Хороскопът

Овен 21 март – 20 април С дипломация и умерени искания днес всичко може да се постигне. Не вървете против интереса на семейството и групата, която пр

Овен 21 март – 20 април

С дипломация и умерени искания днес всичко може да се постигне. Не вървете против интереса на семейството и групата, която представлявате. Ако се налага нещо да се дели, нека е поравно, нека и двете страни да са доволни както и третата, която е заинтересувана от развитието на нещата. С лекота се намира баланса в отношенията, но и лесно може да се разруши. Каквото и да правите не отивайте в крайности. Ценете чуждите съвети и мнение и се коригирайте навреме, ако видите пропуски в работата и делата си.

Телец 21 април – 20 май

Труден ден, особено за родените във втората декада, но и за всички, които се лакомят, които нямат спирачки в искания и претенции, които гледат как да вземат повече, да изтикат от софрата дори и тези, които им подават хляба в ръцете. Някой ще научи по болезнен начин урока на толерантността, а друг ще види гърбовете на хората, чиито интереси и чувства е накърнил. Денят се свързва с човешката душа, със сърдечните работи и с умението да се намира баланса. Който не го направи ще попадне в доброволна или принудителна изолация.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес може да се постигне консенсус и по най-трудните въпроси. Съберете се на масата за преговори и действайте балансирано на всички нива. Символ на деня е умереност, умението да дадеш на всеки каквото му е нужно и да поискаш това, което с радост ще ти даде. Природата се стреми да запази баланса на отминаващото пълнолуние, както и хармонията между астралното и физическото тяло. Всякакви крайни мерки са неуместни и не водят до нищо добро. И ако зависи от вас постарайте се да делите всичко поравно.

Рак 22 юни – 21 юли

Чист и светъл ден, с ведра и хармонична енергетика. Ето ви благоприятния момент да се съберете и разберете, да решите служебни и семейни въпроси, да вложите усилия, средства и пари във взаимно изгодни проекти. Добре е да се работи в екип и да се създаде такъв. Може да бъдете приети в нова среда и сами да посрещнете нови членове на семейството и групата, в която се изявявате. Сега е момента да се издигне общата кандидатура за предстоящите избори или да се обсъди такава. Търсете компромисните варианти.

Лъв 22 юли – 22 август

Ще ви е трудно, особено ако искате да наложите мнението си над колектива или партньорската група, с която работите. Луната-символа на тълпата и женското начало е в знака на опозицията ви Водолея. Може да се очаква обединение на група хора срещу личните ви и служебни интереси. Ако натискате прекалено, ако не си знаете мярката и цената, ще настроите дори и доброжелателите и спонсорите си негативно. Ден на умереността. Печелят истинските дипломати и хората, които добре познават психиката на тълпата.

Дева 23 август – 22 септември

Днес играете ролята на посредник, на мост и връзка между интересите на хора, които не мелят заедно, не са свикнали на компромиси или играят прекалено големи игри. Бъдете особено внимателни, ако държите в ръцете си важни козове и компромати. Не отивайте в крайности и не взимайте страна в спор. Ще спечелят тези, които успеят да са добре с всички, да се разберат с приятели и врагове и да сложат на масата за преговори и най-болезнените въпроси. На никаква цена не влизайте в разправии. Днес крясъците разболяват.

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят е синхронен с вашата природа. Символ е умереността, дарбата да постигаш баланса в отношенията и да намираш компромисното решение в момент когато другите не виждат пътя за разбирателство. От връзките ви днес ще дойдат придобивки, късмет и по-добри служебни позиции. Водете умело играта и в чувствата, балансирайте между секса, любовта и семейната отговорност и всичко ще е наред. По някакъв начин ще излезете сухи и от чистата вода и от помията. Придобивате допълнителни права.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на противопоставяне в отношения и връзки при които се отива в крайности. Скандалите разболяват и вредят. Ще загубите в играта на чувствата и бизнеса, ако увеличите претенциите и не смирите желанието да имате нещо на всяка цена, без да се съобразявате с исканията на другите. Ще ви ударят през пръстите, ако се опитате да вземете нещо чуждо. Противопоказна е служебната амбиция. Може да попаднете в изолация и да останете сами в момент, когато най-много се нуждаете от подкрепа. Не убивайте птици, не яжте гъби.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не си нарушавайте спокойствието и не влизайте в разправии. Денят изисква прочистване и пречистване на връзките, особено на тези, в които отношенията са обтегнати до краен предел. На предни позиции ще излязат хора, които действат уравновесено, с мисъл за чувствата и стремежите на околните. Един скандал днес може и да ви разболее. Стимулирайте надеждите и стремежите на близките, не отклонявайте децата от желанието им да следват една или друга посока. До утре на обед владеете положението и в бизнеса.

Козирог 22 декември – 20 януари

Балансиран и творчески ден. Не влизайте в преговори и дела, които със сигурност ще ви опънат нервите. Опитайте да разделите поравно неделимото преди. Служебната амбиция да се остави встрани. Сега е момента да потърсите компромисните варианти в отношенията си с околните. Опитайте да разберете другата гледна точка и вас може да разберат. Жестовете ви ще се оценят и още утре може да очаквате изгодни предложения и покани. Нищо да не се прави на всяка цена. Спокойствието днес няма цена.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на умереността. Ще извадите късмет във всички дела и инициативи, в които мислите и за другия, готови сте да приемете и чуждата гледна точка, да обсъдите заедно спорните въпроси и да постигнете съгласие. С взаимни отстъпки може да се постигне непостижимото преди. Природата се стреми да запази хармонията на пълнолунието. Опитайте и вие да действате с разбиране и усет за общите намерения и проблеми. С всеки може да се намери общ език. Играете и ролята на посредник между тези, които са на два различни полюса

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на компромисните варианти и на взаимните отстъпки, които ще позволят още утре да направите силен ход, да постигнете максималното и да получите удовлетворение от действията и усилията си. Ще пиете вода от два кладенеца, стига да не я размътвате, да сте наясно с изискванията на хората, с които общувате и да проявите максимална толерантност. Проучват ви, поставят на изпитание умението ви да преговаряте. Утре ви чака важна вест и покана, която може да обърне колелото на късмета във ваша полза и интерес.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0