Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Тежък и рисков ден. Ако обстоятелствата позволяват не предприемайте нищо отговорно и сериозно. Лесно може да влезете в конф

horoskop

Овен 21 март – 20 април

Тежък и рисков ден. Ако обстоятелствата позволяват не предприемайте нищо отговорно и сериозно. Лесно може да влезете в конфликти по незначителни поводи. Провокациите ще са на всяка крачка. Слабостите ви ще се използват срещу вас. Но днес и пророчествата са лъжливи, така че и нашата прогноза може да не се окаже толкова негативна. Все пак не отивайте в крайности, не предприемайте животопроменящи стъпки и изчаквайте ходовете на околните. Изневерите още повече изнервят ситуацията. Не рискувайте.

Телец 21 април – 20 май

Вероятно е да срещнете големите си лични провокатори, конкуренти и кармично свързани с вас врагове. Стойте далече от фалшивите връзки, не отивайте към нови запознанства и не сключвайте нови договори. Лош ден за годежи и брак. Единият ще е в тотална зависимост от другия. Препоръчват се диети на всички нива. Стопирайте ламтежа, но не само по отношение на храната. Лесно може да се изпокарате с роднини поради имотни и наследствени делби. Не вършете няколко работи едновременно. До никъде няма да стигнете.

Близнаци 21 май – 21 юни

Сами привличате неприятностите с разсеяност или прекален натиск да получите някои права, свободи или екстри. Намалете амбицията до минимум, ако не искате да пострадате. Днес крайниците са слабото ви място. Не отивайте и в крайности в отношенията. Не изказвайте мнения и становища, ако не ви питат и ако някой упорито ви нашепва нещо зад гърба. Може да станете параван и проводник на чужди интереси и така да загубите връзката с доказани партньори и приятели. Не взимайте отговорни решения и в любовта.

Рак 22 юни – 21 юли

Критичен ден. Не е време за промяна в работата, в деловите и лични връзки. Вървите към прибързано преместване и обвързване, които ще ви вгорчат живота. Неблагоприятен ден за сключване на брак. Всяка инициатива осъществена днес ще потъне в прахта на забравата, ще ви извади от равновесие, ще ви направи подвластни на конфликти и интриги. Съдобед Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Меркурий. Добре е утре до обед да откриете новия си търговски обект. Подгответе се за новия старт и дано той ви донесе повече късмет.

Лъв 22 юли – 22 август

Не тръгвайте никъде с розовите очила на предоверяването. Днес тъмните сили се активизират. Предстоящото новолуние в знака на Рака ще ви донесе повече неприятности, защото се намирате в сатунова дупка. Енергията ви е на кота нула. Не си позволявайте важни лични и делови инициативи и промени. Не отсъствайте от дома. Може да попаднете в капана на страстта и желанието. Някой ще откъсне забранения плод на една неравностойна връзка и дълго ще страда. Не се обвързвайте с никого и на никаква цена.

Дева 23 август – 22 септември

Критичен ден за връзките ви. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна и рискова позиция. Не правете никакъв избор независимо кой и как ви притиска в една или в друга посока. Спазвайте диета не само по отношение на храната, но и на личните връзки. Лош ден за запознанства и сключване на брак. Отношенията ще бъдат неравностойни. По начало Девата е склонна на подчинително сътрудничество и почти никога не става големият началник. Ще се появят изкусители, които ще ви накарат да си повярвате, че можете.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на плътски и душевни изкушения. Трудно ще устоите на страстта, ще посегнете към забранения плод и ще си докарате повече неприятности отколкото предполагате. Ако стартирате важна дейност и се обвържете с партньорски договор ще работите за чужди интереси и трудно ще успеете да бъдете себе си. Денят носи опасност да влезете в неприятни зависимости, които ще ви докарат и здравословен проблем. Гонете от живота си фалша и фалшивите връзки, независимо какви екстри ви предлагат. Внимавайте и с храната.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят може да не започне добре за вас, но със сигурност ще приключи с успех, с възможност да се наложите в отношенията, да привлечете някой, с примамливи предложения и обещания. Владеете топката, влизате в полето на противниците и нанасяте удар. В следващите два дни ще доминирате в играта и може да се окажете титуляра в една сделка, от която лаиците се надяват да спечелят. Проведете прочистваща диета. Разчистете си пътя, пазете се от невъзможни връзки независимо изкушенията.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада ще си изхабят патроните по несъществуващи и миражни цели. За вас гроздето днес е зелено. Ще ви изкушават по няколко направления, но едва ли ще получите удовлетворение. Отнасяйте се с подозрение към всяко предложение. Днес във връзките ви има особен фатализъм, някаква тайна, зарибяване или лъжа, които ще разкриете, но вероятно след като се обвържете неравностойно и вече няма мърдане назад. Запазете неутралитет, изключете телефона, позволете си релакс.

Козирог 22 декември – 20 януари

За вас предстои едно от най-тежките новолуния. Ще ви гледат в опозиция Слънце, Луна, Венера и Меркурий. Ще срещате видимо и невидимо противопоставяне, ще бъдете обект на атака и въздействие. Ще срещате повече лицемерие, отколкото обич и доверие. Не е изключен здравословен проблем. Внимавайте с храната, особено ако имате някакъв стомашен проблем. Ден за прочистване, за разчистване на стари сметки и връщане на дългове. Не започвайте нищо ново, със сигурност ще натрупате нов дълг.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на неприятни разкрития, особено за родените в третата декада. Ще проведете и разговори на висок тон, ще поставите ребром някои въпроси, които до момента сте отминавали с мълчание. Не продължавайте с фалшивите игри и странични връзки. Дръпнете пердето, не се опитвайте да се криете от собствените си лъжи и грешки. Запалете лампите, нека е светло в живота ви. Всичко, което направите на тъмно или предприемете като работа в сивата икономика ще ви донесе загуби. Днес ще се плаща за всяко удоволствие.

Риби 20 февруари – 20 март

Рисков ден особено за родените след 11 март. Сгъстява се мъглата в отношенията. Трудно ще разберете кой какво иска, към какво се стреми и къде ви поставя в живота си. Не се обвързвайте прибързано. Лош ден за годежи и сключване на брак. На преден план излиза желанието за манипулация и използване, а любовта остава да чака. В следващите дни ще разчистите терена, ще ви станат ясни някои игри и ще извлечете ползи, стига днес да не загазите надълбоко с прибързан избор и решения.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0