Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ден на голямата амбиция, на желанието да изпъкнеш, да определяш и ръководиш делата и съдбините на другите и да се нал

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на голямата амбиция, на желанието да изпъкнеш, да определяш и ръководиш делата и съдбините на другите и да се налагаш при всеки избор и спор. Няма да мине без конфликти и притеснения. Дано близките ви оставят да водите и определяте личния им избор. Ако срещнете противопоставяне със сигурност ще има битки и сълзи, но вашето няма да се загуби като интерес и позиция. Старайте се да намерите отдушник на напрежението. Натоварете се физически, сменете един вид труд с друг. Увеличете самоконтрола.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Не се блъскайте, не се опитвайте да излезете на първа позиция. За всичко днес ще се плаща. Този, който ще спечели в следващите дни във всяка ситуация сте вие. Не избързвайте, за да не платите висока цена за успехите. Днес змеят на желанията носи краткотрайно блаженство и успех, от който може друг да се възползва. Планирайте важните си срещи за утре следобед, ако искате да доминирате и определяте развитието на всяка ситуация. Днес  ще има сблъсъци на интереси. Наблюдавайте внимателно накъде ще задуха вятъра.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Рисков ден за вас, особено ако не се контролирате и опитвате да доминирате в среда, в която не ви вярват или сте изгубили контрол. Ще си проличат основните ви конкуренти и врагове. Днес и сами сте си враг с неумерено и небалансирано поведение и с искания, които няма как да се удовлетворят. Не обещавайте големи неща, след което няма да има големи дела. Навреждате си и здравословно, ако се включете в спорове и конфликтни ситуации. Стойте мирни, ако не искате да си имате неприятности. Трудно удържате юздите на амбиции и желания.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Днес може да получите нещо желано и мечтано, без да се напъвате и напрягате. Конкурентите ви правят грешен ход. Намирате и пролуката в контрола, който ви се оказва и си прекарвате приятно с приятни на сърцето ви хора. Бъдете особено внимателни, не лъжете, не злепоставяйте никого. От утре на обед ще навлезете в рисков период, в който ще изтърпите негативите на стореното или забравеното днес. В момента сме подвластни на всякакъв тип съблазни, така че и най-сладкото преживяване може да ви излезе солено.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на хората с големи амбиции, които може да бъдат удовлетворени, ако разполагате с още по-големи възможности. Очаквайте тежки сблъсъци на интереси и желания. С такива битки сте свикнали, така че повечето от вас ще надделеят във всяка битка, ще прекарат добре за нечия сметка и на чужд гръб. На никаква цена не влизайте в разправии. Дипломатичността е вашето лъвско оръжие. С нея ще дърпате конците на марионетките в театъра на живота и ще получавате овациите на публиката. Защитавайте справедливи каузи.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Един от най-рисковите дни за месеца особено за родените във втората декада. Спазвайте ограниченията и изискванията, които близките и средата са ви поставили. Всеки поглед встрани от семейната пътека ще носи скандали и раздели. Ще ви хванат на тясно в момент, когато вършите и нещо незаконно. Този ден провокира големите амбиции на малките хора, които винаги плащат за  желанията си да излязат от рамките на ограниченията, на които са подложени. Сънищата от тази сутрин показват символично проблемите ви.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

До утре на обед може да постигнете нещо отдавна мечтано и желано. Проблемът на този ден е, че искаме прекалено, че не знаем кога да спрем в желанието да имаме още и още екстри, да получим желаната порция любов или лично удовлетворение. Ако балансирате умело и знаете докъде да отидете и къде да спрете, ще прекарате приятно и утре до обед ще уредите важен за вас въпрос. Дайте си точна сметка кой и доколко може да направи за вас нужните компромиси или услуги и действайте дипломатично. Може да спечелите много.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес да му мислят хората с комплекси, с маниакални депресии и неустоими желания. Трудно ще удържите напора на страстта. Може да се решите на рискова крачка застрашаваща семейното щастие или семейния бюджет. В желанието да имате нещо на всяка цена няма да подбирате средствата. Скандалите са противопоказни и разболяват. Бройте до десет преди да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Съветът е да спрете, когато постигнете половината от набелязаната цел. Утре ще продължите, ще получите дължимото с лихвите.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Рисков и проблемен ден за родените във втората декада. На никаква цена не си разваляйте комфорта, не променяйте плановете си, особено заради хора, които и друг път са ви вкарвали в критични положения и ситуации. Може да платите висока цена за днешните си удоволствия. Не тръгвайте в командировка, ако у дома имат нужда от вас. Вероятни са изневери, които ще донесат кратко удоволствие последвано от дълги дни на разочарования и болка. Не взимайте отговорни решения водени от прекалена амбиция и страст.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден на комплексарите, на хората решили точно днес да се променят, да поискат повече отколкото до момента са получавали и изтърпявали. Може да влезете в неприятни отношения. Не се дръжте ултимативно и не позволявайте подобно отношение към вас. Ден на плътски изкушения на ниско ниво и астрални битки на по-високото ниво. От конфликтите на големите ще страдат малките хорица и децата. Проявете разбиране във всяка ситуация, ако искате и вас да разберат в друга, в която сте потърпевш.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Не се измъквайте от отговорностите си, не бързайте да изоставите тези, които имат нужда от вас, водени от желанието да си прекарате добре на друго място и с друг. Днес сме изцяло подвластни на апетитите и желанията си. Спазвайте диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките и големите амбиции. Ще ви е много по сладко, ако се задоволите с по-малко, ако знаете докъде да спрете и как да излезете от ситуация, която определяте като вредна и неправилна за личния ви избор. В сънищата ви има подсказка как да стане това.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Тежък и рисков ден за родените във втората декада. Както и да постъпите ще сбъркате. Намалете до минимум апетитите, изискванията и претенциите. Лакомията и страстта ни вкарват в опасни връзки и стават причина да навредим не само на себе си, но и на близък. Нищо да не се прави на всяка цена. Спазвайте закона. Не започвайте нов бизнес, не се включвайте в нечии амбициозни проекти, за да не останете излъгани. Днес хората с комплекси се опитват да се надскочат и лесно попадат в ръцете на мошеници.

COMMENTS

WORDPRESS: 0