Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   В деня преди точното новолуние властват тъмните сили, а и пророчествата са лъжливи. Съветът в такъв момент е да бъдем

Овен 21 март – 20 април

 

В деня преди точното новолуние властват тъмните сили, а и пророчествата са лъжливи. Съветът в такъв момент е да бъдем внимателни, да не предприемаме важни за бъдещето си и това на семейството инициативи и да не рискуваме излишно. За родените в третата декада денят ще донесе ползи, които ще бъдат платени от друг, ще засегнат интересите и чувствата на трети лица. Бъдете отговорни за делата си и ако ситуацията позволява не взимайте прибързани решения. Препоръчителна е диета.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Днес и най-умният и стриктен в сметки и преценки човек може да бъде изигран. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не гонете големи цели, задоволете се с това, което спечелите или получите от първия път или опит и не ламтете за повече. Ден на фалшивите връзки и на фалша в отношенията, който трудно се усеща под маската на дружеските усмивки и прегръдки. Не предприемайте нищо съществено, не влизайте в схеми и коалиции, особено ако и друг път сте се опарили от същите хора. Добре опечете и сварете храната си.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на повторни проби и грешки, които вече трябва да ви подскажат къде и за какво не бива да се доверявате и за трети път да залагате пари, чувства и личен престиж. Всичко предприето ще тръгне накриво, ще повлече допълнителни разходи, грижи и неприятности и може да развали уговорките направени преди. Проверявайте по всички линии не само хората, но и съобщенията, които получавате. Народът е казал, че от проверка глава не боли, а това е и висшата форма на доверие според други. Както и да постъпите все ще има недоволни.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Има дни, в които всяко взето решение е грешно и в бъдеще ще се поправя на висока цена. Такъв е този ден, в който тъмнината излиза от скритите кътчета на душите ни и вледенява сърцата. Може да постъпите пресилено, неточно и нечестно с някой, който смятате, че ви пречи и вреди в момент, когато той просто ви защитава плащайки висока цена. Не бързайте към новите връзки, ще се излъжете в преценката. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Точно в такъв момент злото ни въздейства и налага програмата си.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

За родените в третата декада денят предлага екстри, покани и победи, които ще ви приближават към опасни капани. Днес няма безплатен обяд. Всичко, което получите ще плащате с лихвите, но и каквото дадете ще изисквате после в двоен и троен размер. Не се обвързвайте с никого и за нищо. До два дни ще получите с допълнителни екстри това, за което днес сте склонни да платите висока цена. Спазвайте диета не само по отношение на храната, но и на връзките. Неблагоприятен ден за запознанства и сключване на нови договори.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Неприятен и рисков ден. Не посягайте към забранения плод. Въздържайте се от нови инициативи и запознанства. На пътя ви застават изкусители, които трудно ще пренебрегнете. Тези, които знаят слабите ви места ще направят своя обезоръжаващ ход. И от най-сладкото ще ви загорчи. Проведете прочистваща диета, разчистете и терена на неравностойните връзки. Сега е момента да се отървете от всичко вредно, пречещо и разболяващо в живота си. Нищо да не се яде алангле. Вероятни са стомашни кризи.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Заедно с намаляващата Луна се изпразват от съдържание и личните ни връзки. В работата не върви. Случват се събития, които ограбват положения и състояния, които сме завладели преди. Един от най-трудните дни в сатурновата ви дупка. Не предприемайте нищо съществено и важно, не се поддавайте на внушение, не носете изделия от кости и рога. Ще изневерите и ще ви изневерят. Грешните ходове от днешния ден ще ви водят по пътеката на използването и зарибяването. Не предприемайте нищо важно и отговорно.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Родените в третата декада ще загубят най-много ако точно днес решат да направят важен ход, да си потърсят парите и правата или да претендират за неща, които отдавна са оставили без контрол. Събитията от днешния ден ще покажат слабите ви места и пропуските, които сте направили. Ще се почувствате ощетени и на работното място, затова по възможност не подписвайте нови договори, не се включвайте в нови програми, не мътете водата на шефове и конкуренти. Прочистете тялото и душата от всичко вредно и разболяващо.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Денят носи загуби, скланя към неприятни въздействия и насочва към фалшиви връзки. Не е ден за запознанства, а и старите връзки може да ви подведат. Не заставайте на пътя на двама и не взимайте еднолично решение, без да сте се консултирали с партньора и семейството. Вероятно е да попаднете в опасни зависимости и комбини целящи източване на личните ви сметки и ресурси. Отложете преговори и нови бизнес инициативи за другата седмица. Предстои ограбващо за амбициите ви новолуние. Добре опечете и сварете храната си.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Прибързаните ви действия днес ще работят за чужди интереси. Ако все пак трябва да се направи важен избор и нещата не търпят отлагане, направете го утре до обед, когато доброто и злото ще сключат примирие и ще ни оставят сами да се оправяме. Тогава страничните намеси ще са минимални. Но днес както и да постъпите все на загуба ще върви или ще развалите построеното до момента. Ще попаднете на лъжливи връзки, ще ви лъжат в сметките и в порциона и ще ви критикуват за чужди грешки. Препоръчва се диета.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Труден ден за родените в третата декада. Отстъпете, снишете се, не предприемайте нищо, с което може да обречете бъдещите си връзки и отношения на провал. Тъмните сили ни вкарват в схеми за източване на чувства и пари. Някой ще ви изневери, друг ще ви натопи или вкара в доилния агрегат на заемите. Нищо предприето няма да донесе късмет и радост. Ще се наложат поправки и ремонти, които ще оскъпят всеки ход и лична инициатива. Запалете лампите, постойте край огън, спазвайте диета на всички нива.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Навлизате в тридневен рисков период. Предстоящото новолуние в знака на опозицията ви Девата ще обтегне отношенията, ще ви постави пред свършен факт в положения, за които съвсем друго сте мислили, правили и нагласили. Децата и родители ще ви опъват нервите, а и партньорът няма да ви пощади. Ще се окажете единственият виновник за общата вина и този, който трябва да плаща сметките. Не предприемайте нищо, което може да ви ограничи и застопори в рамките на чужди интереси. Вероятни са стомашни проблеми.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0