Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ден на сърцето. Съвпадът на Венера и Меркурий ви облъчва с хармонична енергия от знака на Лъва. Този аспект ще ви дад

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на сърцето. Съвпадът на Венера и Меркурий ви облъчва с хармонична енергия от знака на Лъва. Този аспект ще ви даде красота на ума, възприятията и общуването. Ще може да се разберете с близки и любими, да стопите дистанциите, да кажете това, за което в миналото не сте намирали думи. Ще получите откровение как да постъпите в трудна ситуация. Постъпете мъдро, не мислете непрекъснато за ползите или вредите. Вижте една важна за вас ситуация от друг ъгъл и гледна точка и просто обичайте.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Днес се подарява и дарява от сърце и душа. Не го правете, ако нещо ви се струва скъпо. Всичко, което дадете от себе си с любов и мисъл за добруването на другия, ще ви се върне с пълнотата на сбъднатите желания още в понеделник. Не влизайте в разправии на никаква цена. Нищо важно и амбициозно да не се предприема. Обадете се на близки и приятели, които знаете или усещате, че имат нужда от подкрепа и грижа. Противопоказно е да се товари сърцето с тежка работа и с чувства, които вредят и разболяват.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Тежък ден за тези, които не мислят и не действат по законите на сърцето, които пренебрегват желанията на близките и дадените преди обещания. Смирете се, оставете вечната работа и грижи настрана. Кажете си, че допълнителният ден в тази високосна година ще си го вземете за почивка днес и нищо странично няма да ви засяга. Не позволявайте да ви влизат в личната територия. Някой ще ви стагнира с проблемите си, без да се съобразява с вашите. Изключете телефона, почивайте и релаксирайте сред кръг от доверени и любими хора.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Добре е да съсредоточите мислите си близо до вода. Денят позволява визуализация на желания, амбиции и стремежи. Ще получите някакво особено вдъхновение. Може да усетите накъде ви води определена връзка, работа или дейност. Ще почувствате дълбоко в душата и как вървят сърдечните ви връзки. Дайте си сметка на кого и на какво трябва да се обърне внимание, за да си нямате проблеми в бъдеще. Ако в този уикенд не направите нужната крачка, деловата седмица няма да започне добре и ще забуксувате на място.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Този ден сбъдва желания, но по-хубавото е, че вие може да влезете в ролята на този, който ще ги сбъдне за някого с много надежда и любов. Направете жестовете, за които отдавна ви молят. Бъдете сигурни, че до края на деня поне едно ваше желание също ще се изпълни. Днес е точният съвпад на Меркурий и Венера във вашия знак. Ще се раждат деца с красив ум. Ще настъпи затопляне в отношенията ви след един задушевен разговор, в който ще се изявите и като оратор. Щадете сърцето, днес то е самотен ловец.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Както и да го погледнеш, този ден няма да мине по правилата, особено по вашите. Съветът е да се настроите на вълна приемане, разбиране и съпричастност. Смирете апетитите, правете това, което ви молят, не си позволявайте волности, които може да разстроят близък и да ви скарат с половинката. Сега е моментът да изплатите синовен и родителски дълг, да помогнете финансово или с друг вид подкрепа на близък, изпаднал в нужда. Щадете се, намалете натоварването. Този ден провокира едиповите ви комплекси.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден на откровения. С някакво шесто чувство долавяте кои са важните хора и кои просто трябва да си тръгнат. Не може да излъжеш сърцето. Не се и опитвайте да правите компромиси с чувствата, да вървите против интересите на близките и дома в желанието за показност или изневяра. Проявете снизхождение към грешките на близък. До два дни и вие ще направите даже по-големи грешки от неговите в момента. Бъдете алтруисти. Избягвайте скандалите, дори децата да са направили беля. Радвайте се на мига, в който сте заедно.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

За телепат и интуитив като вас този ден ще донесе едно лично и лирично откровение. Енергетиката на деня позволява визуализация на астрални образи. Ако се съсредоточите близо до вода, ще направите нужните връзки и асоциации и ще ви проблесне решението на проблема. Пожелайте си нещо, опитайте се да сбъднете и нечии желания. Този ден напомня за Коледа, връща усещането за приказност. Подаръците и жестовете на внимание ще свършат по-добра работа от всякакви уточняващи разговори и преговори.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Очаквайте провокации и проблеми. Ще ви засегнат на болното място и комплексите от миналото ще се върнат. Може да се окажете въвлечени в стари конфликти, в неуточнени от миналото отношения, които избуяват с нова сила и търсят разрешението си. Този ден носи победа на мъдростта и далновидността над всякакви прояви на чувства и привързаности. Намерете пътя, постъпете наистина мъдро и гледайте всичко в перспектива. Ще получите подаръци от съдбата, които първоначално няма да оцените правилно. Мислете със сърцето.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Обърнете внимание на случващото се днес, ако искате да спечелите и да бъдете добре утре. Направете крачка към помирение и сдобряване с хората, които прибързано сте дистанцирали. Може и другият да направи крачка към вас, която на пръв поглед да изглежда трагична, но в крайна сметка може да се окаже комична и да ви сближи отново. В този ден се удовлетворяват молби и желания, сбъдват се и добрите пожелания и се отприщва бентът на сдържаните до момента чувства. Направете подарък и чакайте такъв.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ще се наложат пътувания. Ще работите за нечии интереси, но и за своите помислете. Този ден дава възможност да се издължим по някакъв начин на хората, които в миналото са ни помогнали, и да привлечем тези, на които ще се опрем в бъдеще. Осъществявате топла връзка и с бъдещи благодетели и спонсори, които в момента разчитат на вас за уреждане на свои лични въпроси. Днес душата създава невидими за очите връзки, които ще се стабилизират във времето и ще променят живота ви в печеливша посока.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Родените около 5 март ще бъдат подложени на опън и натиск, ще се наложи да променят плановете си, да правят услуги, да преглъщат нечии претенции и да се напасват към изисквания, които им идват в повече. Запазете самообладание. Този ден изисква да се прояви състрадание, да бъдем пределно милостиви към околните и да прощаваме грешките на ближния. До вечерта ще се намери изход и от най-задръстената ситуация. Ще се намесят странични фактори, на които и в бъдеще ще разчитате. Мислете с любов, а не с разум.

COMMENTS

WORDPRESS: 0