Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Край с изчакването, действайте активно и изпреварващо. Всичко предприето ще носи ползи и късмет, ще привлича благоприятните с

Овен 21 март – 20 април

Край с изчакването, действайте активно и изпреварващо. Всичко предприето ще носи ползи и късмет, ще привлича благоприятните случайности и ще ви свързва с точните хора. Родените в първата декада ще спечелят конкурси и престижни позиции, ще си осигурят нова база за лично и професионално развитие. Подписаните договори ще са ползотворни и стабилни. Преговорите ще тръгнат успешно и до края на работното време ще постигнете максимума в съответната ситуация. Само, който не опита няма да успее.

Телец 21 април – 20 май

Днес интересите ви ще се сблъскат с тези на силни конкуренти и противници. Това не значи, че трябва да се свивате и отказвате от битките. Действайте активно и директно. Ако не едно място ви откажат, на друго ще ви приемат. Днес избирате пътя си като реката, криволичите между скалите на неодобрението и бързеите на привличането и в крайна сметка ще реализирате печалби. Гонете си целта, дори и да се наложи да я постигнете с други средства. Ще се намери изход и от най-обърканата ситуация. Направете своя избор.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не позволявайте да ви отнемат предимства и да ви изтикват от яслата. Ще откриете неочаквано изход от напрегната и трудна за вас ситуация. Може да се наложи промяна в плана, мислите и намеренията, но със сигурност ще се отчете напредък и ще осъществите перспективни контакти. Утре планетата на бизнеса Меркурий ще тръгне ретроградно в знака на нехармоничната ви Дева. Ще се наложи да отстъпвате от бъдещи цели и позиции, докато не се справите с изискванията на момента, с нерешените задачи и проблеми.

Рак 22 юни – 21 юли

Луната напуска вашия знак, но заедно с нея може да си отидат и част от проблемите, които ви преследват. Тенденцията е пътят пред вас да се отпуши и разшири, да се получат предложения и покани, които да ви осигурят по-добро развитие в бизнеса и на работното място. Денят е благоприятен за морски процедури. Чудесно е да пътувате към морето. И подобно на водата, която никой не може да ограничи, днес ще намерите изход от всяко задръстено положение и прекия път към важни за вас делови и лични цели.

Лъв 22 юли – 22 август

Луната навлиза в Лъв. Предстоят важни и представителни за вас срещи и визити. Всичко предприето ще тръгне по правилата, ще помогне да намерите прекия път към целта, към по-добрата работа и перспективна връзка. Днес преградите са само в ума ни. Не си позволявайте да унивате, да се отказвате от намеренията си независимо какво се случва наоколо. В момента за вас няма негативни звездни конфигурации, а само стимулиращи такива. Действайте изпреварващо, активно и без колебание и ще победите.

Дева 23 август – 22 септември

Каквото уредите и постигнете днес ще привлече успехите и постиженията ви в следващите дни. Не се колебайте да направите голямата крачка, към още по-голямата си лична цел. Утре планетата на бизнеса Меркурий ще тръгне ретроградно във вашия знак, ще настъпи отлив от бъдещите инициативи, докато старите ангажименти не се уредят и старите сметки не се платят. Днес сте неудържими в амбиции и стремежи и дано достигнете желаните дестинации. Всичко, което посадите ще се хване и даде богата реколта.

Везни 23 септември – 22 октомври

Край с изчаквателната и балансирана политика. Днес трябва да се действа без протакане, да се стартират изпреварващи конкуренцията инициативи и да се заложи базата на дълготрайни проекти. Подпишете нов договор, уредете продажби и доставки, търсете начин да се закачите за престижни проекти и начинания. Ще намерите изход от ситуация, която отдавна не ви дава мира. Това което уредите днес ще стане база на една важна ваша инициатива, която ще стартира около 12 октомври. Има връзка между събитията в тези дни.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На пътя ви ще се изпречи непреодолима преграда. Ще срещате скалата на неразбирането, незачитането и предателството. Не се спирайте, важното е да продължите напред, дори и по обходни и заобиколни маршрути. Насочете вниманието си към следващите цели, а тези които не може да завладеете блокирайте, окупирайте и опитайте да се внедрите вътре по друг начин. И в любовта пътя ви ще е с много завои, но така ще е по сладко и интересно. Денят ще ви донесе едно откритие и озарение. Доверете се на интуицията.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Силен и пробивен ден за вас, особено за родените в първата декада. Всяка цел е лесно постижима или поне преградите ще са с една по-малко. Опитайте отново в посоката, в която до момента сте получавали откази или сте срещали неразбиране. Нещо се е променило, посоките и постовете са се разместили и пред вас се вижда пролука в задръстването наоколо. Днес и утре късметът ще ви следва, но после пак ще попаднете в рискова ситуация и изолация. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. Може да придобиете имот.

Козирог 22 декември – 20 януари

Излизате от невървежа и правите стабилизираща крачка напред. Този ден ще заложи базата за успешното ви развитие напред в ученето и бизнеса. Ще получите предложения, ще уредите договори и сделки. Уплътнете максимално работното си време, а и след работа вършете отговорни и належащи дела. Доверете се и на интуитивния си избор. Някакво особено предчувствие ви води на точното място и ви среща с подходящите хора. Рядко се доверявате на подсъзнателните импулси, но днес разумът на моменти трябва да отстъпи.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в първата декада срещат основните си опоненти и конкуренти. Ако не може да се справите заобиколете преградите и продължете напред без да се обръщате. Излезте от положението, в което се чувствате ограбени и неразбрани. Не си позволявайте негативни мисли. В труден момент ще намерите спасителния вариант, дори и това да не се хареса на някой от приятелите ви. Обединете усилията си с хора, които познавате добре. Където не успеете лично вие, ще успеят близките и децата ви и после ще ви подадат ръка.

Риби 20 февруари – 20 март

Денят е свързан със стихията на водата, с интуицията, с предчувствията и с шанса да се намери път към целта и успеха. Направете своя ход в посоката, която отдавна ви привлича. Интуитивно ще получите съкровенни знания, ще се досетите за едно, ще направите връзката с друго и ще попълните празните места в пъзела на отношенията. Така картинката ще стане ясна и утре ще постигнете максималното. Днес и утре е добре да се действа за покупко-продажба на имоти, за уреждане на наследства и собствености.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0