Хороскопът

  Овен 21 март – 20 април Ще се наложи да поемете повече отговорности докато някой си почива. Може да започнете работа, която в бъдеще някой ще

 

Овен 21 март – 20 април

Ще се наложи да поемете повече отговорности докато някой си почива. Може да започнете работа, която в бъдеще някой ще спре или няма да остане доволен. Правете всичко с мисъл за благото на семейството и децата. Всеки опит да направите нещо за себе си, за кариерата и професионалното ви развитие ще работи за чужди интереси. Родените в третата декада да внимават с документи и разрешителни. Следете кръвното, пазете очите. Спазвайте техниката на безопасност и не се захващайте с недобре проучена дейност.

Телец 21 април – 20 май

Чудесен ден за брокерски инициативи. Може да купите или да капарирате жилище и да спечелите от посредническа дейност при уреждане на имотни сделки. Ден с блага и пречистваща енергетика. С всеки може да се договорите и разберете. Добре е да се спазва диета до 3-и. На предстоящото новолуние ще се прочистят и личните ви връзки, ще се отиде към раздяла или помирение. След тези дни много неща в живота ви ще се променят. Бъдете сеячи на полезни мисли и полезни растения. Всичко посадено днес ще даде плод.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днешният ден подрежда чудесно пъзела ви от задължения и приятни моменти. Очертават се пътувания. Добре е да се правят огледи на терени и имоти, да се купува недвижима собственост за вас или за децата. Днес нищо не е случайно. Лесно ще се свържат продавачът и купувачът и ще направят взаимно изгодна сделка. Рекламирайте се, движете се в приповдигнато настроение независимо какво се случва. Печелят хората на бодрия дух и жизнеутвърждаващото поведение. На намусените и вечно сърдитите няма да им върви.

Рак 22 юни – 21 юли

Благодатен ден, стига да спазвате правилата и законите. Вадете си дубликат от всеки документ. Уредете имотна сделка. Най-благоприятният ден в месеца за капариране и покупка на жилище или офис. Нещо, което отдавна търсите е близо до вас. Денят разчиства сметки и отношения, дава възможност да се разберете с колеги и роднини, да направите първа копка на ново работно място или строителен терен. Всичко, в което вложите сърце и душа ще потръгне. Поседете цвете, не сечете дървета, не подсичайте чуждите мечти.

Лъв 22 юли – 22 август

Ако говорим в строги тонове, днешният ден е чист, светъл и благ, а утрешният черен и рисков. Съобразете задачите и действията си с енергетиката на тези два дни и за днес планирайте важните си делови и лични срещи. Лесно може да получите каквото търсите. Уредете срещи с посредници и предприемачи. Може да намерите жилище или терен, на който да изградите бъдещия си дом, магазин или офис. Ден на Слънцето, възможно е духовно прозрение за пътя напред. Доверете се на инстинктите и няма да сбъркате.

Дева 23 август – 22 септември

Може да се постигне много в този светъл и чист ден, в който и помислите ни трябва да се изчистят от всичко вредно и негативно. Възможно е озарение за важните и нужни неща в момента, за това кое как да се направи и придвижи напред. Ще попаднете на нещо, което отдавна сте търсили. Най-благоприятният ден за уреждане на имотни и наследствени отношения. Някой ще си намери жилище, друг ще направи нужната замяна. Всичко предприето ще тръгне успешно. Не планирайте и не отлагайте нищо отговорно за утре.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за прочистване от натрупаната шлака, за разчистване на отношенията с родата, за предприемаческа дейност и сделка с недвижим имот. Може би днес ще намерите своето ново семейно гнездо или мястото, на което да развивате бъдещата си дейност. Родените в третата декада ще трябва да направят болезнен компромис, но след всичко, което уредите ще се почувствате свободни и лично отговорни за делата и живота си. Отхвърляте зависимости, ставате с една идея по самостоятелни, но е добре да мислите и за брак.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Успешен и вдъхновен ден. Движите се водени от някакво шесто чувство за хора и ситуации. Може да намерите нещо, което сте търсили от доста време. Благоприятен ден за покупка на жилище и сделка с имот. Четете реклами и обяви и давайте такива. Продавачът и купувачът ще се намерят. Може да изиграете и посредническа роля между двама, от което да спечелите не само пари. Всичко, което предприемете ще разчисти сметки и отношения, ще даде шанс всеки да тръгне по пътя си и да получи своето. Нищо важно не отлагайте за утре.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Този ден поставя нещата на мястото им, дава възможност с всеки да се разберете, да направите брокерска сделка и да разчистите терена за бъдещите си инициативи. Тенденцията е и към разчистване на сметките в личен и професионален план. Върнете си дългове, предложете и определен тип замени, ако ситуацията позволява. Добре е да се спазва диета. Около новолунието, шлаката лесно се изхвърля. Изчистете от съзнанието си и вредните мисли. Утрешният ден ще бъде с тежки изисквания към вас. Марс ще навлезе в Стрелец.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на труден избор за родените в третата декада. Не отлагайте промените, уредете имотна сделка или наследствен проблем. Този ден преразпределя роли и отговорности, дава възможност да изплатим родителски или синовен дълг и да получим определен тип самостоятелност в действия и решения. Някъде ще се реже изкъсо, но така ще се развържат ръцете на всички в една от доста време зациклена ситуация. Пазете очите, следете кръвното, не се ядосвайте за дреболии. Печелят хората на доброто настроение и благите мисли.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на светлината и светлите помисли. Утре ситуацията ще е корено различна, нищо важно няма да може да свършите и уредите. В днешния ден действайте амбицирано, с нужното внимание и такт, с намерение да се окопаете на ново място за работа и за нов начин на живот. Някой ще намери отдавна търсеното жилище или новата база, в която да вложи цялото си старание, дарби и амбиции. Може да ви обземе особено вдъхновено настроение, когато сте близо до важни за вас места и хора. Доверете се на инстинктите.

Риби 20 февруари – 20 март

Един дълбоко интуитивен ден, в който може да получите неочаквано вдъхновение и прозрение за пътя напред, за отношенията и действията, които ще ви донесат перспектива, любов и придобивки. Направете решителната крачка, която ще ви даде предимства, ще ви подсигури с нужната база, жилище или терен, на които да развихрите потенциала си, да създадете нови колегиални и семейни отношения. Мислете оптимистично и действайте без протакане. Днес късметът ви носи на ръце, а утре може да ви изостави.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0