Хороскопът

  Овен 21 март – 20 април Край с изчаквателната политика. Денят е благоприятен за пътувания, за покупко-продажби, за сделки с имоти и за предпр

 

Овен 21 март – 20 април

Край с изчаквателната политика. Денят е благоприятен за пътувания, за покупко-продажби, за сделки с имоти и за предприемаческа дейност. Не стойте със скръстени ръце, поемете умерени рискове и вземете от живота максималното. Днес се дава клетва за вярност. Чудесно е да подпишете нов договор или да преподпишете стария. Ще намерите и нужното ви лекарство или човекът, който да излекува болките ви в пряк и в преносен смисъл. Кръвта се пречиства, отношенията също. Препоръчват се физически натоварвания.

Телец 21 април – 20 май

Ден на победа, напредък и постижения в личен и професионален план. Препоръчват се пътувания, но повече с наземен транспорт. Търсете възможност за нови съюзи и договаряния, дори и да сте на морето. Ще получите изгодни оферти. Вечерта е преобразяваща. В този ден може да направите остър завой в отношенията, да се решите на голямата сделка, на преместване, пътуване и преустройство в работата и начина ви на живот. След уговорките от днешния ден утре ще получите пари, информации и нужната подкрепа.

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят се свързва с колесницата на победата. Всичко, което се предприеме ще тръгне с успех, ще носи късмет, придобивки и пари, ще ви издига на престижни професионални и житейски позиции. В такъв потенциално успешен ден трябва да бъдете пределно активни, да не изчаквате и протакате, а да рискувате в рамките на позволеното и да действате на ръба на възможностите си. Ще спечелите конкурси и състезания, може да ви предложат изгоден договор. Сами ще привлечете качествени хора в екипа си. Действайте и от разстояние.

Рак 22 юни – 21 юли

При вас рискът ще е неумерен и в неподходящия момент. По някакъв начин днес „ритате срещу ръжена“, настройвате агресивно хората, които могат да ви бъдат от полза. Не провокирайте добрите намерения на близките. Тази вечер в най-неблагоприятна позиция ще се окажат родените около 5-15 юли. Бъдете внимателни с документи и пари. Не се доверявайте на всеки и не тръгвайте на път с неизпрвна кола. Някой ще ви критикува и в желанието да се докажете ще рискувате неуместно или ще кажете нещо не на място.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес в хороскопа ви действа равностранен триъгълник на планетни сили, а това ще стабилизира положението ви, ще помогне да постигнете максималното в една трудна ситуация и да извлечете ползи в момент, когато другите губят. Съветът е да не изчаквате, да атакувате позициите, които смятате да заемете, да се окопаете с нужните оферти и договори на непоклатима професионална и бизнес позиция. Пътувайте и уговаряйте нещата на четири очи. Огледайте имоти и терени. Нищо не е за подценяване, а и ще ви го дадат с отстъпка.

Дева 23 август – 22 септември

Днешните ви действия и инициативи ще ви развържат ръцете, ще обезпечат едно неустоимо движение напред и нагоре и ще ви позволят да се внедрите в престижна пазарна ниша. Действайте активно в посока на интересите си, търсете срещи с евентуални бизнес партньори, а със старите преподпишете договорите. Каквото се обещае ще трябва да се изпълни. Бъдете лоялни и другите ще се съобразяват с вашите искания. Днес покривате важен норматив, взимате изпит и уреждате нужните документи. Лечебен ден, кръвта се обновява.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес правите всичко по трудния начин, срещате спънки и проблеми в местата, където отивате за услуги и качвате кръвното при случайни и уговорени срещи. Но дори и с проблеми и неприятности, този ден ще позволи да сложите в ред отношенията, да си вземете бележка и да се дистанцираш от тези, които се оказват безполезни или вредни в живота ви. Направете си равносметка, отчетете вредите и ползите. Някой ще препише имот, за да успокои топката в семейството, а друг посто ще затвори вратата пред някого. Не вадете зъб.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на възход, победи и финансови постъпления. Сега е момента да направите крачката, за която от доста време се подготвяте. Не протакайте преговори, подайте ръка и приемете протегнатата. Чудесно е да се сключът нови договори, да се направят преустройства в начина на работа, да се действа по ремонти и преместване на по-добра позиция. Ще си проличат хората, които знаят как да постигат целите си. Днес и утре всичко ви се отдава с лекота, но след това ще настъпи отлив. Не пропускайте в момента нито една възможност.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Победоносен и доходоносен ден и за вас. Пътувайте, проведете разговори на четири очи. Не ползвайте посредници, за да не делите печалбата почти наполовина. Денят дава възможност на креативните хора да направят големия си удар, да се внедрят в обезпечаваща среда и група по интереси и да извлекат максимални ползи и облаги от дарби и таланти. Захвърлете вестника, тичайте по задачи. Днес правите две силни крачки напред в тангото на живота. И в любовта няма празно за вас. Дайте си сметка кой и какво е важно за бъдещето.

Козирог 22 декември – 20 януари

И вие ще напреднете в този ден, но с цената на много работа, компромиси и стресови ситуации, които ще ви качват кръвното и провалят някои отношения. Ще се наложи да направите болезнен избор, но без това действие печалбите ви ще са по-малки. Още утре ще намерите това, което днес ви отказват или дават на час по лъжичка. Тази вечер внимавайте с документацията си, с ключове, лични карти и квитанции. Загубеното днес трудно ще възстановите. Може да ви откажат подкрепа или да сключите неравностоен договор.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на полезни срещи и контакти, които ще променят към добро личния ви живот и работа. Може да ви предложат изгоден договор и съвместно партньорство по отношение и на личното ви хоби. Ден на доброволната жертва в името на децата и близките. Жестовете, които се правят и от двете страни, ще възродят заспали връзки и стопиран бизнес. Ден на неукротимо движение напред и нагоре. Не позволявайте да ви отказват от целта вечните мърморковци в живота ви. Натоварете се физически, но бъдете умерени в храната.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за бизнес и търговия, за предприемаческа дейност, за големите покупки, които от доста време обмисляте. Може да се рискува в рамките на разумното. Чудесно е да се сключат нови договори и да се подаде ръка за съвместни бизнес инициативи. Движете се в пакет с проверени в годините хора и реагирайте изпреварващо на всяка полезна информация. Четете реклами и обяви, днес не бива да се губи насоката и ориентира. До края на деня ще се оваканти място и ниша, които бързо трябва да заемете, за да си решите проблемите.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0