Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Денят завърта колелото, задвижва амбициозни начинания и проекти, които ще ви сблъскат челно с чуждата амбиция и желание за ус

Овен 21 март – 20 април

Денят завърта колелото, задвижва амбициозни начинания и проекти, които ще ви сблъскат челно с чуждата амбиция и желание за успех. Бъдете вниматени с пари и документи. Не закъснявайте за работа, но и не отивайте неглиже. Днес полезните вещества лесно се усвояват. По-трудно ще усвоите уроците, които отново ви дава живота. Не сте склонни да отстъпвате от намерения и позиции, но и конкурентите ви няма да отстъпят. Търсете нова информация по въпросите, които смятате да придвижите или да ви придвижат напред.

Телец 21 април – 20 май

Ден на успех, постижения и рекорди. И най-неприятната ситуация може да се овладее. Излизате от период на задържане и изчакване и правите крачка в нова посока. Денят се свързва с колелото, с възможността да се направят рокади, да се започнат нови дейности и програми и да се спечели там, където в миналото сме се издънили. Не забравяйте, че трябва и да се откажете от нещо. Актуалното вчера вече губи позиции. Съобразете се с изискванията на момента и ще отбележите напредък. Някой ще направи предложение за брак.

Близнаци 21 май – 21 юни

Преди да започнете да действате делово отделете време за визията си. Никъде не отивайте неглиже. Полезните вещества и мисли днес лесно се усвояват. На място за релакс и разкрасяване може да научите и информации, които ще ви послужат. Клюката завърта колелото на отношенията, намесва се при взимане на решения, разделя или събира хора, които в миналото са имали силно привличане или отблъскване. Което е било отдолу, притиснато и притеснено бърза да се изкачи на върха. Предстоят рокади в постове и позиции.

Рак 22 юни – 21 юли

И докато другите дърпат нагоре към върха на постиженията и славата, вие се замотавате с ненужни действия и проекти, които ще се отразят негативно на работата и партньорските ви връзки. Конкуренцията на работното място се засилва. Бъдете в час с изискванията на момента. Информирайте се преди другите за шефските разпоредби. Проблемите у дома рекушират на работното място и обратно. Ще се окажете между два огъня, ще се наложи да играете нестинарско хоро върху жаравата на стари и нови чувства.

Лъв 22 юли – 22 август

Енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ни в този силен и творчески ден. Ще намерите решение на тежък личен, професионален или здравословен проблем. Излизате от едно зацикляне, но утре може да влезете в друго. Започнете нови начинания и проекти, но без да поставяте в шах близки, колеги и партньори. Може да получите предложение за съвместна дейност. Денят се свързва с пръстена и с колелото. Новите ангажименти имат тенденция да ви изкачат на върха и обвържат семейно.

 

Дева 23 август – 22 септември

В деня на Божията майка Девите ще получат подкрепа свише повече отколкото останалите хора. До 10 септември е вашият шанс да се устроите с нова работа, връзка или престижно назначение. Действайте активно. Всичко, което искате да постигнете и уредите ще потръгне или поне ще започне да влиза в релси. Очаквайте покани и предложения. Някой ще купи или дочака и годежния пръстен. Този ден ви дава особени пълномощия и начална скорост за най-амбициозните и важни за бъдещето ви проекти. Не си подритвайте късмета.

Везни 23 септември – 22 октомври

Този ден ще разбърка живота ви преди да го оправи. Съдбата ще довее отнякъде стари и нови проблеми, ще ви накара да вземете болезнени решения, да се откажете от нещо желано и мечтано заради изискванията на някого или на момента. Ден на професионални компромиси, на неприятни съобщения и задържащи положения, които ще ви качат кръвното и вкарат в конфликти. За някой това ще е буря в чаша вода, но за друг ще е криза, която може да потопи кораба на надеждата. Бъдете внимателни в избора си.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на късмет, напредък и постижения. Нищо важно и значимо не отлагайте за утре, когато късметът ще отиде при друг, ще ви остави насред полето на надеждата и амбицията. Днешният ден може да ви извади на светло в бизнеса и в партньорските връзки. Направете предложение за брак и приемете такова. Ще си устроите живота, ако днес сключите нов партньорски договор и започнете да работите по важни сделки и дейности. В следващите дни както и да постъпите ще работите за чужда кауза и всичко спечелено ще трябва да се дели.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

И независимо колко сте натоварени започнете този ден при фризьора, козметика и фитнес инструктора. Всичко полезно лесно се усвоява. Дано усвоите и някои уроци, че за всичко си има място и време и че не бива да се подценява едно за сметка на друго. Ще получите нова информация, която ще помогне да изместите ангажиментите, да извлечете ползи от нечии отсъствия или грешен подход. Този ден е магичен. Помага да се освободим от тежестите на миналото, да прегърнем с желание и амбиция новите задачи или любовта, който тича насреща.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на промени и неочаквани обрати в отношения и житейски положения. Някой ще се окаже сам на върха на славата, а друг ще получи изненадващо предложение. Ден на пръстена и колелото. Което е било отдолу тръгва нагоре. Живота ви навлиза в нова фаза, която ще изисква отказ от едно за сметка на друго. Прегледайте задачите, променете приоритетите и се постарайте да бъдете в час с изискванията на работното място. На крачка сте от предложение и повишение. Може да ви попадне поверителна информация, възползвайте се.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Може би днес точно вие преобръщате нечий живот и завъртате с действията си колелото на съдбата. Отговорностите ви нарастват. Бъдете адекватни в избора си и внимавайте при намесата в чуждия. По някакъв начин излизате на светло и се рекламирате след дълъг период на задържане и стагнация. Денят е зареден с енергия за растеж. Лесно се усвояват уроците на съдбата и всичко полезно за тялото и душата. Сега а момента да се преустроите на нова позиция, особено ако усещате, че сте намерили точното място и точния човек.

Риби 20 февруари – 20 март

Време е да заплувате срещу течението, да се опитате да промените съдбата и положението си на работното място. Може да направите силен ход и да се внедрите на престижна позиция. Един магичен ден, в който шансът идва само веднъж и после дълго няма да се повтори. Посетете фризьора и козметика си, облечете новите дрехи, явете се на изпитите, които предстоят. Имате шанс да получите ново назначение и да уредите ученето на децата. Денят помага да се решат проблемите на миналите връзки и да се тръгне към нови.

COMMENTS

WORDPRESS: 0