Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Един от най-силните дни за печалби, за търсене на партньорства и сключване на нови договори. Пътувайте, огледайте терени, тър

Овен 21 март – 20 април

Един от най-силните дни за печалби, за търсене на партньорства и сключване на нови договори. Пътувайте, огледайте терени, търсете директни срещи с производители от страната и чужбина. Малко са дните, в които е препоръчително да се рискува, но днес в умерени граници това е уместно. Обхваща ни някакво неукротимо желание за движение напред и нагоре. Не се стопирайте и изолирайте. Направете промените, които ще ви улеснят и помогнат да тръгнете по своя път. Ден на изцеление от болки и грижи.

 

Телец 21 април – 20 май

Днес може да ударите джакпота в бизнеса и в живота. Опитайте да реализирате и най-смелите си идеи. Лесно ще уредите патенти и разрешителни, ще намерите спонсор и подкрепа за съживяване и стартиране на печеливши проекти. Увеличете натиска в посока на бизнес инициативите. Ден за подвизи и лични рекорди. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се страхували и притеснявали. Чудесно е точно днес да постъпите на нова работа или да подпишете нов договор. И в любовта няма да сте капо.

Близнаци 21 май – 21 юни

И независимо вмешателствата в личната ви политика днес може да се окажете в списъка на печелившите поради нечии недомислия и отсъствия. Денят е благоприятен за пътувания, командировки и преместване в нова среда или нов офис. Мислете и действайте в перспектива. Всяка промяна ще се отрази положително на бъдещите ви инициативи. Отворете нова страница и в партньорските отношения. Ден и на доброволната жертва, на отказ от собственост или позиция в обществото заради семейното и общо благо.

Рак 22 юни – 21 юли

Очаквайте поне една победа и покана, която ще промени живота ви. Денят се свързва с колесницата на победата, с възможността да попаднете на точното място и да се срещнете с точния човек. Ако усетите, че сте близо до такова положение направите и някои жертви, за да се закачите за ситуацията или човека и да продължите напред заедно. Ден на революционни преустройства в работата и начина ни на живот. Не може да останете безучастни в ситуации променящи животи и съдби. Ден за изцеление от болки и страхове.

Лъв 22 юли – 22 август

За вас днес е опасно да бъркате в меда. На родените в първата декада ще се наложи да отстъпят от позиции и амбиции, да направят доброволна жертва в името на близките или на каузи от взаимен интерес. Направете нужните размествания и преустройства, които ще ви осигурят свобода на действие. Сега е момента да прехвърлите собственост на децата и да подсигурите бъдещето на внуците. След време бумерангът ще се върне в грижа лично за вас. Кръвта се пречиства, роднинските връзки също.

Дева 23 август – 22 септември

Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Всичко предприето ще носи ползи и стабилност. Толкова благи планети в Дева подкрепени от Луна и Плутон от Телец и Козирог ще ви осигурят шанс за финансова и юридическа самостоятелност и закрила. Уредете патенти и разрешителни. Подписаните договори ще работят за вас. Ще се случват събития, които ще издигат вашата кандидатура на по-високи позиции. Ще има и проблеми за родените около 1 септември поради квадратурата с Марс и Сатурн, но при всички положения шансът е на ваша страна.

Везни 23 септември – 22 октомври

Вземете важно решение, дори и на първо време то да разбалансира добре подредената ви вселена. Урокът за Везните в момента е, че за да се уравновесите и балансирате е нужно първо да излезете от равновесното положение, да изкажете претенции, да си потърсите правата и да направите изпреварващ ход. Днес и утре късметът е на ваша страна. След това проблемите ще ви притиснат, ще съжалявате за пропуснатите моменти и ползи. Денят изисква революционно преустройство промяна в мисленето и позициите в обществото.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Луната ви гледа в опозиция от знака на Телеца. Време е да решите проблемите с правата върху имоти и наследства. Родителите правят своите дарения, а децата жестовете, които произлизат от това. Дава се клетва за вярност, прави се това, за което те молят. Ден на доброволната жертва в името на бъдещето на рода и държавата като цяло. Днес и утре обстановката е заредена с агресивния плам на съвпада между Марс и Сатурн, но той ще засегне повече съседа ви Стрелец. Но трябва да се внимава и с междусъседските отношения.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят е зареден с революционна енергия. Марс във вашия знак настига Сатурн, а това е аспект провокиращ агресията, военните действия и революционната обстановка на всички нива. Родените около 1 декември с най-голяма сила ще усетят този агресивен плам. Аспектът носи опасност за очите, поради съвпада му със звездата Антарес. Както и да го мислите няма да мине без активни и на места агресивни действия както от ваша стана, така и от страна на околните към вас. Ще се наложи да водите битки, да налагате мнение и авторитет.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на промени в една или в друга посока, но ползите за вас ще са повече от негативите. И за страната ни ще има повече защити в променящата се обстановка. Назряват конфликти, от които ще се възползвате и ще получите дори нещо даром. Сега е момента да направите своята крачка в посоката, която в миналото е била забранена. Поставете условията си, не пропускайте да вземете страната на тези, чиито действия са най-близки до вас и до амбициите ви. Може да спечелите повече отколкото предполагате. Ден за изцеление.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес циреят на назряващите отдавна проблеми се пука. Предстоят революционни преустройства, в които е добре да се включите, да направите своя избор, да участвате като помирител, парламентьор и посредник в отношенията на тези, които дрънкат оръжията на междусъседската кавга. Изискването в този ден е да си абсолютно чист, справедлив и категоричен в преценката си. Да му мислят тези, които ще играят ролята на арбитър у дома, на работното място и в световните институции. Изцелението и на света няма да се постигне леко.

Риби 20 февруари – 20 март

Марс и Сатурн стоварват агресивната си енергия не само върху вас, но и върху цялата отминаваща епоха на Рибите. Тенденцията е да се наложат революционни промени не само в отношенията, но и в начина на поведение и мислене. Което не може да се постигне с мирни средства ще се постигне със сила. Проблемът е, че това ще създаде напрежение и конфликти, които дълго ще тлеят. Бъдете внимателни, не рискувайте излишно и не провокирайте околните. Но ако вече не се издържа излезте на квартира или си сменете работата.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0