Хороскопът

  Овен 21 март – 20 април   Днес може да се изхитрите и да спечелите. Прилагате скоро научени хватки и може да ви се получи. Но не забрав

 

Овен 21 март – 20 април

 

Днес може да се изхитрите и да спечелите. Прилагате скоро научени хватки и може да ви се получи. Но не забравяйте, че може да бъдете наблюдавани и да попаднете в мрежите на по-големи хитреци. Ден на паяка. Не всеки може да си оплете кошницата и да я напълни с това, което му е нужно. Получените информации може да се окажат измама и илюзия. Постойте край огън, прочистете мислите и съзнанието, планирайте за следващите дни важен професионален ход. Навлизате в стабилизиращ период от понеделник.

Телец 21 април – 20 май

Днес може да уловите своята златна рибка и да си поискате да ви изпълни три желания. Отношенията се неравностойни. Не се препоръчва сключване на брак. Не се знае дали вие не сте рибката, но вероятността за това е много по-малка. Правете това, което сте решили, а не това, което някой ви съветва. Но каквото и да направите и предприемете нека душата ви е спокойна и не ви критикува за избора. Денят се свързва с нравствената чистота. Може би е по-добре да пуснете на свобода уловената златна рибка, без да искате нищо.

Близнаци 21 май – 21 юни

Дори и да не попаднете днес в мрежите на умелите ловци, животът или някой, на когото сте се предоверили ще ви сложат юзди, ще ви опитомят и вкарат в кошарата на принудата. Съветът в такъв момент е да не се обвързвате с никого за нищо, да не се съгласявате с нечии съвети, предписания и желания, особено ако усещате нещо притеснително и опасно. В момента нямаме друг избор освен да сме ловецът или неговата жертва. Като човек с две сърца и две души в гърдите ще влезе и в двете роли, така че не се сърдете за последствията.

Рак 22 юни – 21 юли

Рисков ден, както и да го погледнеш. В по-трудна позиция са родените до 1 юли. Изолирайте се от света, от хората, които винаги ви притесняват с изисквания и претенции. Изключете телефона, ако е възможно. Един от неблагоприятните дни за сключване на брак и всякакъв тип договори. Липсва равностойност и равнопоставеност във връзките. Стремежът е единият да доминира и да обсебва другия. Отдайте се на общуването и заниманията с децата. На тях сме съгласни да отдадем цялата си душа, енергия, умения и свободно време.

Лъв 22 юли – 22 август

За Лъва по начало е отредена ролята на ловеца. Днес наистина ще се представите добре, ще получите на ниска цена каквото искате, ще се обзаведете с покровителства и защити за сметка на някой друг. И ако наистина съдбата изсипе рогът на изобилието върху вас, отделете нещо и за тези, които нямат. В природата истинският лъв оставя дял от лова на орлите и чакалите. В момента тече преразпределение на права, пари и територии на влияние. Не е все едно с кого ще се съюзите, но по-добре е да действате сами.

Дева 23 август – 22 септември

Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома и бъдете сред свои. Ден с неприятно излъчване, с желание да се присламчиш към нечия трапеза, да използваш слабостите на другите или чувствата им към теб за собствена облага. Нарцисизмът и егоизмът са в стихията си. Възможни са всякакъв тип зарибявания. Внимавайте с алкохола, не обещавайте нищо и не се обвързвайте, особено с непознати. Сключените бракове ще са неравностойни. Енергия, чувства и пари ще текат от единия към другия, без нужната възвръщаемост.

Везни 23 септември – 22 октомври

Рисков момент, особено за родените до 1 октомври. Луната навлиза в знака на опозицията ви Овена провокирайки тежки аспекти с Уран и Плутон. Желанието за печалба на всяка цена може да ви изиграе лош номер. Внимавайте с кого се свързвате и по какви поводи. Ден на мрежата, на зарибяващите програми, реклами и проекти. Малко повече изолация от света ще ви се отрази добре. Не взимайте важни решения, особено такива, които ще ви поставят в зависимост от някого и нещо. Стойте далече от хора в нетрезво състояние.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Предстоят за вас два безпроблемни дни, в които сами ще си създавате проблеми и рекушетите ще се усетят на 23-24-и. Съветът на деня е да не правите това, което не искате да ви направят и да ви се случи. С пълна сила действат зарибяващи програми, на които може да станете проводник или съавтор. Не е изключено след това вината за проблемите да поемете само вие. Отнасяйте се с подозрение към всякакви нови идеи, които някой ви подхвърля. Ще сънувате пророчески сън. Важното планирайте и отлагайте за утре.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят ще бъде спокоен и безпроблемен, ако имате възможност да си останете у дома да се занимавате с полезни за семейството дела и да не се включвате в чуждите инициативи. Всяка стъпка в странична посока носи опасност да попаднете в минното поле на чуждите амбиции. Подгответе се добре, планирайте стъпките си за утрешния ден, който може да ви донесе повече победи и придобивки отколкото очаквате. Ако водите играта умно и без излишно обвързване, ще направите силен ход. Ден за творчество на свой терен.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес и най-умният ще се окаже малко прост, ще сглупи в желанието да спечели пари, придобивки или любов в играта на чувствата. Вероятно е да направите грешен ход и избор, да попаднете на неточната връзка и на човек, който ще ви подведе. Неблагоприятен ден за сключване на брак и съвместни договаряния. Дистанцирайте се от колективните инициативи, не вярвайте на думи и сълзи. Не е изключено после вие да плачете за предоверяването си. Прекарайте деня на спокойно и изолирано място с близки на сърцето ви хора.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за планиране, за работа у дома, за подкрепа на близки и роднини и малко повече изолираност от страничните връзки и въздействия. Разчитайте на себе си във всички положения. Ще се справите добре дори и с несвойствени задачи, без да използвате чужда подкрепа или нечии идеи, които биха ви направили зависими. Дори и да имате неприятности признайте си грешките и се придържайте към истината. Днес лъжите раждат по-големи такива. И ако не сте сигурни в чувствата си и в тези на другия не се обвързвайте и не се женете.

Риби 20 февруари – 20 март

Не е ден за светски сбирки, за търсене на нови връзки и партньорства. Върви зарибяваща програма. Хитреците измислят и прилагат нови варианти, подхвърлят подвеждащи реклами и идеи, търсят начин да ни поставят в критична ситуация, при която ставаме лесно раними и доверчиви. Не взимайте важни решения, стойте далече от подпийналите компании и отложете за утре важните делови и лични срещи. Този ден е само за вас, за семейството и децата. Всичко ще е наред, ако затворите кръга и изключите телефона.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0