Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Бъдете особено внимателни в приказките, в споделянето на свои и чужди тайни. Днешните ви изказвания и признания ще бъдат нож

Овен 21 март – 20 април

Бъдете особено внимателни в приказките, в споделянето на свои и чужди тайни. Днешните ви изказвания и признания ще бъдат нож с две остриета. Вероятно е да засегнете нечии интереси, а с прибързаните си признания позволявате и на конкурентите да засегнати вашите. Каквото се загуби трудно ще се възстанови, доверието още по-малко. Вадете си дубликати от важните оригинали. Едно невнимание, ще ви коства много. Каквото си пожелаете ще се сбъдне. Дано после не се чудите как да се отървете от него или нея.

Телец 21 април – 20 май

Днес ще имате предимства и ще извлечете ползи от прибързаните действия и изказвания на околните. Колегите ще действат неразумно, ще си подливат вода и ще прокарват пътя на вашата кандидатура. Ще преговаряте успешно с шефове и посредници. До вечерта може да привлечете качествени партньори, съюзници и клиенти. Хората с дар слово ще се накичат с дарове, с предложения и покани, които не се дават всеки ден. Не се отказвайте от нищо. Утре една врата ще се затвори пред вас, ще се почувствате изолирани и неразбрани.

Близнаци 21 май – 21 юни

Един успешен ден, в който ще привлечете привърженици, нови приятели и клиенти. Който владее законите на вербалната магия ще излезе начело и ще накара другите да го слушат и да работят за неговата кауза. Може да ви провокира прекалената приказливост на околните, но е добре да я стимулирате, за да научите подробностите, които ви интересуват. Може да се доберете до фирмени и партийни тайни. Всичко научено и проучено днес ще ви осигурява придобивки и защити. Хвърляте око на нечия документация.

Рак 22 юни – 21 юли

Прибързаната ви реакция води до евентуални провали. Не влизайте в спорове, внимавайте какво си пожелавате. Денят помага да откриете истинския смисъл на една своя връзка, но по болезнен и неприятен начин. Тенденцията е да се афишират и разпространяват клюки. Не се хващайте на тази въдица и преди да кажете каквото и да било премислете отново. Сънищата ви подсказват с какво трябва да се приключи по най-бързия начин. Здравето е нестабилно. Отлагайте за следващите дни важни начинания и преговори.

Лъв 22 юли – 22 август

Този ден ви дава предимства, а утрешният ще ви отнеме такива. Активизирайте се максимално. Търсете начин да изпъкнете в средата си, да привлечете погледите и да си направите реклама. Лесно ще убедите някой да ви съдейства, а друг да тръгне рамо до рамо с вас в посока на лични и бизнес интереси. Ще намерите отдавна търсен терен, имот или информация, която ще ви отвори пътя. Хубаво е да изживеете някакво приключение, да постъпите нестандартно, да посетите хора, които ще ви бъдат от полза. Пожеланията се сбъдват.

Дева 23 август – 22 септември

Чакайте важни вести и търсете начин да влезете в нова среда. Хората с дар слово ще привлекат спонсори, приятели и нови бизнес партньори. Всичко може да се уреди, продаде и купи. Излезте на пазара, рекламирайте се и четете обяви. Денят е зареден и с провокативност. Не всеки действа честно в играта на предлагане и търсене. Започвайте само такива дела, които бързо ще приключете и които имат бърза възвръщаемост на средства и пари. В момента е важен оборота, а не толкова единичната печалба.

Везни 23 септември – 22 октомври

Отнасяйте се много внимателно с поверителната информация и с поверената ви документация. Каквото загубите трудно ще възстановите. Но може и да намерите информации и бележки, които ще ви отворят очите, ще променят вижданията ви и отношенията ви с някои хора. Денят е зареден с провокативност, с неочаквана промяна в поведение и начин на живот. Спазвайте писаните и неписани закони. Всяко излизане от средата ви ще ви сблъсква с нечия агресия или некомпетентност. Внимавайте какво си пожелавате.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Предприетото сутринта до вечерта ще ви донесе ползи, ще размести пластовете в отношенията и ще позволи в следващите два дни да управлявате и доминирате в ситуация, която до момента ви е създавала главоболия. Доверете се на интуицията и ще направите верен ход. Каквото си пожелаете ще се сбъдне но негативните пожелания се връщат като бумеранг. Проведете разговорите, от които сте се притеснявали. Ден на вербалната магия. Може да убедите да ви съдействат и най-големите мързеливци. Пазете квитанции и бележки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ако ви предложат два пътя изберете този, който води директно към целта, дори и да не носи големи печалби. И в любовта действайте без протакане. Започнатите дълготрайни проекти ще зациклят във времето напред. В този ден се работи на парче, търсят се начини за бързо уреждане на сметки и бърза възвръщаемост на средства, пари и услуги. Лесно ще привлечете погледите. Говорете убедително на събрания и пред изпитни комисии и може да получите работата или назначението, за което кандидатствате. В словото е силата.

Козирог 22 декември – 20 януари

Труден ден за родените в третата декада. Може да загубите важен документ или позиция на работното място. Предоверявате се, позволявате да изтичат чрез вас информации, които ще навредят на някого. Бъдете внимателни с всичко оставено ви на съхранение. Конкурентите ви дебнат, прокрадват се и неканени гости, а в любовта вие се прокрадвате на непозволено място. Рискът ви диша във врата, попадате в екстремни ситуации и променяте отношения градени с години. Внимавайте какво си пожелавате, ще се сбъдне.

Водолей 21 януари- 19 февруари

Днес печелят хората, имащи достъп до поверителна информация и владеещи магията на словото. Участвайте в преговори. Овладейте една професионална и юридическа надпревара. В ръцете си държите важни козове, а днешния ден ще прибави още един, от който бързо трябва да се възползвате. Получавате ново назначение. Всичко, което отложите и протакате, ще зацикли още утре. Действайте активно. Влезете в нова среда и в нов екип. Някой ще ви „снесе“ информация, от която ще спечелите максимално. Не се бавете.

Риби 20 февруари – 20 март

С някакво шесто чувство усещате кой и от какво се нуждае, как ще се развие дадена ситуация и накъде ще тръгне професионалния и шефски избор. До вечерта ще усетите накъде духа вятъра, ще стимулирате ситуацията и ще вземете правилно решение. Пожелайте си нещо и с голяма вероятност ще го имате. В този ден действа вербалната магия. Всеки може да зарибите и убедите да ви съдейства. В следващите два дни ще спечелите максимално, ако днес се постараете повече и проведете необходимите разговори и срещи.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0