Хороскопът

  Овен 21 март – 20 април Един от най-благоприятните дни в този месец за старт на нов бизнес, за отваряне на собствено заведение или офис. Напр

 

Овен 21 март – 20 април

Един от най-благоприятните дни в този месец за старт на нов бизнес, за отваряне на собствено заведение или офис. Направете крачката, за която дълго сте се подготвяли. И в любовта късметът е на ваша страна. Очертават се и запознанства по естеството на работата и личните ви ангажименти. В такъв благодатен момент не се препоръчва да се затваряте в себе си, да страните от околните и да изчаквате по-добри времена. Те така и няма да дойдат. Вложете сили и ентусиазъм във важните за бъдещето ви проекти.

Телец 21 април – 20 май

Пасивността в днешния ден е противопоказна и разболява. Днес и утре може да постигнете максималното в една трудна и напрегната ситуация, да се внедрите в нова среда и да получите предложенията, на които отдавна се надявате. Вътрешната ви енергия нараства. Може да поставите ребром въпросите, които ви вълнуват, без да се притеснявате от реакцията на другата страна. Родените в първата декада са в най-изгодна позиция. Ще се разберете и ще извлечете ползи от преговорите с началници и подчинени.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не се занимавайте с дела, които изискват поставяне на условия и ултиматуми и биха ви вкарали в неприятни разговори. Влизате в нежелани конфликти. Днес не бива да си пасивен, но и прекалената настъпателност и неотстъпчивост са вредни. Вероятни са скандали и неприятности на работното място, особено ако се намесят роднински или любовни връзки. Родените в първата декада ще трябва да направят жертви или да се опълчат срещу някой, който им мъти водата. Конкурентите ви може да се обединят и действат срещу вас.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес във въздуха витае агресия. Имате избор да се настроите на пасивна защита или на нападение. Денят е благоприятен за отваряне на собствен търговски обект и заведение. Заявете претенциите си в нова пазарна ниша, водете преговори с шефове, посредници и доставчици. И в любовта е време за обяснение и предложение. В противен случай ще спечели третият в ситуацията. Покажете накъде и към какво са насочени интересите ви. Пазете си територията. Не позволявайте друг да определя посоката на живота ви.

Лъв 22 юли – 22 август

Край с планирането и подготовката. Време е за действие на всички нива. Заявете претенциите си, покажете намеренията и амбициите си и не се давайте без бой. Днес пасивността е противопоказна и наврежда на здравето. Направете своя лъвски скок към нова пазарна позиция и нова любов. Шансовете ви са максимални. Конкурентите ви не са готови за отпор, а и личното ви обаяние ще си каже думата. Печелите сърцата на публиката и колегите. Изявявате се като лидер и властвате на сцената на живота.

Дева 23 август – 22 септември

Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Меркурий и Юпитер. Утре и Венера ще я последва. С такова приказно планетно покровителство няма как да не спечелите овациите. Ще се изявите на работното място и пред погледите на хора, които ще аплодират талантите ви. И нечии вдъхновени очи ще светят запалени от любов към вас. Имате три силни дни, използвайте максимално шансовете си и не чакайте за нищо втора покана. Този ден изисква максимална активност, налага участие в безкомпромисни битки за пари, постове и власт.

Везни 23 септември – 22 октомври

Излезте от положението на задържана и изчакване. Тази ден активизира хората на различни нива, поставя нови изисквания, определя нови цели и приоритети. Настройте се и на самозащита от агресивната чернота. Не позволявайте да ви влизат в територията и да ви налагат нежелан избор. В момента водите битка и на любовния фронт. Животът ви скоро може да се промени. Вървите към обвързване, брак и зачеване, а и децата ще ви зарадват с внуче. В този ден се залагат основите на едно по-добро бъдеще.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят може да започне с неприятност и провокативни намеси, които ще ви накарат да се изправите, да се защитите или да нападнете тези, които ви мътят водата. Не се препоръчва пасивност, изчакване и трупане на негативи. Постепенно вътрешната ви енергия нараства и до вечерта ще направите силен ход, ще получите пари и екстри. Тази вечер и в любовта ви настъпва прелом, отношенията се изчистват от нещо неизяснено и завоалирано. Вървите към среща с покровител и неочакван благодетел.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Едно изчакване и протакане на действия и разговори ще ви струва много. В момента конкурентите ви си оплитат кошницата, а вие се чудите откъде да започнете. Активизирайте се максимално. Не се колебайте да влезете в схватка за защита на лични права и интереси. Родените в първата декада са настроени по-агресивно но, не стоварват агресията си на правилното място. Разсеяни сте, мислите за едно, а действате по други задачи и така нещата може да се объркат. Внимавайте и с храната.

Козирог 22 декември – 20 януари

Навлизате в успешен и стабилизиращ период. Сега е момента да се срещнете с хората способни да ви подкрепят и улеснят по пътя към нова работа и лична специализация. Не се препоръчва изчакване. Вложете цялата си енергия, талант и амбиция в определени действия, които ще ви издигнат на високи и престижни позиции. Не протакайте преговори. Време е да влезете в нова среда или да сформирате своя група по интереси. Чудесен ден за отваряне на собствено заведение и за старт на нова работна програма. Вие сте на ход.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Един успешен ден, който ще ви развърже ръцете за действие в желаната от вас посока, ще даде стимул за развитие и внедряване в живота на личните ви и професионални проекти. Навлизате в период на битки за права и територии на влияние. Може да се окажете предпочетеният шеф при сформирането на нова група по спортни или бизнес интереси. Натоварете се физически, не отказвайте да свършите и чуждата работа. Бъдете сигурни, че усилията ви ще бъдат забелязани и оценени. Само който не опита няма да успее.

Риби 20 февруари – 20 март

В живота ви може да се появи опасен дразнител или разрушител на планове и намерения. Конкурентите ви правят силен ход или отварят заведение близо до вашето. По някакъв начин ще бъдете настъпени по мазола, ще се почувствате употребени или измамени и в любовта. За утре не планирайте съвместни инициативи и подписване на колективен трудов договор. Готви ви се примамка и примка, която за дълго може да ви направи роб на чужди амбиции и интереси. Нищо сериозно не предприемайте и не планирайте до събота.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0