Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ден на надпревара кой кого ще надприказва и надхитри. Не се препоръчват срещи и нови запознанства. Ако отидете някъде

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на надпревара кой кого ще надприказва и надхитри. Не се препоръчват срещи и нови запознанства. Ако отидете някъде с желанието да уточните нещата, ситуацията ще се разводни  и няма да се получи търсеното договаряне. Ден за въздържание и пост, като първото е по-важно. Предприетото с амбиция ще тръгне накриво и ще трябва да се преправя. Пазете документацията си, не оставайте нищо важно без надзор. Ще им опити да се проникне в личното ви пространство. Конкуренцията събира информация.

Телец 21 април – 20 май

Днес и утре ви огрява стимулиращо съвпадът на Венера, Юпитер и Меркурий от знака на Девата. С голяма вероятност ще ви огреят важни идеи, ще подредите личния си пъзел и в утрешния ден ще знаете накъде да тръгнете, какво да търсите и да искате от околните и съдбата. Добре е да проведете някои консултации със специалисти в интересуващата ви област. Утре ви предстоят тежки сблъсъци на интереси и позиции. Никъде не бива да отивате неподготвени, без необходимите документи, покровителства и защити.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не си позволявайте да взимате еднолични решения по семейни и професионални въпроси. Конкурентите ви готвят клопка. Сондирайте мнение, но на четири очи. Където се съберат повече хора ще има разправии и няма да се стигне до единно мнение. Поговорете поотделно с всеки, който представлява за вас личен или служебен интерес. Обмислете участието си в спонсорски проекти. Бъдете сигурни, че в момента баницата се разпределя някъде без ваше участие. Утре ще намерите изход и от най-обърканата ситуация.

Рак 22 юни – 21 юли

Ще бъдете подложени на натиск от свои и чужди. Напрежението при вас се усилва, контролирайте се максимално и не си позволявайте рискови изпълнения. Лесно ще влезете в преразход на енергия, чувства и пари и до вечерта ще се почувствате изцедени и употребени. За най-дребното ще настава суетене, много хора ще се намесват и работата няма да стигнете до никъде. Не работете в екип. Търсете експертно мнение по интересуващите ви въпроси. Не носете със себе си оригинали, за които нямате дубликат.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на подготовка преди голямото настъпление от понеделник. Добре е да проведете консултации със специалисти в областта, в която смятате да атакувате утре. Присъствието на много хора ще разводни нещата. Добре е да се говори с всеки по единично, да се уточняват детайлите без излишно афиширане. Бъдете сигурни, че утре ще имате нужното дар слово, за да се разберете дори и с най-неразбраните хора. Съвпадът на Юпитер, Меркурий и Венера стимулира хората с красив ум. Изпипайте всеки детайл и подробност и ще успеете.

Дева 23 август – 22 септември

Ще спечелите от консултантски услуги и от информациите, които сте придобили, нараснали и вкарали в определена схема. Потърсете настоящи и бъдещи клиенти. Очаквайте да ви търсят за експресни консултации. В момента се движите носени от вълните на спонсорските инициативи. И независимо голямата конкуренция ще се преборите ако не за първото, то за второто или третото място. Планирайте старт на нова бизнес инициатива от понеделник. Навлизате в успешен тридневен период. Не си губете времето, действайте.

Везни 23 септември – 22 октомври

Критичен и опасен ден. Лесно се предизвикват скандали, още по-лесно се плетат интриги. Не правете това, което не искате да ви се случи, да ви направят и причинят. Стойте далече от тълпата, независимо дали поводите са радостни или агресивни. Всичко предприето ще носи загуби на позиции и пари. Преди да предприемете важна стъпка в утрешния ден потърсете съвет от капацитет, без да давате излишна информация. Този ден сваля маските, показва всеки в истинския му облик и дано си направите изводите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще спечелите от чуждото безхаберие или неориентираност.  И докато другите спорят, влизат в неприятни и рискови отношения вие прокарвате личната си политика и извличате ползи от всеки ход. Прекъснете утежняващи връзки, въздържайте се от активна дейност, оставете някой друг да свърши неприятната работа и се включете накрая, когато се обират овациите. Денят изисква избирателност във връзките, търсене на подходящите хора, работа и места полезни за бъдещите ви инициативи.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Препоръчва се работа на свой терен и със свои средства. Критичен ден за работа в екип и за старт на колективни инициативи. Всеки слуша само себе си, а това ще доведе до конфликти и разправии. Направете някои проучвания и консултации при специалисти. Планирайте за утре решителен ход в посока на най-важните си лични цели и бизнес интереси. Тази вечер започват промени, които ще стабилизират живота ви, ще помогнат да изплувате на работното място и да привлечете любовта. Не се съмнявайте в успеха си.

Работа-5

Козирог 22 декември – 20 януари

Затаете се, почивайте, релаксирайте на приятно място и се изолирайте от хорския шум. Вероятни са проблеми с всичко предприето в момента. Но каквото отложите за утре ще тръгне като по вода, ще ви донесе шансове и възможности, които не се дават всеки ден и на всеки. Подгответе се добре за утрешните се изяви. Явете се на конкурси. Не споделяйте замислите си пред потенциални конкуренти. Тази вечер и любовта ще ви се усмихне. Родените в третата декада вървят към стабилизиране на работата и личния си живот.

Водолей 21 януари – 19 февруари

За Водолея другите казват „всички наопаки, а пък той на терсене“. За околните този ден ще бъде критичен и неприятен, ще носи разочарования и подвеждащи положения, но за вас може да се окаже приятен, релаксиращ и стабилизиращ. Ще ви потърсят за мнение и съвет. Може да ви предложат допълнителна консултантска работа. В утрешния ден ще се налага да прескачате прегради, да се сблъсквате с неуредици, докато другите правят силни ходове. Но независимо всичко, животът ви ще тръгне към положителни промени.

Риби 20 февруари – 20 март

Изискванията към вас са двойни. Напрежението нараства, конфликтите се изострят, но всичко това е част от тестовата програма, на която ви подлага живота. Ако се справите, ако намерите правилния изход и вариант, ще получите наградите си още тази вечер. Нищо няма да ви се даде даром, но заслужената победа е най-сладка. Случващото се в момента ще ви закалява в огъня на конкурентите битки и страсти, ще показва кой и доколко ви е не само нужен, но и верен. Маските падат, виждате реалността и правите нужните корекции.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0