Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   До обед имате повече степени на свобода в дейности и личен избор. Ще свършите полезна работа и ще постигнете поне едн

Овен 21 март – 20 април

 

До обед имате повече степени на свобода в дейности и личен избор. Ще свършите полезна работа и ще постигнете поне една набелязана цел. От обед до четвъртък на обед стойте далече от потенциално зарибяващи хора и програми. Контролирайте децата, ограничете достъпа им в социалните мрежи и не се хващайте на рекламни уловки. Честността ви ще бъде провокирана, ще бъдете изкушени да направите компромис и действие, което в миналото ви е нанесло вреди. Сложете край на програмата проба-грешка.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Денят започва с приятни срещи, покани и визити. Бъдете внимателни, зад привидно бляскавата и привлекателна външност на представените продукти, проекти и обекти се крие зарибяваща и употребяваща програма. Ограничете контактите. Отнасяйте се с подозрение към всяко предложение. Родените във втората декада са изложени на повече открити и прикрити атаки и може да станат обект на измами и злоупотреби. И ако сами гласите някакъв номер, да знаете, че играта може да спечелят по-големи хитреци от вас.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Днес може да направите желани и полезни за другите личните си амбиции и намерения. Представяте във ведри краски и най-неприятните истини и дори лъжата ще ви носи ползи. Ден на мрежата, до утре на обед и самите вие ще бъдете подложени на въздействия и натиск. Ще ви провокират от близо и далече, ще получавате неверни данни и известия и ще се наложи да правите неприятни справки. Каквото се обърка в този момент, ще промени петъчната ви програма и ще ви донесе много ядове. Не се предоверявайте.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят започва по вашите правила, но може да завърши по чуждите. По най-бързия начин уредете важните си дела и проведете срещите, от които очаквате пари и предимства. До обед в отношенията ви има точност и отговорност, но след това може да се намесят странични хора, които да дърпат конците и да изискват услуги. Ще уредите важен документ, ще получите нужните разрешителни в момент, когато за другите действат забрани. Този ден ви прави избраници на съдбата и дано това не ви донесе и повече отговорности.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на атака към вас, към личната ви позиция и бизнес интереси. Бъдете особено внимателни от обед до утре на обед, когато може да бъдете зарибени и употребени. По някакъв начин за вас ще важи максимата, че и „най-мъдрият си е малко прост”. Сами влизате в капани, които сте разположили за друг. Оказвате се с двата крака в забраненото или ви хващат в изневери. Бъдете сигурни, че от всяка ваша грешна стъпка някой ще се възползва. Вероятни са изнудвания дори от близките и децата. Здравето е нестабилно.

Дева 23 август – 22 септември

 

Пътувайте до обед, уредете срещи на място и подпишете нужните договори. Следобед играта загрубява, за грешка няма да има прошка. Сами може да вкарате някого в схема за употреба и използване на труд и усилия, но по-вероятно е вас да използват и изнудват. До утре на обед не разчитайте на честност и точност. Залагат се мрежи за наивници, рекламите са провокативни, а обещанията лъжливи и неизпълними. Може да заблудите някой наивник и да изкарате печалби, за които ще плащате в петък.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Каквото свършите до обед ще ви носи ползи и ще тръгне по правилата. Действайте активно, пътувайте, преместете се на ново място и уредете нужните документи. Следобед навлизаме в деня на паяка. До утре на обед не една интрига ще се изплете и не един проблем ще се заплете. Не се препоръчват екипни действия. Всичко трябва да се подлага на проверка. В отношенията ще попадате на омайници и добри оратори, които може да ви пробутат вредни продукти или нещо, което изобщо няма да ви влезе в употреба.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден на опънатите нерви, особено за родените във втората декада. Залагате капани, но и за вас са приготвили нещо особено привлекателно и измамно. Новите начинания е добре да тръгнат до обед. Следобед зачестяват подмолните действия и неприятните конкурентни атаки. Не е нужно на никому нищо да доказвате. Думите и действията ви може да се изтълкуват превратно. Денят е добър за преместване на ново място за работа и живот, за покупка на животни и инвентар и за работа със земята. Сеят се втори култури.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на предизвикателства. Ще получите важни знаци от съдбата, с които е добре да се съобразите. Ако се върнете от пътя, защото сте забравили нещо, това е знак, че усилията ви може да са напразни или да ви искат допълнителни пари и услуги. Все пак до обед тенденцията е да се върши работа и да се отхвърлят натрупаните задачи. Следобед се прилагат опасни хватки, които може да ни обвържат и вкарат в схема за източване на пари и интелект. Подписаните в края на деня договори ще работят за чужди интереси.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Утрото ви носи предимства, но следобед ще има опити за разбъркване на личната ви програма. Не проявявайте излишни чувства, някой се преструва. Не се опитвайте и да отстоявате мнението си, ще се окажете притиснати и ще сбъркате. Чудесен ден за земеделски дейности, за покупка на домашен любимец и преместване в ново жилище. Всичко да се прави по традиционния начин. Ако ви предлагат някаква новост, с нея идва и нов начин за източване на парите или амбициите ви. Обърнете се към по-духовни контакти и занимания.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес сте в ролята на употребения, преметнатия и прецакания. Родените във втората декада да не бързат с новите начинания, да не променят намерения и възгледи. Не вярвайте на думи и лъжи. Както и да постъпите в една трудна ситуация, ще сбъркате. Но утре изход ще се намери. Добре е да изчаквате, да се дистанцирате от хора и дейности които носят опасност, конфликтност и преразход на сили и средства. Лесно може да станете обект на измама и изнудване. Ако сами тръгнете в тази посока, после трудно ще излезете от схемата.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

За другите може и да изглеждате риба баламурник, но днес ще гледате как точно тези хора попадат в капани, как се оказват зарибени и с източени сметки, как плащат за некачествени стоки и услуги и после се сърдят на себе си. Денят ще ви донесе успех и радост в дейности, свързани с прибиране на реколтата и със засаждане на нещо ново. Ще се разберете и по имотни въпроси. Насочете се към духовни занимания, търсете контакти с хора на духа и просветлението. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, при вас всичко ще е наред.

COMMENTS

WORDPRESS: 0