Хороскопът

Овен 21 март - 20 април   Събуждате се с някакво предчувствие и желание за уточняващ разговор с някого. Не се бавете, а се обадете. Ако търсите

Овен 21 март – 20 април

 

Събуждате се с някакво предчувствие и желание за уточняващ разговор с някого. Не се бавете, а се обадете. Ако търсите квартира до обед може да намерете подходящото място и за офис. По някакъв начин този ден ще донесе усядане за вас на определено място и при определени условия, които е добре да се спазват. Следобед ограничете контактите и не правете прибързани изказвания. Навлизаме в деня на петела. Информацията бързо ще се разнесе. Дано не „изпеете” нещо, което сте обещали да запазите в тайна.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден на пропуски и закъснения, на неприятни разговори и напомняния, които може да ви скарат с всеки и да донесат излишно противопоставяне с хора, които още утре ще са ви нужни. До обед се доверете на интуитивния си избор, не пренебрегвайте усещанията си. Намерете компромисното решение, пътувайте към места, които ви носят сигурност. Следобед сте на прага на неприятни разкрития. Пазете си документацията и внимавайте да не се разкрият личните ви тайни. Някой може да прегледа и пощата ви.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Този ден ще ви даде възможност да направите приятни и неприятни разкрития, като вторите са по-важни, защото ще ви покажат към какво и кого трябва да се отнесете много по-сериозно. До обед уредете наемни отношения, участвайте като страна или посредник при брокерски инициативи. Имате реални шансове да намерите стабилна база, на която да се развивате, живеете и работите в бъдеще. Следобед печелят хората с дар слово, с дипломатичен подход и талант да се измъкват след като са пуснали мухата на разправията.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

И днес до обед интуицията ще ви вади от обърканите ситуации и отношения. Действайте според избора, който е направила душата, който усещате за правилен, независимо какво казват или коментират околните. Следобед късметът работи повече за хората имащи дарба да работят вербално, да ни убеждават в едно или в друго и да ни притискат с изисквания, които самите те са измислили и определили. Ще наложите мнението си при преговори, но в утрешния ден ситуацията ще се промени и някой ще отвърне на удара ви.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Притиснати сте до стената на необходимостта да слушате един, да се подчинявате на друг и да се оставите да ви командва трети. Няма да ви е лесно, но до края на деня може да намерите нужната информация, документ или слабо място на всички тези хора, които ви играят по нервите. Утре ще ги поставите на мястото им. Бъдете максимално внимателни и следете подробностите във всяка ситуация. Един детайл, който другите не забелязват ще ви помогне да излезете от неудобствата, да намерите и реализирате своя успешен ход.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Днес не бива да действате прибързано. Вероятно е да ви провокират с критични забележки или подхвърлена информация, която може и да не отговаря на истината. Доверете се повече на интуицията си до обед, а следобед проверявайте по няколко канала всичко, което ви съобщават. Счупен домашен съд е лош знак. Тази вечер и в отношенията ви с партньори може да се появи пукнатина, ако не бъдете достатъчно дипломатични и бързате с упреците. В този ден и абортите са противопоказни, както и всякакъв тип отхвърляне.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Тръгнете сутринта в посоката която ви привлича, към места и хора, които усещате, че може да ви приютят, помогнат и подкрепят. Правете това, което усещате за правилно и не се съобразявайте с чуждите съвети. Следобед провокациите ще са на всяка крачка. Пазете си документацията и не изхвърляйте където падне компрометиращи бележки. Прекалената приказливост ще ви направи лоша услуга. До утре на обед действа вербалната магия и който може да работи със словото ще извлече максимални ползи и облаги.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Пътувайте, търсете начин за среща с потенциални благодетели и покровители. До обед интуитивно получавате знания и правите лично откритие за правилната посока и цел. Възможно е всякакъв тип озарение и прозрение за пътя напред и отношенията ви в бъдеще. Следобед си пожелайте нещо. До утре на обед съдбата сбъдва благите пожелания. Думите ще се върнат като бумеранг, затова внимавайте какво си пожелавате, не вредете и не търсете реванш. Този ден може да ви приближи до място на сила и до полезен човек.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес натрупвате потенциал, информации и сила. В утрешния ден ще водите тежки битки. Доверете се на предчувствията си и до обед правете избора си повече интуитивно отколкото със силата на разума. До края на деня съдбата може да ви срещне с подходящите хора, които да ви дадат и нужната информация. Навлизаме в деня не петела, в който доста хора ще бързат да съобщават и коментират новини за решенията и постъпките на силните на деня. На всички нива ще действа вербалната магия, така че който я владее ще извлече дивиденти.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Утрото изостря интуитивността. Ако се колебаете дали да тръгнете в една или в друга посока, послушайте гласа на интуицията и се доверете напредчувствията си. Следобед следете съобщенията и коментарите в интересуващата ви област и ще навържете нещата. До утре на обед ще се случват събития, които умело може да предвидите и да се напаснете максимално точно на изискванията на момента. Оставете другите да говорят и да ви „снесат” нужната информация. Неблагоприятно за аборти и вадене на зъб.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Рисков ден. Проблемите ще са повече за тези, които не се доверяват на предчувствията си. Приемайте всичко, което ви предложи живота без коментари и забележки. Не е време за протест и роптаене. Може да съжалявате за приказките и коментарите, които ще направите следобед. Може да се наложи разместване в плана и пътувания, които ще разбъркат живота ви преди да го оправят. Отложете за утре важните преговори. Бъдете икономични в приказките, не споделяйте планове и поверителни информации. Не правете аборти.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Този ден може да ви донесе ползи и предимства, да извади личната ви кандидатура на преден план и да ви издигне в очите на околните. Интуитивно ще напипате вярната посока и точният подход към ситуация, в която другите бъркат и не могат да се ориентират. Следобед може да кажете само две приказки, но те да са на място. Който се разприказва безотговорно ще налее масло в огъня на конкуренцията. В утрешния ден ви чакат неприятни изненади. Постарайте се да си изградите нужните защити и да привлечете покровители.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0