Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Днес печелят добре подготвените и тези, които контролират промените. Преди да направите какъвто и да било ход информи

Овен 21 март – 20 април

 

Днес печелят добре подготвените и тези, които контролират промените. Преди да направите какъвто и да било ход информирайте се, проучете новостите по въпроса, който движите и ви интересува. Може да се спечели много след предварителна подготовка и уговорка. Всичко, което направите и предприемете импулсивно ще работи за чужди интереси и ще хвърля камъни в личната ви градина. Днес лаиците ще останат на опашката за късмет и ще дишат прахта на победителите. Вие ще влезе и в двете роли, но на различни места.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Денят носи късмет и придобивки на добре подготвените и на тези, които държат в ръцете си ключа към информацията, които коват законите и управляват финансовите потоци. Всичко, което научите и проучете ще ви влезе в работа и ще помогне да извлечете максимални ползи от деловите си и лични контакти. Лесно се усвояват знания, правят се нужните асоциации и се постига максимума в отношения, които изискват дискретност и дипломатичност. Нищо важно не оставяйте за утре, когато ще настъпи бъркотия.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Денят е рисков и противопоставящ особено за родените около 1 юни. Марс и Сатурн ви гледат в точна опозиция от знака на Стрелеца. В хороскопа ви се образува кръст на планетни сили. Някаква агресия ще се насочи към личните ви амбиции и интереси. Който е в час с промените и владее информационния поток ще успее да реагира бързо и да се измъкне от кризисните положения. Не предприемайте нищо съществено без нужната подготовка и проучване. Каквото се развали трудно ще се оправи. Утре примката се затяга.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Препоръчително е да отстъпите от амбиции и позиции, за които не сте готови. Денят изисква самоконтрол, проучване и обучение. Постарайте се да попълните празнините в знанията си по въпросите, с които смятате да се занимавате, да работите и давате разпореждания. Добре познатото старо ще ви свърши по-добра работа, отколкото новото, което не сте овладели до съвършенство. Наблегнете на растителната храна. Обърнете внимание на сънищата си, в тях има подсказка за решаване на проблемите ви.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден с повишени изисквания, особено към родените в третата декада. В ръцете ви се съсредоточава сила, която изисква стабилен контрол. Съвпадът на Марс и Сатурн от знака на хармоничния ви Стрелец ви дава опасни оръжия и възможност да поставите на мястото му всеки, който се изпречи на пътя ви. Постъпете мъдро, не си хабете партроните. Овладейте чуждата агресия и ще си спечелите името на помирител. Ден на тайното знание и на тези, които знаят как да го управляват и да се възползват от грешките на другите.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден на знаещите, можещите и подготвените, но и на тези, които знаят как да се покрият, да отстъпят в критичен момент и да не се излагат излишно на конкурентния огън. Родените около 1 септември са в по-рискова позиция. Вероятно е да влезе в тежки битки за защита на територии, права и свободи. Утрешният ден ще ви донесе по-големи проблеми, ако направите грешен ход в момента. Силата може да се обърне в насилие. Дръжте здраво юздите на амбицията и стойте далече от това, което не може да контролирате.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

В старите окултни практики се смята за най-силен този, който никога не е на мястото на удара. Днес няма значение дали ще атакуваш или ще се отбраняваш, важното е да останеш извън играта, за да може да я контролираш и направляваш. Грешките на другите ще ви дадат предимства в следващите дни и ще позволят да се настаните без излишни жертви и труд на нова територия. Този ден засилва влиянието на добре подготвените и информираните. Дано сте от тяхната категория. Ако не сте, просто се дръпнете встрани.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Родните в третата декада ще срещат прегради и опозицията на агресивно настроени групи, на колегите, роднините и приятелите. Не се изявявайте в екип, не се знае кой ще трябва да поеме грешката или вината. Сънищата от този ден носят нови знания и дават ключ към решение на основните ви проблеми. Концентрирайте усилията си в учене и проучване. Направете някои консултации. Не коментирайте излишно това, което получите като знание и информация. За утре не планирайте среща с по-силните от вас.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Агресивният съвпад на Марс и Сатурн във вашия знак задвижва кармичен кръст на латентни сили, които до три дни ще оказват негативно влияние върху вашите амбиции и интереси. Съветът е да не ритате срещу ръжена, дори и да държите по-силни оръжия. Всеки конфликт ще се разраства и неприятно ще ви засяга. Спазвайте техниката на безопасност при работа с опасни инструменти и вещества. Не са изключени травми. В преносен смисъл денят ще травмира отношенията ви с партньори. Контролирайте се максимално.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес в едната си ръка държите свещта, а в другата водата, която може да загаси огъня. Не се намесвайте, не наливайте масло в огъня на чуждите страсти, а се опитайте да осветите нещата. Утре ще раздавате правосъдие или ще излезете от една игра, която не се води по правилата. Родените в третата декада печелят и губят едновременно, но в различни житейски посоки. Не нарушавайте граници и забрани, не давайте разпореждания, за които не сте подготвени. Който е добре информиран ще направи верния избор.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Стойте зад кадър, наблюдавайте, осмисляйте и проучвайте всичко случващо се днес. Ден на тайното знание и на хората, които го владеят. Проблемът е, че може да се освободят агресивни сили, да излезе от контрол нечия агресия и непримиримост. Стойте далече от конфликти и разправии. Този ден ще промени правилата на играта и ще пренасочи живота ни в нова посока. Родените в първите часове на деня да заемат отбранителна позиция. Утре ще получите неочаквани предимства и покани.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Конфликтен ден особено за родените около 1 март. Доброто и злото водят битки, които лично на вас ще отнемат предимства на едно място и ще ви дадат шансове на друго. Всичко случващо се да се преосмисля, да се проверява и напасва на настъпващите промени. Така ще избегнете неприятните рикошети. Започнете нов информационен курс. Доверете се на сънищата и на подсъзнателните си усещания. Сега е момента да се скриете под камъка на изчакването и да не мътите водата на по-големите риби.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0