Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Ден за учене и проучване, за поглед малко по-навътре в нещата, с които ви предстои да се занимавате и работите. Отделете необ

Овен 21 март – 20 април

Ден за учене и проучване, за поглед малко по-навътре в нещата, с които ви предстои да се занимавате и работите. Отделете необходимото време за всякакъв тип проучване. Не си позволявайте да тръгнете неподготвени за работа и за деловите срещи, които ви предстоят утре. Ако чувствате някаква неувереност или изпитвате подозрение към дадени предложения и инициативи, не се съгласявайте на съвместна работа докато основно не проучите нещата. Родените в първата декада да се подсигурят двойно за утре.

Телец 21 април – 20 май 

Ще спечилите от консултантски услуги. Съветът е да намерите капацитет в интересуващата ви област, с който да се посъветвате за предстоящите си инициативи. Не се скъпете на пари, усилия и време. Обърнете внимание на всеки непроучен детайл от възложената ви работа. Усвоеното днес носи неочаквани ползи. Утрешният ден ни разделя на специалисти и лаици. Ако попаднете в първата категория веднага може да получите назначение. Ако останете във втората категория нивото ви ще падне, а това не може да си позволи един Телец.

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените във втората декада ще извървят мъчителния път към едно сърце, към работа и връзка, която на пръв поглед ще им бъде неприятна, но след като оправят нещата и стигнат до края ще видят смисъла и перспективата. Пазете свои и чужди тайни. Направете нужните ви лично проучвания, но не давайте храна на клюката. Всичко, което споделите ще се използва срещу вас. Този ден отваря по някакъв начин кодовете за достъп на забранени нива. Бъдете внимателни с поверителната информация.

Рак 22 юни – 21 юли 

Силен ден за родените във втората декада. Всичко, което ви е важно може да научите и проучите по различни канали и пътища. Може да се подключите към тайни източници на сила и информация. При вас няма забрана и в любовния достъп. Може да ви търсят за консултации дори и в области, в които не сте топ специалист. Наученото от тук и от там ще ви влезе в работа и може да ви донесе предложение за престижна съвместна дейност. И сънищата ви носят ново знание. Подсъзнанието ви предлага решение на стар проблем.

Лъв 22 юли – 22 август 

Постарайте се повече или намерете хората, които със старанията и познанията си да ви бъдат от полза. Печели този, който е в час с новостите, с промените и преустройствата, които започват. Наученото и усвоено днес утре ще ви извади на предни социални и професионални позиции. Не се изолирайте, планирайте срещи на такова ниво, което да ви осигури необходимите права и достъп. Търсете съвет от специалист и не се скъпете за уроците на децата, ако искате да си вземат изпитите и да се устроят добре в този свят.

Дева 23 август – 22 септември 

В този ден е добре да бъдете алтруисти, да учите другите, да предавате опит и умения, да проявявате щедрост или просто да трупате знания. Срещите на четири очи ще са много по-полезни от колективните занимания и участия. Добре е да се лишите от забавления и приятелски срещи, за да може утре да покажете ниво на информираност и компетентност. Всяко проучване, което направите ще ви е от полза. Усвоените или предадени днес умения и уроци ще задълбочават връзките, ще ви направят известни не само в средата ви.

Везни 23 септември – 22 октомври

Чака ви приятен ден, в който много от работата ви ще свърши някой друг или ще ви даде съвет как да се охарчите минимално и да си спестите физическите усилия. Лесно се усвояват нови умения, още по-лесно ще усвоите и уроците на любовта, но това наистина ще бъдат уроци, за които утре ще се плаща. Не планирайте рискови начинания за утре. Тази вечер във въздуха витае някаква агресия. Може да получите провокиращи и изкривени информации. Нещата не са такива каквито изглеждат. Запазете неутралитет.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември 

Прекрасен ден, особено за родените във втората декада. Всичко ще се подреди по възможно най-добрия начин в ситуацията, в която се намирате. Ще получите и безплатен съвет от капацитет. Гостувайте и канете гости. Уредете си среща със специалисти в областта, в която утре ще направите първата крачка. Знанията, уменията и парите на другите ще работят за вас. Ще направите желани и приемливи от околните собствените си амбиции и намерения. Възползвайте се от всяка възможност. Ден на неслучайните случайности.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Труден ден за родените във втората декада. Ще се наложи да викате майстори, да търсите подкрепа в области, в които не сте добре подготвени. Ще се ядосвате. Ще ви искат големи суми за нещо дребно като ремонт или услуга. Може да си изпуснете нервите и да кажете нещо, което допълнително ще влоши ситуацията. Дистанцирайте се от рискови посещения, не участвайте в състезания без уточнени правила. Отделете време за самоподготовка. Утрешният ден няма да започне добре, ако не сте в час с изискванията на шефа.

Козирог 22 декември – 20 януари 

Днес осребявате знанията си, получавате награди за положените в миналото усилия. Може да ви се обадят бъдещи клиенти, работодатели и спонсори. Не се отказвайте от срещи с проучвателна цел, особено ако някой усилено ви кани да го посетите. Връзките от този ден ще се разширяват във времето. Ако си позволите изневери и отсъствате от местата на личния си интерес, още утре ще имате проблеми на различно ниво. Внимавайте с поверителната информация. Не се опитвайте да променяте света и чуждия избор.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес ученикът си намира учител, а и учителите ще опреснят знанията си в желанието да бъдат максимално полезни. Всичко, което проучите, научите и предадете по веригата на човешките нужди и отношения ще ви носи ползи, ще ви прави известни и актуални в средата ви. Днес нищо не се дава даром. Трябва да се потрудиш, да се поровиш, да отделиш от времето си за методична и творческа работа и със сигурност ще успееш. Символ на деня е златното ключе на познанието. И сънищата носят важна информация по въпрос, който ви мъчи.

Риби 20 февруари – 20 март

Внимавайте при пътувания и срещи с непознати. Този ден ще ви вкара в отношения, за които не сте подготвени. Някой ще наруши закона и ще попадне в непривична ситуация. Спазвайте правилата, не се намесвайте в отношения с повишен риск и не планирайте тежки физически натоварвания. Краката в момента са слабото ви място. Забравеното и изоставено във времето напомня за себе си. Плановете ви ще се коригират неприятно поради изискванията на близки и приятели. Искате или не, но със сигурност ще усвоите важни житейски уроци.

COMMENTS

WORDPRESS: 0