Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ще се събудете с верен усет за ситуацията, в която се намирате и до утре ще направите правилния избор. На прага сте н

Овен 21 март – 20 април

 

Ще се събудете с верен усет за ситуацията, в която се намирате и до утре ще направите правилния избор. На прага сте на любовно изкушение и запознанство, което ще промени начина ви на мислене. До утре някакъв особен вихър ще мине през живота ви, ще донесе промяна към добро, независимо как ви изглеждат нещата. Доверете се на инстинктите и предчувствията. Ще се радвате на късмет, придобивки и много любов. Ще почувствате остро къде са чуждите и къде са своите. Време е да направите крачка към по-добрия вариант.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Не предприемайте важни и животопроменящи стъпки. Избягвайте предизвикателствата. Този ден изисква проучване, напасване и проверка на всички нива. Доверете се на усета си там, където нямате нужната информация. По някакъв начин ще се включите в забранени информационни и любовни потоци. Този ден носи изневери, поставя ви в зависимости и може да ви свърже с неподходящите хора. За всяко удоволствие ще се плаща. Следете кръвното не се товарете с тежка физическа работа. Вероятни са хипертонични кризи.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на просветление и озарение. Долавяте неща, които утре вече няма да усещате с подобна сила и точност. Доверете се повече на интуитивните си възприятия. Може да ви залеят с неверни информации и да ви подложат на тест по пригодност. Контролирайте изблиците на бурна емоция. Някой ще се опита да ви предизвика и в утрешния ден ще ви покани на словесен дуел. Укрепете позициите си, свържете се с хората, които усещате близки и от които получавате нужното покровителство. Чака ви любовна вечер.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден за планиране, размишление, проверка на състояния и данни, за пътувания и командировки. Тази вечер вървите и към среща с любовта. Денят е дълбоко интуитивен. Някаква особена сила ви води към случаен и неслучаен избор, който може тотално да промени житейската ви позиция, работата и семейния ви живот. Не е все едно с кого ще бъдете тази вечер. Луната е в съвпад с Венера и Меркурий, а това положение дава възможност и за старт на нови търговски инициативи, за съвместни бизнес проекти и артистични изяви днес и утре.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на откровение на любовно и артистично вдъхновение, което ще ви помогне да дадете всичко от себе си, да се изразите по най-добрия начин и да направите крачка в печелившата посока. Тази вечер направете предложение и в любовта. Ще почувствате с огромна сила кой е точният за вас човек за работа или лична връзка. Може да получите това, което в миналите дни ви се е давало на час по лъжичка или изобщо ви е било спестено. Днес и утре е особено благоприятно за отваряне на нов търговски обект, ателие или изложбена зала.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Днес ще ви станат ясни някои положения, ще се досетите за едно, ще ви съобщят за друго и като цяло ще напаснете пъзела от ангажименти. В следващите два дни късметът ще върви плътно до вас или направо ще ви носи на ръце. Тази вечер и в любовта ще направите силен ход. Вървите към обвързване и запознанства, които ще изиграят огромна роля в живота ви. Родените в първите дни на зодията са в най-благоприятна и стимулираща позиция. Доверете се на предчувствията си към някого и нещо и направете крачка към успеха.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Днес не може да излъжеш сетивата. Организмът ви иска своето, душата нашепва друго. Съобразете се с исканията вътре в себе си. Яжте само това, което ви се дояде и се срещайте само с хората, които са ви на сърце. Не правете компромиси в играта на чувствата. Тази вечер е за любовно обяснение, за запознанство и неочаквано привличане, което може и да ви ожени след време. Луна и Венера притискат в обятията си Меркурий. Трудно ще се върши работа, но любовта ще свърже тези, които утре заедно ще работят и живеят.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден за планиране, за размишление и интуитивно приемане на информации. Ще ви съобщят едно, ще се досетите за друго, ще ви покажат трето и до вечерта ще усетите точно накъде духа вятъра и в каква посока да се движите от утре. На прага сте на лично откровение в любовта и партньорските връзки. Съдбата ще ви събере с хората, с които е вероятно да продължите напред. Предстои една любовна вечер. Не пропускайте срещата с любим човек. Проявете щедрост, направете подарък и чакайте такъв. Предчувствията няма да ви излъжат.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ще почувствате с огромна сила кое е полезно и кое вредно в живота, работата и партньорските ви връзки. Ако нещо ви се дояде наблегнете на него в следващите дни. Ако чувствате някакво привличане към определен човек, дейност или работа, тръгнете натам. Ще получите удовлетворение и неочаквани подаръци от съдбата. Днешният ден изисква да се доверим на шестото си чувство, да се вслушваме повече в себе си и да си повярваме за избора, който неустоимо ни привлича. Избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днешният ден открехва вратата, през която утре ще влезете в парадната униформа на победител. Навлизате в един от най-успешните си периоди. Планирайте за днес и утре отваряне на нова дейност, магазин, офис или ателие. Рекламирайте се. Ще привлечете погледите и ще усетите накъде духа вятъра. Днес не може да измамиш организма и сетивата. Ако нещо ви се дояде осигурете си го на трапезата тази вечер. Ако мислите за някого поканете го в леглото си. Ако заспите тази вечер удовлетворени утре ще се събудите готови за скок.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

За вас остава повече ревността, усещането, че нещо ви се изплъзва, че ви убягват хора и обстоятелства, за които много сте дали. Родените в края на зодията изневеряват и разбират за изневери. Ще се сблъскате с неравностойната любов и ще изживеете любовно разочарование. Луна, Слънце и Венера се прегръщат в знака на опозицията ви Лъва. Хора с власт и положение ще ограбват щастливите ви мигове. Ще влезете в ролята на третия и ще ближете рани. Ако се доверите на интуитивните си усещания по малко ще загубите.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ще ви просветне, ще усетите в каква посока да вложите сили, средства и таланти и на кого да разчитате за бъдещето. Интуитивно ще получите точните знания. Това, което ви съобщят може да ви докара утре неприятности. Вярвайте повече на себе си и няма да сбъркате. Храната да се избира по каприз. Не бива да ядете където и каквото падне. Тялото ви дава знаци за нуждите си, а душата изисква своето в любовта. Проблемът тази вечер е повече за родените в първите дни на зодията, особено ако утре ще се събудят в чуждо легло.

COMMENTS

WORDPRESS: 0