Движете се сред свои. В чужда среда може да очаквате манипулации и неприятни изненади, но на своите хора всичко ще простите. Не се препоръчва пасивност, но всичко трябва да се прави много внимателно. Получените предложения за работа да не се приемат веднага. Утре ще мислите друго.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Силен, успешен и творчески ден. Ще блеснете в средата си, ще покорите нови върхове, ако участвате в престижни събития и конкурси. Всичко ще се развие както е изгодно за вас и бъдещето ви. Ще съберете смелост да направите това, което в миналото не сте се решавали. Ще убедите близките да ви съдействат по отношение на имотни и наследствени дела. Днес Телецът получава своя пай, който ще е доста по-голям от този на другите. Гонете си интереса. Днес и утре късметът ще ви следва, после ще отиде при друг.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Денят се свързва с фонтана, с преливащата енергия и чувственост, с възможността да намерите място на сила и нужната ви подкрепа в кризата. Близо сте до тайни и явни източници на сила. Запазете в тайна проведените днес срещи и разговори. Не слагайте олиото преди да сте сложили тигана на печката на личните ангажименти. Вечерта ще се наложи да се държите разпоредително дори и с тези, които са ви равностойни. Хванете юздите, не оставайте без надзор и управление и нещата у дома.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден на противопоставяне между служебни и семейни задължения. Изключете телефона, заемете се с благоустройството на дома, свършете това, което сте обещали и не си позволявайте неизвинени отсъствия. Вечерта ще бъде особено натегната и напрегната за родените във втората декада. Контролирайте емоциите, разчитайте на старите приятелски връзки. Представете си колкото можете по-картинно и с подробности, това което искате да имате и да постигнете. Утрешният ден ще ви засипе със служебни проблеми.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден за семейни дела, за роднински срещи, за уточняване на отговорности и задължения. Препоръчва се активен отдих с работа в градината и повече физически натоварвания във фитнеса. Вечерта направете едно добро дело и чакайте награда. Организирайте ремонти и преустройства, дайте повече пространство на децата и сами си извоювайте свое кътче. Всяко усилие ще се възнаграждава. Не се колебайте да задвижите промените, които ще ви улеснят, ще помогнат и на партньора да се справя по-добре със задачите си.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ще постигнете максималното в делата, които ви занимават и които се опитвате да направите служебен или семеен ангажимент. С лекота ще вървят ремонти и поправки. Ще се намери за всичко време и място. Майсторлъкът ви ще направи впечатление, ще завалят поръчки от приятели и роднини. Направете нужните подобрения, организирайте живота си по нов начин. Очаквайте примамливо професионално предложение. До утре ще изкачите висок връх. Може да попаднете на спонсори и да направите личното си откритие.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Рисков ден, особено за родените около 5 октомври. Не се препоръчва работа на чуждо, както и отсъствия от дома. Ще сбъркате, ще се изложите, ще попадате на фалшиви връзки и отношения, ще загубите време и пари. Ориентирайте се към тихи семейни занимания. Не поемайте излишни рискове. До утре вечер и най-големите проблеми ще намерят решението си. Не отговаряйте на обаждания на колеги, особено ако знаете, че ще ви молят да ги замествате. Днес и утре служебната ви позиция е нестабилна, плащате и за чужди грешки.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден на професионален и личен възход, на постижения, които трудно ще повторите и в любовта. Може да се справите с всеки възникнал проблем, да оправите и нещо, за което отдавна чакате майстор. Енергията ви достига високи нива, нямате спирка и в любовта. Тази вечер може да ви хрумнат гениални идеи, които на първо време ще бъдат осмени или отхвърлени. Вярвайте в себе си и другите ще ви повярват, че можете и знаете. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока и ще спечелите.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден за поправки и ремонти. Подготвяме и децата за училище. Направете подобрения и размествания у дома и в офиса. Организирайте промените, които ще създадат на всеки в семейството неговото неприкосновено кътче, нужните му удобства и лично пространство. Денят е благоприятен за всякакъв тип строителни дейности. Неприятностите бързо ще се изгладят, ако успеете на всички да угодите. Вечерта може да ви се обадят с делово предложение, което на пръв поглед ще ви се стори невъзможно или странно. Не се отказвайте, има хляб в тази работа.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес и утре ще се похвалите с напредък и постижения, с възможност да затвърдите позициите си на работното място, да зарадвате партньорите и семейството с отдавна чакани екстри и подобрения. Вървите и на среща с любовта. Не се отказвайте от нови запознанства. Това, което е наложително да свършите ще ви среща с хора, които могат да тръгнат заедно с вас в бизнеса и в любовта. Нищо не е случайно. Съдбата ви дава шанс, който не идва всеки ден. Вечерта чакайте подарък и жест на внимание. Никъде на отивайте с празни ръце.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес работите на два фронта, уреждате с работата си близки и приятели и до вечерта получавате покани от две места. Енергията ви търси поле за изява. Натоварете се максимално. Опитайте да огреете навсякъде, където има нужда от вас, от старанията и познанията ви. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, не се спирайте. Това е посоката, която ще донесе повече възможности и ползи. Може да ви се обадят с предложение за работа, което ще се реализира до един месец. Неприятностите бързо ще се преодолеят.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Заемете се с благоустройството на дома. Днес сте близо до важен източник на сила и покровителство. За всичко ще се намери времето и мястото, както и майсторът, който да свърши това, което вие не можете. Ден и за активен отдих, за занимания на открито и смяна на един вид труд с друг. Дори и да сте забравили нещо в миналото сега ще го уредите и отношенията ви ще минат на по-висока навивка. Направете предложение. Ден за първа копка, за обвързване и брак. Семейните връзки се задълбочават, връщат се каещите се грешници.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0