Хороскопът

Овен 21 март - 20 април Поне една бариера пред вас ще се вдигне, ще получите право на достъп до важни места и позиции. Ако действате изпреварващо ще

Овен 21 март – 20 април

Поне една бариера пред вас ще се вдигне, ще получите право на достъп до важни места и позиции. Ако действате изпреварващо ще извлечете максимални дивиденти от днешните си усилия и инициативи. Не чакайте покана, не се съмнявайте в уменията и заложбите си. Може да подпишете перспективен договор и да уговорите изгодни сделки. Пазете очите и не вадете зъб. Не се ядосвайте за дреболии, а се концентрирайте максимално върху възможностите, които ви дава днешния ден. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

Телец 21 април – 20 май

Днес може да направите крачката, от която сте се притеснявали в миналото. Навлизате в силен тридневен период, в който може да оберете не само овациите на важни места и конкурси, но и да спечелите повече отколкото се надявате. Съдбата ви дава шанс, който е добре да яхнете в движение, да не протакате и изчаквате, а да действате на момента. Днешният ден предлага поне няколко варианта, от които ще дойдат утрешните ви печалби. Правите изгодна инвестиция. И в любовта нещата потръгват.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на важни разкрития, след които ще последват и решителни действия в защита на личните ви позиции и територии на влияние. Лесно се прескачат бариери, осъществяват се немислими преди връзки и се уговарят неща, за които е имало неприятности и конфликти. Случващото се днес ще помогне да се изкачите на по-висока навивка на лично и професионално развитие. Кандидатствайте за нова служебна позиция, търсете нови варианти за работа и печалба и утре ще се похвалите с още по-големи победи.

Рак 22 юни – 21 юли

Труден ден за родените в третата декада. При вас всичко ще става с удар, с натиск и агресия. Бъдете готови на всякакъв вид атаки и сами атакувайте важните за вас позиции в бизнеса и в обществото. Нещо, което тръгне наопаки до утре ще се оправи, ще ви помогне да спечелите пари и влияние. Това, което днес ви пречи, тежи или вреди по някакъв начин утре вече няма да го има. Днес може да поставите лични рекорди, да надскочите делничността и да мислите за по-глобални проекти. Пазете очите. Концентрирайте се над важните цели.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес Слънцето напуска вашия знак, но това няма да затъмни позициите и възможностите ви. Ще се окажете в печеливша позиция, ще направите ход, който конкурентите ви не очакват и ще заемете освободени пазарни ниши. Днес бариерите падат, преградите са лесно преодолими, особено тези в нас самите. Това, което ви е стопирало вече си е отишло, преборили сте се или сте се научили да го контролирате. Използвайте всеки момент от този ден за постигане на важни за бъдещето ви цели. Подпишете нови договори, уредете изгодни сделки.

Дева 23 август – 22 септември

Един знаменателен за вас ден. Слънцето навлиза в Дева в 16ч. 30 мин. по Гринуич. Днес е и точният съвпад на Меркурий с Юпитер във вашия знак, който ще се отрази изключително ползотворно върху амбициите и бизнеса на родените в третата декада. И за другите ще има екстри в следващите два дни. В момента правите крачка към лична и професионална победа. Всичко предприето ще даде тласък на живота ви. Концентрирайте се върху най-важната цел. Регистрирайте фирми и патенти, подпишете нови договори и си гонете интереса.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ще се сблъскате челно с амбициите на околните. Нищо няма да ви се дава даром или на ниска цена. Ще се наложи да правите услуги, да плащате с лихвите за неща, които не струват толкова и няма да са толкова дълготрайни както ви обещават. Пазете пари, документи и квитанции. Загубеното трудно ще възстановите. Родените в третата декада са в по рискова позиция. Планирайте за утре пътувания, срещи на четири очи, подписване на нови договори и старт на нови инициативи. Тази вечер и в любовта нещата се подреждат.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден за начало както на значителни и важни дела, така и на незначителни такива. Гонете си интереса, защото утре ще служите на чуждия интерес, нещата ще стават по чужд избор, желания и предписания. Днес се играе по вашата свирка, утре вие ще играете по чуждата. Платете данъци и такси и стартирайте изпреварващо нов бизнес. Постарайте се да си осигурите самостоятелни позиции и независимост. Този ден ви дава право на личен, професионален и любовен избор. Утре вие ще бъдете избирани или забравени и оставени сами да се оправяте.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на отворените врати и сърца, на възможности, които не се дават всеки ден и на всеки. Родените в третата декада ще постигнат максимума, стига да се постараят, да не изчакват, да са сигурни в себе си и в това, което правят. Лесно ще отхвърлите съмненията и ще накарате околните да не се съмняват в способностите ви. Очертава се подписване на перспективни договори и постигане на важна лична цел. Всяко препятствие може да бъде преодоляно. Само не се възгордявайте, защото пак ще сбъркате.

Козирог 22 декември – 20 януари

Рисков ден за родените в третата декада. Ще срещате прегради, но с повече ум и амбиция ще ги преодолеете. Ще ви правят спънки за документи и получаване на определени екстри, но и за тях може да се преборите. Утре и Темида ще ви гледа с добро око, така че може да подпишете много изгодни договори, да спечелите от наследствени и партньорски делби. И най-далечните цели са лесно постижими. Скъсявате дистанцията с качествени партньори, а някои от вас тръгват по стълбата на политическия и обществен престиж.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден с огромна регенерираща и стимулираща сила, особено за родените в третата декада, които до момента не са получавали шанс за напредък и постижения. Ще направите крачка напред, ще влезете в перспективна среда или група по интереси. Не се съмнявайте в себе си, вярвайте че може да се справите с всичко и наистина това ще се случи. Днес преградите в ума и сърцата са лесно преодолими. Уредете си среща, уточнете спорните въпроси и продължете заедно. Ден за гладуване и духовно прозрение. Утре палачинката се обръща.

Риби 20 февруари – 20 март

Взетите днес решения ще ви помогнат да се изкачите на по-горна навивка на професионалните и лични отношения. Сега е момента да подпишете нов договор, да кандидатствате за перспективни позиции в бизнеса и в обществото. Някой ще се кандидатура и за изборите. С лекота ще преодолеете съмненията, ще направите нужното за уреждане на въпроси, които не търпят отлагане. Лесно се отдава енергия. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят и ще си навредят. Тази вечер ще сънувате пророчески сън.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0