Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Днес няма място за пасивност, изчакване и мъдруване. Активизирайте се максимално, поставяте ребром условията си пред

Овен 21 март – 20 април

 

Днес няма място за пасивност, изчакване и мъдруване. Активизирайте се максимално, поставяте ребром условията си пред шефове и комисии. Гонете си правата и интереса. Ако останете да чакате някой друг да се сети за вас, да ви помогне или окаже съдействие, така и ще си останете да чакате. Вътрешната ви енергия достига високи нива, а това ще помогне да надскочите притесненията си, да направите ход, който другите не очакват от вас, и да получите каквото ви е нужно. Не си позволявайте да играете второстепенни роли.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Не бива да се занимавате със сериозни дела, но и да изчаквате не се полага. Вероятно е да попаднете под зависимости и шефски разпореждания, които ще ви качат кръвното и ще предизвикат към решителни противопоставящи действия. Телецът има три възможни положения в живота, да работи като вол, да се излежава като свещена крава или да налети на бой като бик в защита на интересите си. В момента само второто не ви се препоръчва. Не протакайте и не бавете топката, ако нещо сте обещали или имате някакви претенции.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Не се препоръчва пасивност, но и да се натовариш с отговорностите и работата на другите не си е работа. Ако сте на висок пост изисквайте от подчинените да се потрудят повече. Ако всичко си зависи от вас и сами си ковете живота, забийте пирона на личната си и делова активност в стената на конкуренцията. Правете това, в което сте силни, знаещи и можещи. Не се забърквайте в авантюрите на другите, особено ако не са ви ясни правилата на играта. Ден на леопарда, който се готви за скок. Подгответе се и вие и си гонете интереса.

 

Рак 21 май – 21 юни

 

Днес сме разделени на тревопасни и хищници, няма средно положение. Постарайте се да уточните максимално позициите си, да се разберете за изисквания и нужди, да се договорите за цени на стоки и услуги. Уредете плащания и сметки. Не позволявайте да ви притискат с нови изисквания и претенции. Защитете предварителните си договори. В този ден е добре да се точат, преглеждат и ремонтират сечива и уреди. Не си позволявайте да тръгнете на път с неизправна кола или на работа с неточни уреди, документи и инструменти.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Край с изчаквателната политика. Днес Лъвът се готви за скок. Съветът към другите е да внимават и да не се опитват да влизат в личната му територия. Във въздуха витае агресия. Няма да се поколебаете да сложите на мястото му всеки, който си превиши правата и се държи неадекватно. Вътрешната ви енергия нараства. Ще покажете зъби и нокти, но в любовта ще галите с кадифени ръкавици и ще постелете на меко. Денят е благоприятен за ремонти и преустройствени дейности. Партньорът ще е доволен, вие също.

Дева 23 август – 22 септември

 

Ако днес настъпите педала на газта, ако се активизирате и покажете на какво сте способни, какво искате и към какво се стремите, до петък ще получите награди, повишение и някаква особена услуга, която ще ви вкара в по-горни слоеве на обществото. Днес пасивният човек ще претърпи поражение, но и прекалената активност също не е за препоръчване. Направете си добре сметката. Не се оставайте да ви подвеждат с неточни договори, но и не искайте прекалено там, където още не сте се доказали и не сте изпипали работата.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Излизате от задържащ период. Действайте изпреварващо, особено в посоката, в която имате някакви предимства и подкрепа от свързаните с работата играчи. Днес пасивният човек не само ще загуби, но и травми може да получи, ако не знае какви ги върши. Желателно е да се натоварите физически, да посетите и фитнеса ако ви остане време и да не се отказвате от допълнителни ангажименти. Бъдете сигурни, че ще ви оглеждат и преценяват с кое как се справяте и в петък може да дочакате изгодни оферти.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Колкото и да се напъвате днес, при вас трудно ще върви. Нищо няма да ви се дава без бой, без тежки конкурентни битки и без поставяне на ултиматуми и условия. Застанете твърдо зад определена позиция, цена на услуга или заплащане и не отстъпвайте, дори и без да напредвате значително. Важното в момента е да запазите позицията си. Който седи и чака, ще дочака само проблеми и ще бъде изненадан с активни противникови действия в личната му територия на работа и влияние. Само в любовта не могат да ви изместят, но ще се опитат.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес крачите с широки крачки, навлизате дълбоко в територията на конкуренцията, не позволявате да ви подвеждат и прецакват с договори и услуги. Време е да влезете в битки за защита на личната и професионалната си територия. Ден на леопарда. Властват хората с хищнически заложби и интереси. Основната битка на Стрелеца кентавър в момента е между неговата човешка и животинска половинка. На едно място ще надделее едното, на друго другото. Не отстъпвайте от завладените до момента позиции и гледайте напред.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Край с планирането, време е да осъществите поне част от плановете, над които дълго сте работили. Сега е моментът и да се пазарите, да изисквате от шефовете, а ако сте шеф, да притиснете кредитори, снабдители и персонал с повече изисквания. Който остане в пасивно очакване, ще загуби. Този ден носи късмет за биткаджиите, за хората, които си гонят целта и си знаят цената. Сякаш се събуждате от сън, правите силен ход и до три дни ползите ще се забележат. За петък планирайте преговори и сключване на изгодни договори.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Луната ви гледа в опозиция от Лъв, а Марс в провокиращ аспект от Скорпион. Няма как да не бъдете провокирани да влезете в битки за лични територии и интереси. Днес пасивният човек ще загуби и даже може да се разболее. Не оставайте на друг да ви движи нещата, за да не позволите в бъдеще да дърпа конците, да ви използва като примамка и кукла на сцената на личния си интерес. Покажете какво искате и защитете позицията си по най-добрия начин. Трудно ще ви се получи, но трябва да опитате.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Във въздуха витае агресия, настройте се на самозащита. Ако се чувствате силни, планирайте и активни действия в набелязаната от вас ниша. Не тръгвайте неподготвени за работа и за важни делови срещи. Не сдържайте енергията в себе си. Потрудете се повече, натоварете се физически, не се колебайте да защитите интересите си и тези на най-близките ви хора. Може да използвате и незаменимостта на рибата „прилепало“ и да станете нужен сателит в играта на големите риби. Не проспивайте шансовете си.

COMMENTS

WORDPRESS: 0