Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Ден на мрежата. Уловени сме в зависимости, в желани и нежелани връзки, които изсмукват силите и ресурсите ни, без да ни дават

Овен 21 март – 20 април

Ден на мрежата. Уловени сме в зависимости, в желани и нежелани връзки, които изсмукват силите и ресурсите ни, без да ни дават нещо насреща. Бъдете внимателни. Не подписвайте нови договори, особено ако не сте се запознали с изискванията на дребния шрифт. Ще ви оценяват на дребно и ще ви лъжат на едро. Сами може да се включите в подобни действия, в които и двете стани ще загубят, губейки доверие един към друг. Стойте далече от хора в нетрезво състояние. Не пийте. Лош ден за сключване на брак.

Телец 21 април – 20 май

Както и да постъпите ще се закачите за хора и дейности, от които после трудно ще се откачите. Тенденцията е към зарибяване, към предоговаряне на условия, които няма да са изгодни независимо обещаните екстри. Да не се работи в екип. Ако точно днес сключите брак, бъдете сигурни, че ще живеете под чехъл или в златна клетка. Зад всичко декларирано, казано и обещано има някаква уловка, която с времето ще елиминира всички екстри. Една лъжа ще навърже наниз от опашати лъжи, които с времето ще съборят и най-силните връзки.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на хората, които контролират мрежата, отношенията и връзките на другите. С лекота ще направите удобни за някого своите собствени амбиции и намерения. Идеите, които се приемат ще носят ползи за вас и обкръжението ви, независимо дали ги съобщавате лично или чрез подставени лица. Няма истинност и честност в отношенията, но от няколко места за вас ще идват ползи и предимства, които в бъдеще ще изискват връщане на жестовете. Направете си точна сметка доколко искате да се обвържете и да налапате стръвта.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес ви върви, но не забравяйте, че пътят към неприятностите и бедите винаги е постлан с добри намерения. Съветът е да не се обвързвате прибързано, да отложите запознанствата и подписването на новите договори за утре. Забравете за алкохола, обмисляйте трезво всеки ход и не позволявайте на емоциите да вземат връх над разума. Стойте далече от хора, които и в миналото са ви провокирали и предавали. Сега е момента да работите на свой терен, да развиете самостоятелни идеи, които утре да представите.

Лъв 22 юли – 22 август

Зад всяка истина, съобщена от вас или получена от различни източници, ще са скрити куп лъжи и завоалирани действия. Ден на паяжината, на желанието да уловим голямата риба да преметнем някого. Оказва се химера желанието да работим заедно и за общото благо. Не очаквайте да ви повярват, но и вие не вярвайте на всяка дума и дадено обещание. Шефовете ще спечелят от сключените днес колективни трудови договори. Няма други отношения освен тези на лъва и неговите жертви. Дистанциите се увеличават.

Дева 23 август – 22 септември

Ще ви предлагат изгодни и примамливи оферти, ще ви представят в розови краски бъдещето на една сделка или договор, които може да подпишете днес. Не се ловете на обещания и красиви думи. По-добре си останете у дома вместо да се обвързвате по какъвто и да е повод. Работете на свой терен и със свои средства. Не е препоръчително точно днес да теглите кредити. Отнасяйте се с подозрение към всяка предложена идея. Зад красивите обещания в любовта има лайтмотив за използване. Планираното за утре ще носи късмет и ползи.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ще извлечете ползи от провала на отношенията между двама. Играйте внимателно ролята на третия и се намесвайте само в краен случай. Днес конкурентите ви взаимно се обезсилват, водят битки и отслабват позициите си. Това ще ви даде възможност да изплувате, да завладеете места и терени, за които те не могат да се разберат. Съветът е да не действате и да не работите в комбина с някого. Всичко предприето под знака на колективната инициатива ще работи за трети лица. И в любовта се дистанцирайте от обвързани хора.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в първата декада ще бъдат подложени на масиран натиск от страна на хора, решили да ги използват като трамплин и лост за постигане на личните си цели и намерения. Доверете се на интуицията, бягайте от контакти с тези, които ви настройват негатавно. Не е ден за обвързване, независимо дали в служебен или в личен план. И най-добрите приятели може да ви предадат. Вероятно е да ви обстрелват с предложения и идеи целящи да ви вкарат в доилния апарат на използването. Алкохолът е лош съветник.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Има вероятност да станете заложник в чужда игра, но и да извлечете ползи от това. Стъпвайте много внимателно върху жаравата на свои и чужди амбиции. Презастраховайте се и по възможност отложете за утре окончателното подписване на новите си договори. Проучете по различни канали информациите, които получавате. Който пие от първоизточника, ще успее. След това нещата ще се изкривят и договорите ще ви включат в опасна и куха пирамида. Не представяйте точно днес проектите и идеите си, особено пред посредници.

Козирог 22 декември – 20 януари

От една страна нещата по-лесно ще станат при вас ако използвате колективната сила, но от друга ще изпаднете в нежелани зависимости, от които ще страдат бъдещите ви връзки и семейни отношения. Не влизайте в съглашателства, особено без знанието на близките. Ще направите семейството си заложник на нечии интереси. Регистрирайте изобретения и патенти преди да ги предложите на когото и да било. Тези, които владеят мрежата и познават вратичките в закона ще влязат там, където другите не могат и ще си уредят екстри.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес и утре Луната е във вашия знак, а това ще помогне да създадете нови връзки и контакти, да използвате силата на екипното мислене и да проверите докъде може да стигнете в личните си дела и проекти. Провеждайте разговорите си на четири очи. Може да преговаряте с много хора, но само по двойки. Ще спечелите ако спазвате условията и проявите максимална лоялност. Не съобщавайте важни тайни и информации на трети лица. Днес клюката може да провали и най-добронамерените ви начинания.

COMMENTS

WORDPRESS: 0