Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Бъдете активни. Днес всичко може да се уреди и постигне. Може да направите голяма крачка в деловите и лични връзки. Д

Овен 21 март – 20 април

 

Бъдете активни. Днес всичко може да се уреди и постигне. Може да направите голяма крачка в деловите и лични връзки. Денят е благоприятен за сключване на нови договори, за провеждане на уточняващи събрания и семейни съвети. И най-големите неприятности бързо ще се изяснят и уталожат. Вечерта е заредена с чувства и страсти, които трудно ще сдържите. Вашата управляваща планета Марс е в прегръдките на Луната в знака на Скорпиона. Сексът ще е на ниво, но може да се очакват пикове в емоционалното ви състояние.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Увеличете самоконтрола. Родените около 10-15-и май ще бъдат опасно предизвикани от хора целящи да ги насочат към грешна стъпка и компрометиращи действия. Луна и Марс ви гледат в опозиция от знака на Скорпиона, засилвайки алергии и непоносимости. Все някъде ще ви засърби и заболи и дано това ви накара да сложите край на вредни връзки. Дръжте се ултимативно, поставете парливите въпроси на масата за преговори, гонете си интереса. Все пак ще се наложи да се съобразите с тези, които не се съобразяват с вас.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Денят дава повече степени на свобода за тези, които успеят да прокарат замисли и действия дипламатично с повече такт и усет за хора и ситуации. И най-дребната провокация ще предизвиква пожар в отношенията. Денят е с много силна енергетика, но който не може да управлява и да се съобразява с огромните информационни и професионални потоци ще пострада и в следващите дни ще стане обект на интриги, клюки и стагниращи отношения. Пасивността е нежелателна, но с всичко трябва да се внимава.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Силен и творчески ден за вас. Може де се постигне непостижимото преди. Всички сили да се насочат към благоустройството на дома и работното място. Сега е момента да направите нужните промени и ремонти, които да ви осигурят по-добър начин на живот и общуване. Всичко, от което в миналото сте си притеснявали днес лесно ще се каже и направи. Ще видите напредък и в децата, ще осигурите нужната база и ресурс за почивката на фамилията и ще се почувствате по-добре от вчера. И най-големите неприятности бързо ще си отидат.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на тежки конкурентни битки. Не притискайте околните със забележки и критика. Чашата на търпението ще прелее, ще бъдете предизвикани към скандали, които може да разрушат граденото с години. Вероятни са раздели в бизнеса и в личните връзки. С голяма вероятност днес тръгвате към нещо ново както в житейски, така и в служебен план. Меркурий навлиза в Лъв стимулирайки и насочвайки деловата ви енергия в съвсем нова посока. Дайте се точна сметка кого и какво искате да запазите за бъдеща работа и личен ангажимент.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Не пропускайте нито една възможност, реагирайте на всяко предложение и покана. Този ден може да ви издигне в служебен и бизнес план, да ви срещне с подходящите хора и да насочи амбициите ви към нещо печелившо, приятно и доходно. Чудесен ден за начало на строителни и възстановителни програми. Може да се започне нов бизнес на стар обект, но с нови партньори, съюзници и клиенти. Енергията Кундалини тръгва нагоре по гръбначния стълб. Изправете се, не се дръжте като мекотело, поставете условията си и всичко ще е наред.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден за активен отдих и работа на свой терен. Мислете повече за благоустройството на дома. Скоро нов човек ще дойде там и ще ви радва с години. Поддържайте традициите. Правете нещата по изпитания начин и не се впускайте в дела, които изискват нов подход, странично финансиране и проучване. Колкото по-малко зависите от другите, толкова повече ще постигнете в днешния силен и успешен ден. Може да изживеете някаква моментна неприятност и болка, но тенденцията е всичко негативно бързо да се забрави. Лечебен ден.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден с нестабилна енергетика и неочаквани обрати. До вечерта ще се изпълните с някакво особено нетърпение и негодувание. Няма да понесете както преди неприятните отношения и реакции на околните. Ще сложите на мястото му всеки, който се опита да ви притиска и дава съвети. Съвпадът на Луна и Марс във вашия знак ви прави особено чувствителни и емоционални. Ще се обострят алергиите, ще се сетите отново за стар проблем и със закъснение ще накажете някого. Денят няма да мине мирно, контролирайте страстите.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

От днес не само Венера, но и Меркурий ви гледат в брилянтен аспект от знака на Лъва. Лесно ще вземете изпити, ще получите неочаквано вдъхновение и дар слово в труден момент и ще се представите добре пред оценяващи комисии. Може да получите предложение за работа и да си осигурите странични печалби. Ще задействате някого на болното му място и ще разрешите стар проблем. Денят е благоприятен за начало на ремонти и промени в отношенията. Не давайте още шансове на този, който няколко пъти ви е предал.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес се уточняват посоки и позиции. Постарайте се да проведете нужните преговори и до вечерта да знаете на кого може да разчитате и кого трябва да отпишете от деловия и личен списък. Ще се справите с всеки проблем. Може да получите и предложение за работа. Меркурий вече не ви гледа в опозиция, а това ще позволи да сключите перспективни партньорски договори и да извлечете максимални ползи от лични и обществени проекти. Ще убедите някого да действа във ваш интерес. Днес печелят хората с красив ум.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден с повишен риск. Ще бъдете лесно провокируеми, ще оголите слабите си места, ще кажете и направите нещо, което може да ви извади от равновесие и да ви компрометира. Не позволявайте намеси и не се намесвайте в чуждите спорове. И от най-дребната забележка вдигате кръвното, а ако се случи нещо неочаквано може да реагирате неадекватно. Чувствата са подложени на проверка. Вероятно е да разберете за изневери или да бъдете подведени във връзките. Не теглете кредити, не се обвързвайте, не правете аборти.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

За вас денят носи предвидени и непредвидени срещи, допълнителни екстри към нещата, които са ви обещани или към работата, която сте уговорили. Сега е момента да действате разпоредително и да поставите условията си. Тези, които в миналото са ви оказвали натиск днес лесно ще „клекнат” и приемат условията ви. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Предчувствията ви ще се окажат верни, ще направите силен ход и ще парирате нечии домогвания. Вечерта се приберете с подарък.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0