Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Силен ден. Всичко предприето ще ви издига на по-висока навивка в професията и в личния живот. Бариерите са лесно преодолими.

Овен 21 март – 20 април

Силен ден. Всичко предприето ще ви издига на по-висока навивка в професията и в личния живот. Бариерите са лесно преодолими. Може да се решите на крачка, която в миналото не е била възможна или до момента е стопирана от негативни и агресивни фактори. Излизате от нечия сянка и правите силен ход. Планирайте срещи с посредници и нови бизнес партньори. Тази вечер си поръчайте сън, в който да видите пътя си напред и начините да излезете от лични и емоционални кризи. Край с изчакванията.

Телец 21 април – 20 май

Натискът върху вас ще се увеличи по всички линии на живота, работата и личните отговорности. Интересите ви ще се сблъскат директно с тези на силни противници. До вечерта ще се наложи да направите рязък завой в политиката на примирение и изчакване. Концентрирайте усилията си над най-важните и неотложни задачи, не се разпилявайте в гонене на различни цели. Внимавайте с очите, не се напрягайте прекалено физически. Денят е неблагоприятен за операции на вени, менискус и сухожилия. Пазете си енергията и парите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес всичко е възможно и може да се реализира. Победата е на една ръка разстояние. Може да се похвалите с лични рекорди и с постигане на важна за вас или семейството ви цел. Не се отказвайте от предложения и покани. Явете се на изпит и покрийте определените нормативи. Ще се окажете необходимото и свързващо звено в интересите на други двама. Бъдете сигурни, че ще извлечете ползи и от най-дребните си инициативи. Но все пак в днешните дела е добре да се целиш нависоко и да опиташ да се разположиш нашироко.

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на голямата подготовка преди утрешния старт на нови инициативи и съвместен живот. Всичко предприето ще носи ползи за семейството и за бъдещите ви намерения. Не протакайте разговори, търсете начин да избегнете наложените забрани и да се внедрите в нова среда. Днес всяко препятствие е лесно преодолимо. Ще се справите и с комплексите, с насаденото във времето раболепно поведение и ще си потърсите правата. Ден за духовно прозрение. Тази вечер може да сънувате пророчески сън.

Лъв 22 юли – 22 август

Родените в третата декада ще трябва да прескачат препятствия и забрани, да налагат вето над погрешните инициативи на близките и децата и да се справят с проблеми, за които не са подготвени. Ще ви е трудно. Няма да срещате разбиране. Партньорите ще ви обръщат гръб, ще се сърдят излишно и ще ви затрудняват с допълнителни изисквания. До вечерта ще вземете важно решение и ще направите избор, дори и болезнен. Това ще помогне в следващите дни да тръгнете без колебание във вярната посока.

Дева 23 август – 22 септември

Не пропускайте нито едно предложение и възможност в днешния силен за вас ден. Участвайте в състезания и конкурси, направете заявка за всякакъв тип дейности, които ще стимулират личната ви активност и може да ви направят известни. По някакъв начин привличате добрите шансове и подходящи спонсори. Енергията ви е достатъчна за постигане на високи цели. Само не се разпилявайте в подробности и детайли. От съществено значение е да се концентрирате над най-важната цел и да я следвате неотклонно.

Везни 23 септември – 22 октомври

Този ден ще ви издигне на по-висока степен в служебната йерархия. Може да дочакате повишение, да направите силен ход, да привлечете качествени партньори и спонсори. Преградите са само в ума ни. Не се ограничавайте, търсете начин да привлечете погледите, да оберете овациите, да се изявите на публични места и събирания, където може да срещнете подходящите за бъдещето ви партньори. Не се изолирайте. Тази вечер бъдете на купона, дайте възможност на съдбата да ви помогне и срещне с когото трябва.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в третата декада напредват бавно и мъчително, колебаят се в избора и преценката и дават възможност на околните да ги изпреварят и заемат печелившите позиции. Енергетиката днес помага да се издигнем над дребното и ежедневното, да видим света и отношенията си от друг ъгъл и гледна точка. Тази вечер е вероятно да преживеете духовна и физическа трансформация. Поръчайте си сън преди лягане. Утре ще се събудите с готовото решение на наболелите проблеми. Край с едно дълго очакване.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на големите надежди и очаквания. Ще материализирате поне един свой проект, ще постигнете нещо желано и мечтано и ще изкачите връх в кариерата и бизнеса. Не се отказвайте от целта. Преследвайте амбициите си неотклонно, а през уикенда не си давайте много зор, за да не си докарате здравословни проблеми. Сега е момента да се напънете, да се концентрирате максимално над най-важните си дела и очаквания и да действате методично. Ден, в който с лекота се отхвърлят съмненията и се взимат важни решения.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес и утре може да промените живота си в една желана и мечтана посока. Ще се решите на ход, от които в миналото сте се отказвали или притеснявали. Енергията ви достига необходимото ниво, за да кажете и направите нещо, което ще промени и пренасочи живота ви. Не се бавете с промените, за да не ги направи друг и да ви поднесе неприятни изненади. Вложете цялото си сърце, дух и ресурси в една важна за вас мисия и цел. Направете и предложение. Не се страхувайте да рискувате и да си поемете отговорностите.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят носи положителни и качествени промени в живота на родените в третата декада. Това, което до момента не е помръдвало от точката на замръзване, ще тръгне с пълна пара. Очаквайте покани и предложения, възможност за повишение и странична дейност. Днес преградите са лесно преодолими. Може да кажете и направите това, което в миналото е било невъзможно или от което сте се страхували. Изкачвате висок връх в кариерата и правото, разширявате позиции и пълномощия и въздъхвате облекчено.

Риби 20 февруари – 20 март

Всичко предприето ще има успех. Денят е благоприятен за начало както на важни, така и на незначителни проекти. Лесно се отхвърлят съмненията и се взимат важни и отговорни решения. Лесно се отдава и енергия, затова е необходима концентрация над най-важната цел. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят. Това, което започнете днес още утре ще даде плод. Навлизате в победоносен период, в който може да реализирате поне една мечта и да имате това, което отдавна искате. Вечерта си поръчайте сън.

COMMENTS

WORDPRESS: 0