Хороскопът

    Овен 21 март – 20 април Ден на презареждане с желание за намеса, разпоредителност, налагане на мнение и вето в положения и отношения,

 

 

Овен 21 март – 20 април

Ден на презареждане с желание за намеса, разпоредителност, налагане на мнение и вето в положения и отношения, които не сте успявали да контролирате до момента. Марс вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Стрелеца. Съдбата ви дава опасни оръжия, среща ви с опасни хора, от които може да имате ползи, но и може много да го загазите. Важното е в този ден да не правите избор особено между доброто и злото. Все на зло ще тръгне, независимо екстрите. Не позволявайте да ви използват като оръдие за лични цели и интереси.

Телец 21 април – 20 май

Тежък, рисков и неблагоприятен в много отношения ден, особено за родените в първата декада. Смирете се, затаете се, не правете избор, не започвайте нова работа и нова връзка. Лесно се отдава енергия, лесно се влиза в конфликти и се наврежда на околните дори и без до го искаме. Тъмните сили вършат тъмните си дела в деня преди новолунието. Проведете прочистваща и разчистваща диета. Ограничете вредни и разболяващи връзки, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.

Близнаци 21 май – 21 юни

От днес до 27-и септември Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Стелеца. Денят сгъстява астралната мъгла, тъмните сили се активизират на всички нива. Не се намесвайте в отношенията на околните и не давайте непоискани съвети. Лесно се отдава енергия, губим сили и се изтощаваме и от най-дребното. Бъдете отговорни за делата си, въздържайте се от рискови и провокиращи инициативи. Хубавото в този ден е, че и пророчествата са лъжливи, така че и прогнозите ни може да не се окажат толкова негативни.

Рак 22 юни – 21 юли

Денят е нещастен и неблагоприятен за нов избор и нови лични инициативи. Не позволявайте да ви повлияват и предизвикват. Не се намесвайте в чуждите отношения и не позволявайте намеси в своите. Ден на фалшивите връзки, на фалша в отношенията и на скритите поводи за едно или друго действие и съдействие. Както и да постъпите ще съжалявате. В момента може да ви се струва, че нямате избор и трябва да постъпите по определен начин. Изчакайте, утре ще се събудите с трети вариант в ума си, който ще донесе полза и късмет.

Лъв 22 юли – 22 август

В деня преди новолунието във вашия знак враговете ви се активизират. Сами си навреждате и с избора, който правите. Изчакайте. Съдбата ни подлага на тест, изкушава ни отново в посоката, която сме си обещали да забравим и повече да не тръгваме по този път. Лош ден за запознанства, изневери и всякакъв тип обвързване особено с непознати. Добре опечете и сварете храната си и както казват старите хора „опичайте си акъла“. Не носете изделия от кости и рога. Някой може да се окаже и рогоносец или да сложи някому рога.

Дева 23 август – 22 септември

Един от най-тежките и рискови дни в сатурновата ви дупка. Енергията е на кота нула. Тази вечер и утре рано сутринта е неблагоприятно за раждане със секцио, но лесно ще се зачева. Не подписвайте нови договори и не взимайте окончателни решения независимо по какви въпроси. Днешните ви стъпки водят към пропастта на неравностойните и губещи отношения, към работата, която ще ви направи тотално зависими и подценени. Утрешният ден ще даде нова посока и цел. Ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното. Изчакайте.

Везни 23 септември – 22 октомври

Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не започвайте отговорна работа, не планирайте запознанства или срещи изискващи взимане на определени и важни за бъдещето ви решения. Всичко предприето ще тръгне накриво и дори ушитите днес дрехи ще тръгнат на верев. Всичко ще изисква корекция и преправяне, което ще оскъпи продукцията, ще изисква допълнително вложение на сили, средства и материали. Не се товарете и с много работа. Не поемайте чужди ангажименти. Ще излезете виновни за чужда вина.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес на пътя ви застават силни противници. Шефовете няма да са благосклонни, ще ви възлагат най-тежката и объркана работа, ще ви санкционират за ваши и свои грешки. Нищо важно да не се предприема. Добре е да сте на морето, да го давате лежерно, да не се напрягате и правите нещо на всяка цена. Обърнете внимание на храната, нищо не бива да се яде алангле. И в отношенията ви ще има нещо недоизказано и недоизкусурено. Днешните ви стъпки ви водят точно там, където не трябва, където ще направите и куп приятни грешки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Предизвикателен и рисков ден. Марс навлиза във вашия знак. Ставате с една идея по активни, амбициозни и неотстъпчиви. В живота ви ще се появи опасен дразнител, но и стимулиращ такъв. Напрежението ще нараства, ще станете нетърпеливи и ще избързате в избора. Бъдете особено внимателни и отложете за утре взимането на важно решение. До утре вечер и в любовта ще се ориентирате правилно, но в днешния ден ще ви привличат като магнит опасни сирени. Ден за пречистване и прочистване на тялото и терена.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес и най-мъдрият ще се окаже малко прост, ще сгреши в избор и преценка и ще ближе рани след прибързано взето решение. Не сключвайте сделки в сивата икономика. Подписаните договори ще се окажат нищожни, подвеждащи и губещи в бъдеще. Нещо се случва зад кадър, премълчава се или се поднася в невярна опаковка. Бъдете пределно отговорни за делата си и не се намесвайте в чуждите. До два дни ще получите наготово, безплатно или с много малко усилия от ваша страна това, за което в момента ще платите скъпо.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят е рисков и противопоставящ. Луна, Слънце и Венера ви гледат в опозиция от знака на Лъва. Може да очаквате провокации в любовта и на работното място. Не влизайте в преговори и не притискайте шефовете с ненавременни искания. Хубавото е, че от днес напускащият Скорпиона Марс вече не ви гледа предизвикателно. Ще реагирате дипломатично на провокациите и може да се усмихнете дори на нечия егоистична реакция. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Вървите към изневери и фалшиви връзки.

Риби 20 февруари – 20 март

Не се намесвайте като трета страна в спора между двама. Днес и най-добрите ни намерения излизат вредни за нас самите или за някой друг, който ни се е доверил или ни е подвел. Не правете избор, не притискайте и близките си да го правят. Изисква се пределна отговорност към всичко случващо се. Моментът е благоприятен за пречистване на тялото и душата, за диети и откази от всичко вредно и разболяващо. Утрешният ден ще ви огрее с интуитивно прозрение за вярната посока, мисия и цел. Имайте търпение да изчакате.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0