Хороскопът

Овен 21 март – 20 април В този ден се препоръчват самостоятелни действия, отказ от всякакъв тип съдействия и намеси. Опитайте да се справите с всичко

Овен 21 март – 20 април

В този ден се препоръчват самостоятелни действия, отказ от всякакъв тип съдействия и намеси. Опитайте да се справите с всичко сами. Може да развалите една важна за вас работа или ангажимент, ако включите в играта допълнителни и непознати играчи. Бъдете себе си, вършете всичко на своя глава, без да допускате чуждата да ви дава съвети. До края на деня може да спечелите важна битка, ако успеете да запазите ролята на титуляр и не прехвърляте другиму отговорности, проекти, сметки и задължения.

Телец 21 април – 20 май

Родените в третата декада са изложени на повече натиск и неприятно въздействие. Не включвайте трети лица там, където добре се оправяте еднолично или двама. Не се решавайте на действия и задължения, които не сте подготвили сами, а някой друг е играл водещата роля. Може да загубите пари и влияние и да не може да изпълните дадените обещания. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. По-добре е нищо да не избирате. Утрешният ден ще ви донесе повече късмет, шансове и предимства.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес вие дърпате конците, но още утре ще има ответна реакция, ще получите контриращи удари, ще се наложи да се посвиете и ограничите. Затова в момента е от значение да се обградите със свои хора, да не допускате намеси или изтичане на информация по различни канали. Неблагоприятен ден за съвместна работа. Отделете повече време на дома и семейството, на нуждите на близките и децата. Концентрирайте се максимално, стеснете кръга от влияния и познанства. Не правете избор между добро и зло, за да не стане по-тежко.

Рак 22 юни – 21 юли

Ден свързан с личната ни карма и кармата на рода. Не съдете и не давайте съвети. Не си позволявайте участие в съмнителни инициативи и работа в екип. Противопоказно е да се взимат решения, които биха повлияли на самостоятелния ни избор, на бъдещето на деца и близки. Отговорността, която поемате ще се окаже непосилна или ще ви вкара в рискова и задкулисна игра. И хората на високо ниво е добре десет пъти да премислят преди да вземат решения, с които биха натоварили и ощетили електората. Отложеното за утре ще има успех.

Лъв 22 юли – 22 август

Поставен в различни жетейски ситуации Лъвът винаги се очертава и откроява като лидер. Този ден стоварва на гърба ви огромни отговорности, особено ако от вас зависят съдбините на много хора. Съветът към шефовете е да не провеждат събрания. Взимайте еднолично решение във всяко положение. В колективните изяви ще има странични намеси. Ден на шпионажа във всичките му измерения, състояния и роли. Отнасяйте се много внимателно към новите хора, които някой ви изпраща за съвместна работа или консултация.

Дева 23 август – 22 септември

Бъдете сигурни, че взетите на работното място и у дома решения ще ви натоварят с допълнителни задачи и отговорности. Не случайно родените под Дева са идеалните изпълнители. Днес такава роля ще ви вкара в губещи положения. Някой може да ви стовари своята вина, задължение или отговорност. Точно днес не взимайте решение по особено важни за живота и дейноста ви въпроси. Това, което отложите за утре ще мине на ниво, ще ви спести разходи и натоварване и ще донесе повече ползи. В момента сте в орбитата на опасни изкусители.

Везни 23 септември – 22 октомври

Както и да постъпите днес ще сбъркате. Денят се свързва с гехопадението, с онзи библейски момент, когато Ева е откъснала забранения плод и го е предложила на Адам. Всяка инициатива може да бъде яхната, насочена и употребена от хора, стоящи в сянка. Неблагоприятен ден за запознанства, за събрания и общи сондажи в бизнеса. Бъдете особено подозрителни към тези, които се опитват да ви убедят в нещо, да ви рекламират непознат продукт и да ви вкарат в личната си сфера на влияние.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Рисков ден особено за родените в третата декада. В желанието да спечелите максимално ще се ангажирате с неподходящите хора. Ще давате повече отколкото ще получавате и ще се изнервите. Препоръчва се пасивност. Работете на свой терен, със свои средства и свои хора. Не ходете по митинги, не участвайте като страна в преговори, които се контролират юридически, икономически или политически от трета страна. Да не се секат дървета и подсичат амбициите на близките. Скандалите пламват от нищо нещо.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

И докато другите се лутат в колективните инициативи, вие ще имате успех, особено ако си вършите работата сами, ако не се доверявате на никого за нищо. Разбира се, че ще ви е по-трудно и тежко, но пък никой няма да ви измъкне печалбата под носа. Ако сте сънували родителите си, това е знак, че времето за действие е дошло, че трябва да се предаде щафетата по пряка линия. Не допускайте странични хора в семейния съвет, ако ще се решават имотни и наследствени въпроси. Грешките от днес ще се видят утре.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес с голяма вероятност ще „сгазите лука“, ще допуснете пропуски в работата или ще се доверите на неподходящите хора. Не подписвайте съвместни партньорски договори, дори и външно да изглежда, че вие ръководите нещата и контролирате финансите. Каквото отложите за утре ще ви донесе успех, късмет и слава. Струва си да почакате и в интимните връзки. Днешните срещи ще ви вкарат в наравностойни отношения. В утрешния ден с лекота и замах ще се внедрите в перспективна среда и ще получите максималното при преговори.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес с действията си може да излезете виновни за чужда вина. В стремежа да организирате група хора или производства, се доверявате на непроверени източници и субекти. Може да ви оказват натиск и да ви изнудват. Ограничете контактите. Ден на фатално привличане и в любовта. Една на пръв поглед лирична среща ще придобие материален привкус, а там където отивате по работа може да срещнете опасни изкусители и да кривнете встрани. Не подписвайте нови договори и не давайте обещания, които биха ви обвързали неравностойно.

Риби 20 февруари – 20 март

Ако днес успеете да се закачите за някого, да влезете в нов екип и група по интереси, може да прехвърлите тежестите си на повече рамене. Утре ще се нуждаете от помощ и закрила. Трудно ще потръгнат дела. В момента юридическата ви позиция е нестабилна. Нуждаете се от покровителство. Постарайте се да си го осигурите, но не на всяка цена. Не забравяйте, че днес може да се промъкнеш в лагера на противника, но и за дълго да останеш там привързан или вързан към някого и нещо.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0