Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Важното свършете по най-бързия начин. До обед лесно оперирате със сметки и отношения, идват  покани от чужбина, срещата разби

Овен 21 март – 20 април

Важното свършете по най-бързия начин. До обед лесно оперирате със сметки и отношения, идват  покани от чужбина, срещата разбиране. Приятните моменти ще са повече. Релаксирайте. Следобед късметът ви отлита неизвестно къде и до 13-и ще се наложи да влачите на гърба си чужди грижи, да поемате чужда отговорност и дано да не се случи и чужда вина. В пряк и в преносен смисъл не носете излишни ангажименти. Време е за почивка. Вероятни са и неприятности със закона. Пазете квитанции и бележки.

Телец 21 април – 20 май

Станете рано, използвайте всяка минута до обед за пътувания, приятни и делови срещи и уреждане на отдавна отлагани дела. Всичко ще върви по правилата, а самите вие ще създавате нови, ще въвеждате нов порядък в отношенията у дома и извън него. Обадете се на близки и приятели, които са далече. Може да получите покани за работа в чужбина и обещание за финансиране. Имате два дни, в които трябва да уредите и любовните си отношения, защото след 12-и тенденцията е нещата да излезат от личния ви контрол.

Близнаци 21 май – 21 юни

При вас тенденцията е до обед да имате повече неприятности и грижи, но след това и най-мрачната ситуация ще се изясни, ще получите информации и сигнали, които ще ви помогнат да направите силен ход и в следващите дни да управлявате успешно и еднолично отношения засягащи повече хора. С един замах днес хващате юздите, поемате кормилото на власта у дома и в партньорските връзки и налагате правилата. Внимавайте, денят е провокационен. Не се карайте излишно с тези, които утре ще са ви от полза.

Рак 22 юни – 21 юли

Този ден може да издълбае пропаст в отношенията с партньори, близки и любими. Сутринта нещата тръгват нормално, с повече късмет, щастливи и приятни мигове, но в следобедните часове и най-благата ситуация ще се изкриви, ще видите опакото на нещата, ще ви поставят ултиматуми, ще претърпите загуби и може да имате неприятности със закона в следващите дни. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не коментирайте излишно чуждото поведение и избор. Не вдигайте тежко, щадете кръста и бъбреците.

Лъв 22 юли – 22 август

Като изключим родените около 15 август, които в момента са настроени войнствено и непримиримо, то за другите денят може да мине комфортно и лежерно с повече лукс, екстри, приятни и разтоварващи моменти. Някой вече е на морето или на път. Препоръчват се пътувания с наземен транспорт. Опитвайте да изглаждате отношенията. Включете в действие цялата дипломатичност, на която само един истински и благороден Лъв е способен. Клюката може да провали възките, но ако сте внимателни при вас всичко ще е наред.

Дева 23 август – 22 септември

Към обед Луната напуска вашия знак, а заедно с нея губите и някои шансове или покровителство. Важното, отговорното, а и приятното свършете до обед, а след това се въздържайте от контакти, от включване в общи занимания и срещи с непознати. Не е ден за недоволство. Ако се огледате и проучите добре нещата, днес може да намерите своя спасителен вариант, място или убежище в кризата. Това може да е любовна връзка или недвижим имот, който в бъдеще да използвате за работа или там ще приютите новата си любов.

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят ви носи предимства, възможности да осъществете контакти на различни нива, да направите връзка с близки и познати в чужбина, да получите уверения за предстоящи делови и лични начинания и сделки. Уплътнате максимално всяка минута, не само с удоволствия, но и с някаква работа, която в бъдеще ще донесе повече отколкото предполагате. Приберете се навреме ако пътувате. За утре до обед не планирайте важни преговори. Вероятни са скандали и разправии, провокиращи новини и действия.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден за пророчества и предаване на мисли на разстояние. Ще осъществите телепатични връзки, ще ви се обадят тези, за които мислите. По някакъв начин този ден открива истинския смисъл в отношенита ви с партньори и независимо разстоянията нещата стават ясни. Така в следващите дни може да си позволите ход, който преди сте отлагали. И сънищата ви намекват за делата, които вече е време да завършите. Ден за любов, уединение и повече смирение. Не е време за недоволство. Радвайте се на това, което имате.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежко начало на деня за родените в третата декада. Може да получите неприятни вести или нещо да ви бъде отказано. Ще се наложат неочаквани промени в плановете ви. Ще зациклят ремонти и поправки. Може да заминете или останете непредвидено и да заделите повече средства за предстоящите инициативи. Съветът е работата да почака. Почивайте повече и не позволявайте да ви разбалансират. Не коментирайте чуждите действия и избор. До утре на обед тенденцията е повече към скандали.

Козирог 22 декември – 20 януари

За родените в третата декада денят поси повече екстри преди обед. Всичко може да потръгне както сте го желали и изисквали. Ще ви се обадят с предложения и покани. Ще получите и нова информация по важен семеен или пофесионален въпрос и това ще ви ориентира към правилен избор. Следобед родените в първата декада ще изгубят предимства и ще попаднат в зациклени отношения. Очертават се проблеми на пътя. Не планирайте за утре сутрин важни преговори. Ситуацията ще се изясни в следобедните часове.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят стимулира телепатичните контакти. Усещате, на кого трябва да се обадите в труден момент. Ще ви се обаждат и тези, за които мислите. Ако намерите тихо и спокойно място може да усетите накъде вървят нещата в личните ви връзки и работата. Този ден разкрива истинските намерения  и на най-потайните хора в живота ви. Който има очи ще види и който се е настроил да слуша ще чуе. Следобед си спомнете приказката за цар Мидас и неговите магарешки уши. Бъдете дискретни. Не споделяйте свои и чужди тайни и утре.

Риби 20 февруари – 20 март

Труден ден особено за родените в третата декада. Не позволявайте да ви нарушават добре подредената програма. Намерете място, в което да се уедините сами или с любовта. Не допускайте прекалено много контакти и ограничете запознанствата. Всичко, което представите като информация ще изиграе роля на Троянски кон не само във вашия живот, но и в отношенията на близките. Интуицията ви работи на пълен капацитет, слушайте я. Ако пренебрегнете съветите на сетивата ще си навлече проблеми.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0