Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Ден за старт на нови и важни начинания, за поглед в нова посока и подписване на нови договори. Не се колебайте да влезете в н

Овен 21 март – 20 април

Ден за старт на нови и важни начинания, за поглед в нова посока и подписване на нови договори. Не се колебайте да влезете в нова среда, да опитате късмета си в непроучени места и терени. Ще се случват събития, за които ще почерпите, а и на сбирката тази вечер може да получите дългоочаквана покана и вест. Основното изискване е да не се губи чувството за мярка, да се внимава с алкохола и наркотичните злоупотреби. Любовните връзки също ще ви действат наркотично, ще ви вадят от релси и ще ви вкарват в нови такива.

Телец 21 април – 20 май

Ден на неочаквани попадения, които ще окажат благоприятно въздействие върху личните ви стремежи, бизнеса и търговската ви инициатива. Ще се събудите с блестящи идеи. Не е изключено да ги реализирате с помощта на хората, които ще срещнете тази вечер. Ден на виното и камбаната. На маса ще се решат основни въпроси, които до момента са оставали висящи. Това е и един от най-благоприятните дни за брак и любовно предложение. Всичко предприето ще носи късмет и надежди за бъдещето.

Близнаци 21 май – 21 юни

Основното изискване на деня за вас е да не губите чувството си за мярка и да не отивате в крайности. Ще се намери кой да ви издразни и предизвика. Ще научите провокиращи новини, ще разберете за малки и големи предателства, за които не сте подготвени. Това може да наклони избора ви към нов тип отношения и връзки, от които не е изключено пак да се опарите. Отнасяйте се с подозрение към всякакви съвети, предписания и предложения. Не прекалявайте с алкохола. Няма да е добре утре да се събудите на непознато място.
 
Рак 22 юни – 21 юли

Днес придобивате по-големи пълномощия и с лекота се внедрявате в нова среда. Чудесно е да подпишете нов договор, да получите и направите предложение за брак и по някакъв начин да се обвържете с нови партньори. Постарайте се да реализирате хрумналите ви идеи. Сънищата ви са пророчески. С лекота придобивате една особена вътрешна освободеност, която ще се усети от околните, и много хора в днешния ден ще ви се доверят. Осъществените връзки ще са база за бъдеща работа и личен живот.

Лъв 22 юли – 22 август

Търсете нови връзки и контакти, рекламирайте се, използвайте всяка предложена възможност и получена информация за старт на нови инициативи и преход в нова среда. Нещо особено може да се случи. Отключват се шансове, които в миналото сте замразили, или другият, от когото зависят нещата не е бил съгласен. Важното е да се контролирате. Който в този ден загуби чувството си за мярка, ще загуби и възможността да спечели в партньорските срещи и договаряния. Алкохолът е лош съветник, бъдете трезви на важните за бъдещето ви места.

Дева 23 август – 22 септември

Няма да послушате съвета, ще отидете в крайности, ще направите прибързан ход, ще позволите на някой да овладее личния ви ентусиазъм, да използва усилията ви за лични цели и облаги. Внимавайте с алкохола и стимулантите. И една на пръв поглед чудесна идея може да ви зариби и постави в зависимост от чужди интереси. Рискувате повече, отколкото си давате сметка и в страничните връзки. Не е все едно с кого ще бъдете тази вечер. В бъдеще това може да се окаже и новата ви семейна половинка.

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят е благоприятен за нови начинания. Не отклонявайте покани. Реализирайте пътувания и срещи на престижни светски и обществени изяви. Старайте се да излезе на светло и да се рекламирате. Не отклонявайте и предложения за работа. Възможно е да подхванете допълнителен бизнес или да уговорите нови условия в стария. Ако в главата ви се върти някаква идея, опитайте се да я реализирате. Търсете спонсори, семейна и приятелска подкрепа. Този ден може да отвори врата към неограничените възможности.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на надеждата и неочаквания шанс. Луна и Нептун ви облъчват с вдъхновение от знака на Рибите. Може да ви хрумнат златни идеи или някой с лекота да ви подари своите. Движете се с отворени сетива, късметът ви диша във врата. Чудесно е в този ден да подпишете нов договор, да уредите среща с мениджъри и потенциални бизнес партньори. Имате шанс да намерите връзката, която ще ви извади от професионалната криза или от самотата в личните отношения. Най-добрият ден до края на месеца за обвързване и брак.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес носите късмета със себе си и с лекота го подарявате на друг. Ще се окажете неадекватни или нерешителни в момент, когато трябва да се вземат важни решения. Пропускате си шанса и налитате на неподходящите хора, особено ако си позволите алкохолни или наркотични злоупотреби. Този ден притежава магическа сила, която може да ви издигне на висока позиция или да помогне да издигнете с делата си някой друг на определеното за вас място. Помислете дали си струва да рискувате всичко за едно съмнително забавление.

Козирог 22 декември – 20 януари

Разкрепостете се, повеселете се, влезте в нова компания и нова среда. Правете всичко, което ви е на сърце и което отдавна искате да ви се случи, но не губете чувството си за мярка. Не е изключено срещите от днешния ден да ви донесат това, което ви липсва, и да запълнят празнотата в живота ви. Чудесен ден за годежи и брак, за първа среща и първа целувка. И втората ще ви се услади, ако сте с подходящия човек на подходящото място. Не се затваряйте в себе си, независимо как се чувствате. Променете средата и ще решите проблемите си.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят дава шансове, които не бива да се споделят и подаряват на друг. Гребете с пълни шепи от живота, пътувайте, посетете място, което сте виждали в сънищата си, и бъдете с тези, за които мечтаете и на сън дори. Ден за всякакъв тип обвързване, за сключване на нови договори и брак. Огледайте се, късметът върви до вас или вече ви носи на ръце. Може и да не се получи толкова прекрасно, но усилията ви от днешния ден наистина може да ви осигурят прекрасен живот и възможност, която не се дава всеки ден и на всеки.

Риби 20 февруари – 20 март

Един вдъхновен, но рисков за вас ден, защото личното ви и творческо вдъхновение ще работят за чужда кауза или ще ви вкарат в кошарата на обвързване, от което трудно ще се измъкнете. Не подарявайте идеите си и не споделяйте хрумванията си особено с потенциални конкуренти. С лекота се придобива една особена вътрешна освободеност, която може да се окаже неадекватна на външните условия. Денят е благодатен за нови начинания и подписване на нови договори. Внимавайте да не изпуснете контрола във важен за вас момент.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0