Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Днес всяка цел е достижима. Не отлагайте пътувания, приятелски и делови срещи. До утре на обед и храната изцяло се превръща в

Овен 21 март – 20 април

Днес всяка цел е достижима. Не отлагайте пътувания, приятелски и делови срещи. До утре на обед и храната изцяло се превръща в енергия. Хапнете си, няма да напълнеете. Доверете се на инстинктите си. Правете това, към което нещо ви привлича. Бъдете с близките на сърцето ви хора и с приятелите, които не ви натоварват излишно. В следващите два дни ще ви тормозят проблеми и неприятности, но днес гребете с пълни шепи от всичко, което животът ви предложи. Ако плачете насън или наяве, това е знак за пречистване.

Телец 21 април – 20 май

Един от най-силните ви и успешни дни за месеца, особено за родените в третата декада. Пред вас няма прегради, всичко може да се постигне и уреди. Ще получите покани и изгодни предложения, ще има за какво да почерпите и с какво да зарадвате близките. Проявете активно емоциите си. Направете нов избор в бизнеса и в любовта. Тръгнете в нова посока и късметът ще ви следва. Планирайте тази вечер и купон с хубаво похапване. Това е единственият ден в месеца, в който не се пълнее, но в живота ви ще има пълнота.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не се товарете с работа. Родените в третата декада може да попаднат в трудни ситуации, от които няма да се измъкнат без битки и конфликти. Давайте го по-лежерно, доставете си радост за сетивата, хапнете си без ограничение, нищо няма да ви се залепи. Но със сигурност ще ви се залепят неприятни хора с още по-неприятни и ангажиращи вниманието ви претенции. Кажете си направо какво искате и какво ви идва в повече. Не се съмнявайте, че ще ви разберат правилно. Ако си замълчите, обстановката ще се натегне допълнително.

Рак 22 юни – 21 юли

Гребете с пълни шепи от това, което животът и ситуацията ви предлагат. Денят ще ви донесе вдъхновени и релаксиращи моменти, които е добре да подплатите със стабилно похапване. Диетите са противопоказни. Не се отказвайте от приятелски срещи и запознанства, от възможност да задоволите и апетитите на сетивата. Утрешният ден ще затвори вратата, през която днес може да преминете с лекота и да се радвате на приятни мигове с приятни на сърцето и душата ви хора. Ще имате успех при публични и сценични изяви.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на принципната политика, на мечтите и идеалите, които може да постигнете поне отчасти или да тръгнете към тях. Ще се радвате на личен и обществен успех. Може да получите покани за престижни мероприятия и сами да организирате такива. Планирайте хубаво похапване до утре на обед. Не е време за диети, за отказ от приятни занимания, от пътувания и физически упражнения на открито. Дано запомните този ден с нещо приятно и стимулиращо. Подкрепете инициативите на близките и децата и разчитайте на подкрепа.

Дева 23 август – 22 септември

Днес имате шанс да влезете в нова среда, да получите стимулиращи предложения и покана за участие в престижни лични и обществени мероприятия. В живота ви може да се появи благодетел. Сами ще изиграете подкрепяща и стимулираща роля в живота на някого, който се колебае, боледува или изживява стресово положение. С действията си печелите симпатии, подкрепа и любов в бъдеще. Не се ограничавайте в храната. Отворете се към света и към тези, които ви обичат и ценят. Пътувайте.

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят може да ви донесе успех, късмет и творческа активност, възможност да срещнете бъдещи приятели, спонсори и бизнес партньори. Рекламирайте се, не странете от обществения живот. Намерете време за всякакъв тип изяви, делови и лични контакти и спортни мероприятия. Поканете гости и гостувайте. Пригответе си любимата храна и до утре на обед не се ограничавайте и не спазвайте диета. Проведените разговори уточняват позиции и разширяват хоризонти. И любовта е наблизо.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят изисква да бъдем верни на принципите си, да се опрем на партньора, на хората, които отдавна вървят до нас, и да подкрепим кой с каквото можем. Очертават се важни пътувания и запознанства. Роднинските връзки се тестват на опън и натиск. Бъдете там, където нещо ви привлича, правете това, към което нещо ви влече. В този ден проявяваме с пълна сила собствената си природа, хапваме без ограничение и се радваме на прекрасни мигове заедно. Не се ограничавайте – и без това животът достатъчно ни е ограничил.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежък ден за родените в третата декада. Другите се радват на живота, а вие се радвате на работа, на задължения и отговорности, които може да ви затруднят или изкарат от релси. Поспрете, доставете си радост за сетивата, релаксирайте, хапнете си на воля. Контрирайте опитите на колеги и шефове да ви ангажират в извънработно време. Разпределете задълженията у дома и не планирайте допълнителни ремонти. Ден на голямата лъжица и в любовта. Вървите към изневери, носещи повече неприятности.

Козирог 22 декември – 20 януари

Очертава се ден на приятни пътувания, на срещи с приятели, на чудесни мигове пред барбекюто с чашка в ръка. Радвайте се на живота, релаксирайте със стил и на място, където се чувствате добре приети и желани. Не се ограничавайте в храната. Колкото и да изядете, няма да напълнеете. Покрай удоволствията ще свършите и много добра работа. Очертават се срещи с потенциални благодетели. Оглеждайте се, това, което ви трябва, ще ви се предложи на изгодна цена или като бартер. Всичко ще се нареди изгодно за вас.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес прекрасно се усвояват знания и умения. И храната изцяло се усвоява от организма и се превръща в енергия. Намерете време за всички и за всичко. Поканете гости и гостувайте. Посредническите ви услуги ще ви срещат с важни клиенти и бъдещи благодетели. Отстоявайте принципите си, не се отказвайте от убежденията си. Точно за това ще ви ценят. Може да привлечете нови хора в екипа и средата си и да задвижите до дни важни проекти. На трапезата преговорите се водят най-добре. Дано любовта ви знае да чака.

Риби 20 февруари – 20 март

Тежък и компромисен ден за родените в третата декада. Интересите и амбициите ви се сблъскват челно с тези на близките и децата. Не замествайте колега, не планирайте важни начинания, ако се чувствате неподготвени и не плувате в свои води. Обърнете внимание на храната. Не яжте където падне и каквото и да е. Избирайте менюто си по каприз. Поне на едно място ще се окажете закъснели, ще се задоволите с трохите от трапезата и без целувка в любовта. Като капак идват и юридически затруднения, плащате за чужда грешка.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0