Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Прибързаната ви реакция до обед ще ви вкара в рискови и обвързващи програми. Родените след 15 април да не планират сключване

Овен 21 март – 20 април

Прибързаната ви реакция до обед ще ви вкара в рискови и обвързващи програми. Родените след 15 април да не планират сключване на нови договори, особено ако от предните дни ситуацията е променена и има нови играчи. Всичко да се прави бавно и без бързане. Не отговаряйте веднага на провокиращи запитвания. От днес Марс тръгва в директна посока, а Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рака. До вечерта сами ще поставите ребром въпросите, които пряко ви касаят и засягат материално.

Телец 21 април – 20 май

Навлизате в период на печалби и постижения. Към обед може да получите особено примамливо предложение или да направите силен и успешен ход. Уредете си срещи с евентуални спонсори и благодетели. Погрижете се или финансирайте нечий проект, от който в бъдеще ще се печели много. Каквото приключите и сложите финалния щрих, ще ви донесе почести и слава. В този ден е противопоказно да се бърза, но стъпка по стъпка ще стигнете далече. Не изпреварвайте тези, които могат да поемат тежестите и удара преди вас.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не позволявайте да ви пришпорват. Не взимайте необмислени решения и не подписвайте договори, без да сте прочели дребния шрифт. Който се изнерви и излези от релси ще загуби в играта. Ако запазите самообладание ще се справите във всяка ситуация. Почти в края на работното време ще получите това, което искате с отстъпка. Ако сте нетърпеливи ще плащате с лихвите. Пазарете се, не мислете, че другият ще се откаже. Колкото по малко активност покажете толкова повече екстри ще ви предложат и отстъпки ще ви направят.

Рак 22 юни – 21 юли

Постойте в тишина и на спокойствие обмислете бъдещите си действия. Не предприемайте нищо важно, ако не сте проверили как стоят нещата, ако не сте отчели ползите и загубите, предимствата и недостатъците. Ще получите нова информация, ще направите успешна промоция и представяне на проекти и продукти и ще се впишете добре в средата си. Не бързайте да започвате нови начинания, запазете неутралитет спрямо рекламите, които ви подтикват за избор в една или в друга посока.

Лъв 22 юли – 22 август

Важното свършете по най-бързия начин и след това изчаквайте ходовете на партньори и конкуренти. Навлизате в притеснителен материално период. Действията ви ще обслужват не само ваши, но и странични интереси. Няма да сте сами на трапезата. Ще се наложи да се разпределят и преразпределят средства и ресурси. Ще се разделите с част от постъпленията си. Отделете време за духовно и физическо пречистване и прочистване. Не се ядосвайте за пропуските и загубите, до два дни ще си върнете предимствата.

Дева 23 август – 22 септември

Късметът ви днес няма да бърза, но и няма да ви остави без покровителство. Следобед навлизате в един от печелившите си периоди за месеца. Може да получите отлагана и очаквана от доста време награда. Ще ви предлагат допълнителни екстри където и да отидете. Може да извлечете ползи от нечие отсъствие или извънредно присъствие. До два дни ще се похвалите с придобивка или повишение. Материалнвото ви състояние ще се подобри. Ще получите и странично предложение за работа. Не планирайте за утре екипна дейност.

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените след 15 октомври ще имат повече проблеми и грижи до обед. Ако задържите топката на личната си активност и не бързате да се изявявате ще си спестите неприятности и допълнителни разходи. Следобед ще получите повече отколкото сте заявили или се надявате. Напредвайте бавно и полека. Бъдете готови на завой в личната си политика и намерения в следващите дни, ако някъде ситуацията се промени и изисква намеса. Не тръгвайте към нови инициативи, ако не сте приключили със старите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на костенурката. Противопоказно е да се бърза. Отлагайте съвместните инициативи и не започвайте нови проекти поне до 1-и на обед. Навлизате в период на прекалени изисквания и претенции към вас. Ще се наложи да отстъпвате от позиции и теритоии. Ще финансирате проектите на децата и ще плащате за екстрите на портньора. Ако в момента започнете нова работа и подпишете нови договори ще работите повече за чужди интереси. Не споделяйте планове и намерения. Не теглете кредити. Застраховайте се, внимавайте с имотите.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят носи късмет, почести и слава предимно за родените в третата декада. Постарайте се да приключите в срок обещаната работа, за да може и в бъдеще да разчитате на поръчки и доставки. Този ден е изпитание за лоялноста, за постоянството и възможностите ви. Не проявявайте излишна активност. Цената ви се вдига, нека другите ви търсят. Разчитайте повече на стилни, а не не предизвикателни реклами. Пазете се от случайни контакти, не давайте възможност на мързеливците да се установят на вашата ясла.

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в третата декада ще имат притеснителна сутрин, а родените в първата декада ще се похвалят първи с победа, постижения и добро заплащане следобед. Навлизате в един от най-силните си и успешни периоди. Ще се отпуши една работа, влачена от дълго време. Приключете обещаното в срок и ще получите награда за положените усилия. Чакайте обаждания и удължаване на договори. Длъжници ви се издължават. Почти в края на работното време ще извадите късмет и при преговори с чужбина.

Водолей 21 януари – 19 февруари

До обед имате повече възможности за постигане на желания и намерения, но следобед сте в такава позиция, че ако хванете златната рибка ще и из-пълните самите вие три желания и то три пъти. Денят носи екзалтация за печалба, но ролята ви е на разпределителна гара. От едно място ще получавате, на друго ще давате и до вечерта пак ще сте с празни ръце. Дано поне душата ви се напълни с удовлетвореност от добре свършената работа. Правите някого щастлив, а на друг показвате пътя. Ден на помъдряване и остаряване. 

Риби 20 февруари – 20 март

Дарбите и талантите ви ще работят за вас. Може да получите награда за добре свършената работа. Ще се продаде непродаваемото преди, ще ви възложат допълнителни проекти и поръчки и по някакъв начин ще преминете в друга категория в бизнеса и деловата си дейност. Бъдете внимателни. В момента всеки гледа да използва положението и да извлече максимални ползи и облаги от дейноста и старанията на другите. Ще си проличат големите играчи на пазара. Ако сте дребна риба, скрийте се под камъка на изчакването.

COMMENTS

WORDPRESS: 0