Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Днес сте в края на дълъг път и дано не се налага да се върнете обратно. Уран тръгва ретроградно във вашия знак, връща ви към

Овен 21 март – 20 април

Днес сте в края на дълъг път и дано не се налага да се върнете обратно. Уран тръгва ретроградно във вашия знак, връща ви към делата, които сте пренебрегнали, претупали или не сте успели да промените. Родените около 10 април ще изживеят неприятни моменти и притеснения поради личния си избор или проблемите на партньора. Животът ви се нуждае от корекция. До вечерта може да се намери изход от задръстена ситуация или поне да се освободи потенциала, който до момента е бил задържан и насочван в губеща посока.
Телец 21 април – 20 май

Препоръчва се пасивност, изчакване и преосмисляне на случващото се. В момента сте в края на пътя, което ще изисква приключване и инвентаризация. Отношенията се двойнствени, не бива да се прави избор. До вечерта ще се натрупат обстоятелства и събития, които ще ви помогнат да стигнете финала, дори и да сте вървели в грешната посока. Предстоят обяснения и признания в любовта. Пазете се от случайни контакти, не е ден за запознанства. Трудно ще съчетаете старото с новото и в бизнес план.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес и утре Луната е във вашия знак. Очертават се предизвикателства, промени и пътувания. Всичко да се прави с необходимото внимание, търпение и проучване. Не бързайте в нищо и за никъде. Оставете другите да говорят, коментират и доминират в ситуация, която точно вие сте сложили в рамка и сте поставили на бюрото си. До вечерта ще поемете юздите и в семеен план и ще върнете дълг на внимание. След това се чувствайте свободни. За утре не планирайте колективни изяви. С никого няма да може да се разберете.

Рак 22 юни – 21 юли

Този ден ще ви върне към нещата, които прибързано сте пренебрегнали, без да ги довършите в желанието да изберете нещо ново и приятно. Задълженията никнат като гъби, ще трябва да се справите с няколко задачи наведнъж. Тази вечер може да отидете неподготвени там, където не бива да изглеждаш неглиже. Това, което е било актуално вчера днес ще остане в историята. При вас проблемът е, че има тенденция да се върнете назад, да преживеете среща с миналото, което ще промени избора в бъдещето ви.

Лъв 22 юли – 22 август

Тенденцията на деня е да се тръгне към финализиране на дейности и работни проекти, които движите отдавна и все не успявате да приключите. И в отношенията се стига да повратна точка, след която нищо няма да бъде вече същото. Нищо ново да не се започва преди да се избистри ситуацията, преди да се решат старите проблеми и се излезе от зависимостите, които ви пречат и вредят. Утре ще се почувствате с една идея по-свободни в едно и приятно ограничени в друго, към което отдавна сте се стремили.
Дева 23 август – 22 септември

Не рискувайте излишно, не поемайте нови ангажименти и не сменяйте средата тази вечер. На всички нива са възможни издънки. Новите ви начинания ще бъдат стопирани или пренебрегнати от близки и колеги. Правете всичко без бързане, за да избегнете пренапрежението и евентуалните душевни сривове. Денят предлага неприятни изненади, връща ни към миналото, в което е останало нещо непризнато и неизяснено. Време е за разчистване на старите връзки. Освободете терена за новото, което идва и носи щастие.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Уран от знака на опозицията ви Овена днес тръгва в ретроградна посока, а това тотално може да разбърка добре подредената ви програма. Не бързайте да предприемате нищо съществено. Ще настъпи обрат в досегашната ви работа или лична връзка. Нещо от миналото ви още не е приключено и изчерпано. Може да се наложат промени и разместване на програмата. Сложете в ред старите си отношения преди да започнете нови. В момента стоите на браздата между миналото и бъдещето си. Разчистете терена преди началото на новата игра.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Вслушвайте се в ставащото наоколо. Този ден превърта лентата назад, изисква революционни промени в начина ни на мислене, работа и живот. Не започвайте нищо ново. Ден на раковината. Променят се възприятията, вслушайте се и в себе си. Не правете компромис било със съвестта или с нещо друго, което ви навява дискомфорт или направо ви разболява. Това, което не е изчистено и подредено трябва вече да се подреди, за да освободи потенциала ви за бъдещите действия, за новата работа и новата любов.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на преустройства, които ще стават със или без вашето участие. Преди да се предприеме нещо ново, значимо и полезно е добре да се изчистят отношенията, да се сложат в ред старите договори, а някои от връзките направо да се прекъснат или прередактират. Този ден ще покаже, кое пречи на пътя ви и от какво трябва бързо да се отървете. Ако оставите неразрешени проблемите от миналото това ще пречи на бъдещето ви. Направете нужните имотни и професионални рокади. Огледайте добре екипа, с който работите и направете промени.

Козирог 22 декември – 20 януари

Този ден и за вас няма да мине без проблеми и реформи, без поглед назад, за да може след това да се гледа само напред. Нещо от миналото изниква с пълна сила и изисква цялото ви внимание. Не си заравяйте главата в пясъка на изчакването. Постарайте се по най-бързия начин да  сложите в ред ситуацията, която отдавна не ви дава мира. Който стъпи на стабилна и изчистена от проблеми основа ще се похвали с успех в бъдеще. Днес и утре животът ни се пренарежда. Ще влезете в нови отношения и на работното място.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на преструктуриране. Планетата на Водолея и символ на новата епоха Уран тръгва в ретроградна посока, а това положение ще помогне да се изчистят Авгиевите обори на миналото, за да може да се прескочи на нова навивка на всички нива. Не се препоръчва старт на нови инициативи, независимо в каква посока. Ориентирайте се към  инвентаризация. Влезте в килера на личните и професионални отношения и вижте какво ще ви върши работа в бъдеще и кое вече не отговаря на реалностите и изискванията на момента.

Риби 20 февруари – 20 март

Като символ на отминаващата епоха днес Рибите са се запънали да запазят статуквото. Дръжите се със зъби и нокти за това, което вече си е отишло, което ви прави неактуални и несъвместими с изискванията на момента както на работното място, така и в партньорските отношения. Опитайте да се погледнете отстрани, да промените всичко, което ви вреди, пречи и разболява. Този ден е даден за прочистване от шлаката на физическо и духовно ниво. Символ на деня е раковината, урната, двата съда с жива и мъртва вода. Правим важен избор.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0