Хороскопът

  Овен 21 март – 20 април Сега е моментът да се активизирате да действате в посока на личния си интерес и да проведете някои здравословни проце

 

Овен 21 март – 20 април

Сега е моментът да се активизирате да действате в посока на личния си интерес и да проведете някои здравословни процедури. Всичко, което правите, ще е важно за бъдещето ви. Не се скъпете на усилия средства, пари и материали. Това, което опитате да си спестите, след това ще изисква много повече разходи. Подхождайте със здрава ръка и в партньорските връзки. Днес не може повече да се протака и да се дават уклончиви отговори. Дават се точни оферти и се изискват точни и бързи отговори. Сексуалната ви енергия е на високо ниво.

Телец 21 април – 20 май

Родените в третата декада ще постигнат максималното в една трудна ситуация на избор. Преговаряйте по спорни въпроси. Проведете нужните срещи и договаряния, поставете условията си. Денят се свързва с фундамента, с възможността да заложите здрави основи на бъдещата си работа и лична връзка. Направете предложение и чакайте такова. Тенденцията е да се разберете дори и с тези, с които вчера сте имали скандали. Не се опитвайте да задържате статуквото. Съобразете се с промените, които напират и се изискват.

Близнаци 21 май – 21 юни

Може да вземете важно решение и утре да постигнете максималното в новия път. Всичко да се прави здраво, практично и законосъобразно. Сключете нов договор, излезте от сивата икономика и се постарайте всичко при вас да е изрядно. Още утре някой ще се разрови в миналото, но вие ще имате стабилната база, на която да се опрете в настоящето. Каквото си постелеш днес, на това ще легнеш утре. Мислете и действайте в перспектива, не пестете усилия, привлечете качествени съюзници и съветници.

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на мечката и на мечешките услуги. Некачествената работа и ремонти ще изискват дооправяне, влагане на повече усилия и материали. Ден с огромна преобразуваща сила. Ще се решите на силен ход, с който ще изпреварите напъните на конкуренцията. Заемете се с неотложните лечения. Може да намерите нужното лекарство и специалист. Влизате успешно в нова среда и получавате нужните ви разрешителни. Благоприятен ден за старт на ремонти и строителни дейности. Някой вече развява знамето на покрива на нова къща.

Лъв 22 юли – 22 август

Родените в третата декада ще имат повече грижи, ще влизат в проблемни отношения и ще качват адреналина. Не е ден за пестене. Раздайте се и в любовта. Сексуалната ви енергия бележи връх, дано има с кого да го изкачите. Един скандал ще приключи с любовна история, може би и на чуждо. Може да намерите място на сила и релакс. Благоприятен ден за първа копка и първа целувка. Проблемите ще дойдат от вероятната компроматна атака. Дайте си сметка какво искате да запазите за бъдещето и с кое е време вече да се разделите.

Дева 23 август – 22 септември

Край с изчаквателната политика. Мобилизирайте се максимално. Направете промените, които отдавна замисляте, заложете здрави основи на бъдещите си дейности и лични връзки. Денят се свързва с основата и фундамента. Всичко трябва да се прави здраво, стабилно и с мисъл за ползване в далечна перспектива. По някакъв начин обезпечавате и бъдещето на децата или тази вечер може да ги направите. Денят възражда сексуалната енергия и дава стимул за обвързване. Намирате лечебно място и лечебен за вас човек.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден, свързан с постамента, с основата, на която ще градите бъдещите си връзки, работа и дейности. Това, което изберете, подпишете и започнете, ще редактира живота ви и до средата на октомври ще донесе благодатни промени и преструктуриране на отношенията. Не е изключено започнатите в момента промени да донесат около 12 октомври възможност за излизане в самостоятелни бизнес отношения и търговски инициативи. Вземете решение за промяна, не стойте повече на изсъхналия клон на вечното очакване.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не търсете услуги, сами ще се справите по-добре с належащите задачи и промени. Всяка намеса ще влошава нещата както у дома, така и на работното място. Днес третият е не само излишен по всички параграфи, но и опасен за съвместните ви действия и намерения. Време е да определите с кого ще продължите. Сексуалната ви енергия е в разцвета си. Може да огледате имоти и терени, които ще заемете и ще се настаните семейно. Всичко да се прави здраво, с мисъл за бъдещите връзки, дейности и печалби. Добре е за начало на строеж.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не пропускайте днес да направите качествен скок в работата и бъдещата си дейност. Ден за първа копка, за начало на строителни и ремонтни дейности. Действайте, мислете и работете по базисните неща в живота, по проекти, които може да ви занимават с години, да носят пари и перспективата за успешни и творчески връзки. Сключете нов договор, обезпечете семейството си с ново жилище или ремонтирайте старото. Утре е добре да се приключва, но не и да се започва каквото и да било. Навлизате в труден период.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днешният ден идва с вдъхновение и неочаквано откровение за вярната посока, мисия и цел в живота. Всичко предприето ще разгръща в бъдеще потенциала си и ще ви донесе максимални придобивки. Чудесно е да направите първа копка на нов семеен или търговски обект. Всичко да се прави здраво и функционално. Не пестете чувства и материали. Вървите към признание, което ще носи късмет и стимул за бъдещето. Родените в третата декада ще постигнат максималното във всяка ситуация. Сексът е на ниво.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на труден избор за родените в третата декада. Другите се окопават, строят, подреждат дома и личните си връзки, а вие се разпилявате в услуги и работа на чуждо. И в любовта поглеждате встрани, изживявате мимолетни чувства, след които може да се почувствате ограбени и ощетени. Съдбата ще ви даде знаци откъде и какво трябва да бягате. Може да се наложи да се върнете от пътя за нещо забравено, а това ще е знак, че не вървите в правилната посока. Укрепвайте здравето си, проведете лечебни процедури и сеанси.

Риби 20 февруари – 20 март

Навлизате в период на разрушение на старото и изграждане базата на нещо ново. Всяка реформа, която направите, ще освобождава заключения ви потенциал, ще носи стимул за нова работа и връзка и ще определя нов начин на живот. Един творчески и лечебен ден, в който ще получите неочаквано прозрение след направените признания и задвижените промени. Дори и да не знаете накъде в бъдеще ще вървите, днес е важно да направите първата крачка, да прекрачите прага, да излезете от периода на задържане и зацикляне.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0