Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Задвиженото до обед ще работи за чужди интереси и ще ви създава проблеми, а това което оставите за следобед ще донесе

Овен 21 март – 20 април

 

Задвиженото до обед ще работи за чужди интереси и ще ви създава проблеми, а това което оставите за следобед ще донесе късмет, пари, по-добри позиции в бизнеса и на работното място. Родените в третата декада да не бързат, да изчакват удобния момент, да не притесняват околните с настоявания и молби. Не бива да се действа първосигнално. Постарайте се да запазите самообладание в момент, когато ви отправят предизвикателства. Пазете си документацията и не се ровете в чуждата. Ден на компромати и изтичане на информация.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Станете рано. По най-бързия начин задвижете важните си дела. Бъдете първи на изпит и на разговор с шефа. До обед ще постигнете максималното и ще подпишете изгодни договори. Родените в третата декада ще спечелят от странични дейности и посреднически услуги. Предприето ще носи късмет, ще затвърдява положението ви на работното място и в бизнеса. До вечерта златната река от възможности ще изтече, ще дойде черната, която може да ви окъпе с компромати, с неприятно и отрезвяващо напомняне.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Днес тръбачът-съдба свири сбор. Събираме се под знамената на личната си и професионална активност и преговаряме по важните за бъдещето инициативи. Свикайте колегиалния и семеен съвет, подпишете нови партньорски договори, търсете начин за внедряване в нова среда. Пълнолунието пълни и потребителската ни кошница. Може да намерите нещо изгодно, да купите и продадете на сметка. Не слагайте силни парфюми и грим, сетивата са изострени до краен предел и вместо да привлечете ще отблъснете любимите.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Раците са подвластни на фазите на Луната в действие и поведение. Днес се събуждате недоспали и превъзбудени от предстоящото пълнолуние. Проблемите ще са повече за родените в третата декада, които ще попаднат на засада до обед. Вероятно е да се провалите в ситуации, които изискват внимание, добра подготовка и здрави нерви. На работното място ще ви спретнат номер или няма да оцените по достойнство промените в ситуацията. Следобед намирате правилния път. Днес и утре и раци лесно ще се ловят.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Такъв силен ден дълго ще чакате. По най-бързия начин уредете делата, от които зависи бъдещето и кариерата ви. До обед сключете нови договори и направете ход в нова посока. Ще изпреварите конкуренцията и ще заемете престижна позиция. Следобед проблемите ще са повече за родените в първата декада. До два дни бъдете внимателни и не провокирайте общественото мнение. Луната, която е символ на тълпата ви гледа в опозиция от знака на федеративността Водолея. Група хора може да обединят интересите си срещу вашите.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

И ако вчера сте направили първата крачка, днес трябва да направите втората, което ще ви осигури прохождане в нов бизнес, на ново работно място и в нови партньорски отношения. Не се колебайте да вземете страна, да привлечете някого и сами да застанете под знамената на нови или настоящи партньори. Ден за избор на мисия, посока и лична цел. Губят неориентираните и тези, които не знаят какво искат и на кого да се опрат. Сключените договори ще ви осигуряват защити в бъдеще, добро заплащане и интересна работа.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Родените в третата декада може да направят прибързан и незащитен ход и да станат обект на конкурентни атаки. До обед трудно се ориентирате в променящата се обстановка, но до края на работното време ще застанете на твърди позиции и ще определите приоритетите си. Навлизате в силен и печеливш период. Сключете нов договор. Търсете подкрепа, финансиране или работа в чужбина и се възползвайте от услугите на чуждестранни фирми. Съдбата работи във ваш интерес, стига утре да не прекалите в исканията си.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

До обед късметът е кацнал на рамото ви, помага да спечелите лични и професионални битки, да се наложите при разговори, обсъждания и поръчки. Влезте в битка за защита на позиции и интереси. Работете и действайте екипно, свикайте семейния съвет и следобед не решавайте нищо без да сте го съгласували с партньорите си в бизнеса и в живота. Навлизате в рисков и прекалено амбициозен период. В утрешния ден може да направите рисков ход, с който да уплашите голямата риба. Ще останете на сухо и в любовта.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Денят е благоприятен за всякакви нови начинания и творчески инициативи. Работете в екип, а ако нямате такъв включете се някой или сами създайте своя група по интереси. Спазвайте диета, ограничете контактите с хора, които не усещате близки или по някакъв начин ви дистанцират и провокират. Този ден помага да се ориентираме правилно и да изберем тези, с които сме от една кръвна група, от една партия или един отбор. Дано намерите партньора си и в любовта. Не си позволявайте да останете сами, ако ви е нелегнала меланхолия.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Родените около 10-15 януари са на прага на рисков ход. Бъдете особено внимателни, не провокирайте съдбата и добрите намеренията на околните. Отношенията ви излизат от рамките на добия тон. Може да кажете и направите нещо, което ще сложи край на една връзка и начало на нова, за която не сте подготвени. Вероятни са проблеми на работното място. Конкурентите ви свикват събрание, обединяват се и в политически план. Ще ви налегне меланхолия и тъга, а в такъв момент е важно да имаш до себе си приятелско рамо.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Предстои пълнолуние във вашия знак, което ще ви пренастрои, ще ви амбицира и насочи към активни действия, които ще напълнят сърцето и потребителската ви кошница. Днес тръбачът-съдба свири за сбор, събира единомишленици под знамената на служебната и политическа инициатива. Време е да се ориентирате, да намерите мястото си в редиците или да застанете начело. Сключените договори ще носят късмет, пари и стабилизиране на положението ви. Не се колебайте, не изчаквайте, цялото ви бъдеще е сега.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Не претоварвайте очите, не се занимавайте с магически дейности и ритуали. Пълнолунието засилва маниакалните депресии. Денят носи превъзбуда на всички нива, обхваща ни и меланхолия, особено ако се чувстваме сами, изоставени, неоценени и забравени. В такъв момент може да бъдете привлечени към неподходящите хора и да направите лош избор. Но ако знаете какво точно искате и към какво се стремите, днес може да го постигнете и извоювате. Търсете връзка със съмишленици и близки на сърцето ви хора.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0