Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Препоръчва се активност, но за вас това няма да мине без сблъсъци на интереси и позиции, без премерен и непремерен на

Овен 21 март – 20 април

 

Препоръчва се активност, но за вас това няма да мине без сблъсъци на интереси и позиции, без премерен и непремерен натиск и без последствия, които ще ви тежат във времето напред. Бъдете внимателни, пазете си документацията, не носете оригинали, за които нямате дубликат. Не бива да се действа импулсивно и първосигнално, както обикновено постъпвате. Очертават се публични изяви, на които ще ви аплодирани и освиркат едновременно. И двете отношения ще ви стимулират в бъдеще да дадете най-доброто от себе си.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Навлизате в тридневен силен и печеливш период. До понеделник вечер направете важен избор и променете живота си в желаната от вас посока. След това други хора или обстоятелства ще доминират, ще налагат зависимости и натиск от страна на околните. Този ден изисква активност, ранно ставане и късно лягане, като за последното може да бъдете приятно изненадани или поставени в шах от любовта. Днес сте близо до спонсор, но и до опасен конкурент. За утре не планирайте запознанства и срещи с непознати.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Край с изчаквателната политика, с пасивното следване на чужди съвети. Който не нападне, ще бъде нападнат и атакуван. Изборът на роля е между ловеца и неговата жертва. В момента сте поставени и в двете роли и затова никак не ви се иска да помръдвате от установеното положение, но е добре да го направите, защото днес и жертвите ви може да се превърнат в ловци и да обърнат играта в своя полза. Не се колебайте да влезете в битка за защита на лични и професионални интереси. Ден за преглед на оръжията, за точене на ножове и сечива.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Днес и утре никак няма да ви е лесно. Настройте се на нападение, за да не се окажете в числото на жертвите. Конкуренцията готви удар, близките ще ви спретнат номер, а децата са неуправляеми. Не разчитайте на никого, а каквото е важно свършете сами. Във въздуха витае агресия. Ще водите неприятни разговори и дори приятните ще забият в нежелана посока. Енергийният ви потенциал търси поле за изява. Натоварете се физически, сменете един вид труд с друг, но при всички положения спазвайте техниката за безопасност.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес ще изпъкнете и ще ви забележат, ще се отвори възможност, която бързо трябва да използвате и да се наложите. Влезте в планирани и непланирани битки. Не оставайте нито един въпрос неизяснен и нито една работа недовършена. Личният ви потенциал, знания и умения търсят поле за изява. Днес пасивността е пагубна за интелекта и позициите ви в обществото. Не се притеснявайте да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси и права. Лагерите се оформят, условията се поставят, някои дори и ултимативно.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Изправете се, настройте се за нападение или защита. Който остане пасивен, ще изгуби шансове и възможност за постигане на заветни цели или такива, които ще го поставят на завет и в сигурна житейска позиция. Започва битката за кокала. Няма да се правят компромиси. Ще ви притискат с искания, а ще ви дават минималното като чувства или заплащане на труда ви. Сега е моментът да си кажете думата и предявите исканията. Ако сдържате в себе си енергийния си потенциал, може и да се разболеете. Дайте воля на амбицията.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Луната навлиза във вашия знак и задвижва тежки аспекти. Ден на неприятен избор, но искате или не, ще трябва да го направите, да се съобразите с някого или да накарате другите да се съобразяват с вас. Не се препоръчва изчакване и протакане на належащите разговори. Днес не се работи с меки ръкавици. Чува се дрънкане на оръжия, поставят се ултиматуми, търси се начин за притискане на конкуренцията. Тази вечер не замръквайте на непознати места. За утре не планирайте нови запознанства и сключване на договори.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Искате или не, днес ще се събудите от периода на изчакване, въздържание и протакане. Партньори и приятели ще ви притиснат до стената на необходимостта да дадете окончателен отговор на един или друг въпрос. Сами ще поставите ултиматуми на близките и децата, ще се огледате за нещо различно за работа и интимност. В този ден пасивният човек даже травми може да получи, ако се засили в последния момент да върши нещо неподготвен и нетрениран. Дистанцирайте се от желанието за показност.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

След потискането и притискането на деловата седмица днес ще се почувствате като отвързани и ще побързате да отидете там, където може да си позволите вие да командвате и раздавате заповеди. Проблемът е, че всички в семейството са решили същото за себе си, така че няма да ви е лесно да постигнете намеренията си. Препоръчва се повече физическо натоварване и смяна на един вид труд с друг. Енергията ви търси поле за изява. Намерете мястото, където да се раздадете и изразходвате с удоволствие и полза за себе си и любимите хора.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Тежък и притискащ ден, в който ще бъдете провокирани по различен начин и от различни хора. Вероятно е да загубите самообладание и да избухнете. Съветът към другите е да не ви дразнят и не ви поставят неизпълними искания. В момента всеки защитава личната си територия, опитва да се окопае и да завладее позиции, които му дават сигурност. Това може да става и за ваша сметка, ако не прецените добре връзките и срещите, към които отивате нагласени и пременени. За утре не планирайте нови инициативи и запознанства.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес и утре късметът ще ви следва, стига да дадете и изисквате максималното от себе си и от другите. Без битки няма да има победи. Силните се готвят за доминиращ ход, с който да обезоръжат тези, които държат в подчинение. В битката за по-добри позиции печелят инициативните и борбените и тези, които ще вложат максимална енергия, средства и чувства в задачи от взаимен интерес. Време е да ударите по масата на преговорите, да поставите изискванията си, да си гоните интереса и да не допускате да ви отклоняват от целта.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

При вас пасивността се е превърнала в летаргия, в отказ от промени, в недоверие и неверие, че нещо може да се промени или пък зависи от вас. Този ден ни стимулира отново да рискуваме, да си опитаме късмета, да се преборим за по-добри житейски позиции. Излезете от зациклянето или поне опитайте късмета си на ново място и в нови отношения. За утре не планирайте запознанства и нови срещи, но днес може да си позволите и разкоша на една изневяра. В миналото на този ден са отливали сребро, точили са ножове и сечива.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0