Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Към обед Луната навлиза във вашия знак. Сякаш се събуждате от сън, ставате много по борбени, активни и действени. Всичко пред

Овен 21 март – 20 април

Към обед Луната навлиза във вашия знак. Сякаш се събуждате от сън, ставате много по борбени, активни и действени. Всичко предприето ще донесе ползи, ще ви вкара в печеливша и престижна среда и ще позволи да постигнете напредък. С лекота се отхвърлят съмнения, още по лесно се взимат отговорни решения и се дава шанс на новото, което отдавна напира в чувствата и в личните отношения. Родените в първите дни на зодията са склонни да носят на гърба си тези, които вечно мрънкат и се оплакват. Така на никого не помагате.

Телец 21 април – 20 май

И ако вчера сте затворили една страница от живота си, днес тенденцията е да отворите нова, да направите силен ход и да осъществите перспективни връзки. Гонете високи цели и постижения. Имате шанс да отхвърлите досегашните си страхове, притеснения и съмнения и да изкачите поредния връх в кариерата и личните отношения. С една дума, женете се, заминете за чужбина, търсете човека и мястото, които ще ви направят щастливи. И ако вече сте ги намерили не допускайте да ги загубите или да ви ги отнеме друг.

Близнаци 21 май – 21 юни

Енергетиката на деня позволява да постигнете максималното в различни житейски ситуации и положения. Бариерите падат, получавате покани и предложения, осъществявате важни връзки за бъдещето. Няма да ви липсва енергия, но ще е глупаво да я изразходвате напразно, особено в компанията на празни от съдържание хора. Бъдете избирателни в контактите, концентрирайте се над най-важното и когато го постигнете мислете за друго. Ако се захванете с много работа и задължения нищо няма да свършите като хората.

Рак 22 юни – 21 юли

До обед летите високо и постигате максималното. Нещо особено ще се случи в обедните часове, което може да ви свали на земята, да ви обезсърчи и разконцентрира. Тенденцията е към обсебване. Не избирайте компанията на хора, които и преди са ви навреждали. Родените в първите дни на зодията изпускат контрола и предоставят на друг юздите на семейните отношения или на собствения си бизнес. Бъдете внимателни, не позволявайте да ви надцакват. Тази вечер може да си поръчате сън, който да ви покаже правилната посока и цел.

Лъв 22 юли – 22 август

Не бързайте, не ставайте рано. Късметът ви ще се събуди към обед и до вечерта наистина ще се проявите като лъв, ще определяте приоритетите, ще привличате точните хора и поне една важна работа ще свършите и уредите. Днес и утре гонете високи цели. Не се задоволявайте с малко. Искайте повече и ще получите достатъчно. Моментът е благоприятен за участия в конкурси, за съвместни проекти, които ще помогнат да овладеете енергията на семейството и екипа и да постигнете максимума в ситуация, която до момента ви е държала в шах.

Дева 23 август – 22 септември

Днес трудно тръгвате, трудно взимате решения, но като тръгнете няма да имате спирка. До вечерта ще изкачите висок връх в пряк и в преносен смисъл. Може да изкачите и планината на голямата си амбиция, да предприемете силен ход и да забиете колчето на личния си ентусиазъм на престижно място. Не се изолирайте, търсете нужните срещи и контакти. Активизирайте се максимално и не проспивайте шансовете на съдбата. Тенденцията е препятствията лесно да се преодоляват. Само не се възгордявайте и не губете кураж.

Везни 23 септември – 22 октомври

Важното свършете до обед. С напредването на деня пред вас една след друга изникват прегради. Няма да може да ги преодолеете по стария начин със старото мислене и действия. Децата са пораснали, родителите са остарели. Нужен е нов подход към всички, за да се запази мирът и добрия тон в отношенията. Ще има опити да ви изместват от позицията ви. Може би трябва да се радвате, че децата поемат отговорността, а може би трябва и да намалите темпото, ако вече не се усещате толкова силни. Днес всеки ще намери мястото си.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на вашия личен тотем орела-лешояд. Летете високо, гонете високи цели и идеали, не се задоволявайте с малко. Днес и утре дайте всичко от себе си и ще пролучите най-доброто в ситуацията. Не може да претендираш, без да си се постарал. Този ден помага да надскочим дребното и ограничаващото в живота си и да постигнем непостижимото преди. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. Утре ще се събудите с верен усет за положението и ще завършите успешно всичко важно. Вървите към стабилни договори и връзки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Труден ден за родените в третата декада, но пък родените в първата, ще има с какво да се похвалят, ще постигнат напредък в положения, над които отдавна са зациклили. Ще видите една ситуация от високо, ще направите нужните корекции и сметки и до вечерта ще оправите нещата. Днес и утре съдбата ви дава шансове, от които в миналото ви е лишила. Планирайте съвместни инициативи, както и подписване на нови договори с доказани във времето партньори. Концентрирайте се над важното и не се отказвайте, докато не го постигнете.

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят руши прегради и бариери. Проблемът при вас е, че може да разрушите и преградите, които ви пазят и защитават в моменти на криза. Бъдете внимателни какво отхвърляте и какво избирате. Родените в първата декада може да бъдат обсебени от фикс идеи и намерения, които да замъглят погледа и да замаскират посоката важна за бъдещето. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Всяко разконцентриране ще ви оголва гарда и ще позволява да ви атакуват. Подгответе се за тежки битки в утрешния ден.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за тестване на личния ви потенциал, възможности и стойностно покритие. Концентрирайте се над най-важната си цел и ще я постигнете. Препоръчват се духовни и пречистващи практики. Посетете силно място и ще се сдобиете със сила, решимост и настойчивост за постигане на бъдещите цели. Този ден е създаден за победа над себе си, над грешките и привичките, които ограбват живота ви. Може да се избавите от неприятен навик или да откажете някого от намерението му да прилепва към вас и да ви обсебва с претенции.

Риби 20 февруари – 20 март

Луната напуска вашия знак преминавайки през градусите на обсебването. Днес битката е за личната ви самостоятелност. Това не значи да не се съобразявате с никого и с нищо, а да не допускате да ви се качват на главата с претенции и амбиции без покритие. Проведете уточняващи разговори, поставете условията си и си гонете личните цели. Ден на голямата конкуренция. Може и да не я усетите, но ще се досетите, че ви манипулират и увеличават натиска. Ден на духовно прозрение след моменти на опиянение.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0