Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Силен ден за родените в първата декада. Получавате съзнателни и подсъзнателни импулси за действие в различни посоки. Бъдет

Овен 21 март – 20 април

 

Силен ден за родените в първата декада. Получавате съзнателни и подсъзнателни импулси за действие в различни посоки. Бъдете внимателни с бележки, писма и лична документация. Каквото загубите или оставите без надзор до обед може да ви навлече повече неприятности отколкото предполагате. Следобед е добре да си признаете грешките и прегрешенията, за да не затънете повече в недоразумения. Навлизате в период на промени и трансформации. Днес може да откриете лекарство за тежка болест и лек за личен проблем.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Делата ви ще успеят, ако заложите повече честност в отношенията и не теглите толкова чергата към себе си. Добре е да се обадите на хората, с които прибързано сте се разделили или дистанцирали. Пожелайте си всичко неприятно в отношенията да остане в миналото. До два дни може да се радвате на повече разбиране, любов и доверие. Сложете край на периода на изчакване другия да направи първата крачка. Каквото си пожелаете до обед ще се сбъдне. Предстои неприятна вечер за хората с комплекси, дано не сте от тази порода.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Родените в първата декада ще срещат опозиция, негативно настроени партньори и служители. Не прекалявайте с претенциите, сдържайте коментарите и се опитайте да разберете другата гледна точка. Може да ви бъдат поставени ултиматуми. В хороскопа ви се образува кръст на планетни сили. Вечерта е заредена с напрежение. Неподбраните реплики и една накриво казана дума може да възпламенят семейни и лични конфликти, които трети лица ще използват, за да ви дистанцират и разделят. Здравето е нестабилно.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден на преосмисляне и преоценка на ценности, връзки и отношения. Няма да мине без признание за грешки и прегрешения. До обед изчистете от съзнанието си нещо, което ви тежи, пречи на работата и вреди на избора ви. Тази вечер сме във властта на едиповите комплекси. Трудно ще е да се покажем такива каквито не сме. Не се преструвайте, помогнете и на човека до вас да направи същото. До петък на обед ви се дава шанс за помирение и компромис, след това една врата ще се затвори. По вероятно е вие да я затръшнете.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес ще ви върви, ще излезете от неприятно положение и ще намерите разковничето за решение на поставените задачи. Пожелайте си нещо тази сутрин и до вечерта някои от мечтите ви ще се сбъднат. Ще получите неочаквана сила и защита. Може да излезете с чест от трудни ситуации, които в миналите дни сте създали. Навлизаме в деня на феникса. Постойте край огън, мислено изгорете всичко вредно и разболяващо. Може да се намери нужното лекарство и лечение на проблеми и заболявания. Навлизате в силен период.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Труден ден за родените в първата декада. По някакъв необясним начин привличате чуждата агресия и сами ставате агресивни. До обед може да надробите попара, която ще ви е трудно да изсърбате. Ще дистанцирате колеги и приятели с неприятни коментари и забележки. Привличате чуждата агресия и може да получите неприятни удари под кръста. Тази вечер и партньорите ще ви поставят на мястото ви. Хората с комплекси ще загубят предимства и още повече ще се свият в черупката си вместо от раз да решат проблема.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Започвайте само такива дела, които бързо ще приключите и в рамките на няколко дни ще си вземете парите и усетите ползите. Дълготрайните проекти стартирани днес ще приключат безславно и ще ви накарат да се почувствате ограбени. Ден на признания. Направете го докато е време, особено по отношение на двойнствените връзки. В организма ни се включват фините енергии. Не се дръжте грубо, опитайте да простите чуждите грехове, за да искате опрощение и за своите. Може да намерите и да си приготвите нужното лекарство.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Опасно е да започвате с лъжа днешния ден. Бързо ще ви разкрият. Помолете се, денят сбъдва благите пожелания. Намерете нужния подход във всяка ситуация. Към обед навлизаме в деня на феникса, който възражда чувства и възможности. Нещо, което е останало латентно във времето може да потръгне, да ви изкара от застоя и донесе предимства. Не забравяйте, че при ретрограден Меркурий успяваме само в делата, които движим отдавна. Сега е момента да се платят старите сметки и признаят старите грехове.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Луната навлиза във вашия знак и до вечерта среща Сатурн. Аспектът вади на показ проблемите от миналото и комплексите на детството. Родените в първата декада трудно ще се оправят в отношенията с родители и деца. Ще се наложи да играете ролята на мост, по който ще вървят един към друг хора с различни намерения и чувства. Предстои ви вечер на тежки разговори и неприятни разкрития. Не позволявайте да ви провокират. В организма ни се включват фините енергии. Не може да се държиш и позволяваш грубост.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден за покаяние и опрощение, за отказ от пътя който ви води към неприятности и грижи. Възражда се личната ви амбиция за сметка на някой друг. Това е проблемът на днешния ден. Не правете това, което не искате да ви направят и да ви се случи. На едно място ще бъдете потисникът и изискващият грижи, а на друго ще ви потискат и изискват повече отколкото можете да дадете. Вероятно е да избухнат конфликти. Възраждат се заспали амбиции и чувства. Добре е да се спазва диета на всички нива. Бъдете внимателни.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден за пътувания, за изживяване на някакво приключение. Обаждат се длъжници. Добре е и вие да се издължите на този, когото смятате за засегнат от вашите претенции и изисквания. Сутринта си пожелайте нещо, за което ви трябва съдействие. До вечерта ще се получат нужните защити, а и някои прегрешения може да ви бъдат опростени. Подбирайте си думите, за да не станете причина за нечии проблеми. Ден за командировки, за директни преговори с производители и евентуални спонсори. Вечерта ограничете контактите с хора на риска.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Тежък и рисков ден за родените в първата декада. Стойте далече от публичността и от контактите, които може да ви разбалансират. Тези, които ви познават добре ще ви атакуват на слабите места, ще ви изнудват и изискват повече отколкото може да дадете. Ден за прошка, но не на всяка цена. Не правете отново грешките, които сте правили в миналото. Обмислете живота си, постойте край огън, прочистете мислите. Ден на биохимични трансформации. Имате възможност да преминете на по-висока навивка в живота.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0