Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Днешният ден е може би най-приятният за тази седмица – ще бъдете спокойни, ще мислите по-трезво, а в работата ще жънете успех

Овен 21 март – 20 април

Днешният ден е може би най-приятният за тази седмица – ще бъдете спокойни, ще мислите по-трезво, а в работата ще жънете успехи. У дома ще бъдете особено грижовни към любимите си хора – ще искате да им помагате и да ги закриляте. Възможно е някаква ситуация да претърпи внезапен обрат.

Телец 21 април – 20 май

Днешният ден ще бъде много ползотворен за вас, а що се отнася до личния ви живот – ще имате приятни преживявания. Има само едно условие за това – не се опитвайте да се налагате над околните, а ако някакво ваше желание не се сбъдва, не настоявайте и недейте да тормозите близките си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако днес ви се прииска да си стоите вкъщи, не се насилвайте да излизате и да се виждате с приятели, само и само да угодите на някого. През днешния ден може успешно да се освободите от нещо, което не ви е нужно. Пазете се от хора, които се опитват да ви манипулират, и не правете нещо, защото изпитвате чувство за вина.
Рак 22 юни – 21 юли

Днес не се впускайте в ново начинание, особено ако носи повече рискове. Заложете на изпитаното и на сигурното и оставете експериментите за друг ден. Интимните отношения ще бъдат по-сложни, а емоционалните ви преживявания – интензивни и дълбоки.
Лъв 22 юли – 22 август
Днешният ден е изключително благодатен за бизнес и за уреждане на финансови въпроси – събитията ще се развиват във ваша полза и ще останете удовлетворени от постигнатото. Пестете силите си обаче, защото има риск да прекалите с работата и да забравите, че не може безкрайно да се товарите.

Дева 23 август – 22 септември
Днес по всяка вероятност всичко ще се случва лесно, така че не е нужно да полагате кой знае какви усилия. Имайте повече вяра, че нещата ще се наредят по най-добрия начин – така съзнанието ви ще бъде по-спокойна и няма да се натоварвате излишно. Може да получите пари или някаква интересна възможност за изява в кариерата.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес звездните влияния ще ви помагат да преодолявате конфликтите в любовта и в деловите си отношения, но трябва да сте готови да се променяте. Ако позволите на наранените си чувства да говорят вместо вас, трудно ще постигнете разбирателство.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес звездните влияния предвещават хармония, така че може да се отпуснете и да забравите поне за малко за грижите. Ако в любовта нещо не върви, опитайте се да надмогнете собствените си негативни чувства и погледнете на ситуацията през очите на другия.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес не прибягвайте до измами, за да се облагодетелствате – дори сега да получите желаното, в дългосрочен план цената може да се окаже висока. Денят е благоприятен за финансите ви, но по-добре разчитайте на личните си способности и на професионалните си умения, а не на бързи пари.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес ще бъдете още по-съобразителни и наблюдателни. Използвайте своите таланти, за да предпазите някой от хората, които Ви обкръжават, от големи грешки. Възможно е усилията Ви да не бъдат оценени по достойнство, но само след няколко дни хората ще се разтапят пред Вас за направеното добро и за това, че сте се намесили. Това е поредното потвърждение за това, че винаги знаете кога сте прави! Ще съумеете по различен начин да погледнете на това, как сте избрали своето бъдеще и още веднъж ще се зарадвате, че сте избрали друг път.

Водолей 21 януари – 19 февруари

През последните няколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое действие, за да се убедите, че не нарушавате правилата. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умението, сериозно да подхождате към нещата и да ги изпълнявате така, както ги иска началството, а даже – обратното. Но днес ще се окажете на една вълна с началството , и ще може да изпълните всичко, което се изисква. Това е добро, защото шефовете Ви имат идея, свързана с Вашето повишение.
Риби 20 февруари – 20 март
През този ден ще бъдете подложени на постоянни спадове на настроението, което може да Ви доведе до изпадане в лошо разположение на духа. Околните едва ли ще успеят да Ви развеселят и опитите им да Ви въвлекат в светския живот по-скоро ще Ви дразнят, отколкото да Ви радват. Но сами със себе си може да останете, само ако точно знаете какво искате да правите. Безделието – принудително или доброволно, действа объркващо.

COMMENTS

WORDPRESS: 0