Хороскопът

Овен 21 март - 20 април Силен ден за вас. Препоръчват се пътувания, приятелски и делови срещи, сбирка на състава и екипа, в който се движите, работит

Овен 21 март – 20 април

Силен ден за вас. Препоръчват се пътувания, приятелски и делови срещи, сбирка на състава и екипа, в който се движите, работите или убивате свободното си време. Всичко предприето ще носи късмет, ще ви разтоварва и ще ви изпълва с удовлетворение. Препоръчва се „сухо гладуване“, без много течности, за да не се абсорбира отново изхвърлената шлака. Бъдете внимателни към хора с проблеми и неприятности. Днес лесно изпадаме в състояния на печал и дълбоко разочарование от живота. Движете се в оптимистична среда.

Телец 21 април – 20 май

Излизате от тежък период, правите големи планове и постигате повече от очакваното в този магичен ден. Такъв благоприятен шанс дълго ще чакате. Ориентирайте се към нови начинания, запознанства и екипна работа. Всичко ще ви се услажда, но предстоящото пълнолуние обещава да отслабнете доста, ако спазвате диета в следващите дни. Бъдете внимателни със стимулантите, не използвайте силни парфюми. Днес сетивата са превъзбудени. Лесно може да отблъснете някого в желанието си да го привлечете.

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в първата декада са изложени на рискове. Навлизате в период на противопоставяне. Смирете желанието всичко да става така, както вие го искате и планирате. Не налагайте мнение и програма на семейството и на екипа, с който ще прекарате дълги моменти. Не претоварвайте очите. Вероятни са травми, носещи проблеми със зрението. Този ден засилва тъгата, особено ако ни липсва любов и признание. Заобиколете се с приятели, ако преживявате болезнени моменти на раздели и отчуждение. Посетете близък, изпитващ болка.

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на призив. Особено удачно е да се започват нови инициативи, да се тръгва на нова работа или да се започне странична дейност, която след време може да стане и основното ви занимание. Обединете семейството със съвместни занимания в името на една обща цел. Такъв благодатен ден цял месец може да очаквате. Сега е моментът да направите предложения, да поканите гости, да се включите в нечия кампания или сами да организирате такава. Светските и социалните контакти ще ви помогнат да пробиете в обществото.

Лъв 22 юли – 22 август

Силен, успешен и пробивен ден особено за родените в първата декада. С лекота ще изпъкнете пред множеството и групата, която организирате и пред която говорите. Всяко начинание ще е успешно. Опонентите ви може да станат най-неочаквано част от екипа ви, да приемат вашите изисквания, цели и предмет на дейност. До понеделник на обед сте в стабилна и разпоредителна позиция. Не протакайте срещи и разговори, от които очаквате много. Някой върви към любовно обяснение и предложение.

Дева 23 август – 22 септември

За родените в първата декада денят започва с напрежение и продължава с наниз от проблеми, които дълго ще ви висят на шията,  ще разконцентрират вниманието ви и ще налагат да се съобразявате и отделяте допълнителни средства. Конкурентите ви се обединяват. Трудно ще прокарате проектите и амбициите си пред семейния съвет. На всяка крачка ще бъдете стопирани и ограничавани, особено ако сте позволили до момента друг да отговаря за основните средства и общите материални ресурси.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ако се контролирате и не допускате пикове в емоционалното си състояние, днес ще извлечете максимални ползи и облаги. Хора в стрес и разбалансирано състояние ще изпадат от играта, от битката за любов, пари и място под слънцето. Добре е да се запишете и да влезете в нова група по интереси. Всяка инициатива в днешния ден ще носи късмет и ползи в бъдеще, ще ви среща с точните хора, а може и да ви ожени. Ден на случайни срещи и на възможността да намерите еша си в една или в друга област на живота.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не ставайте рано, ако не искате да си имате неприятности. Денят обещава късмет, разтоварващи и релаксиращи моменти с хората, които обичате и цените. Не отклонявайте предложения за съвместен излет или честване по даден повод. Ден на тръбача, който свири сбор. Имате шанс да срещнете тези, които търсите отдавна, на мероприятията или на купона, на които ви канят. Не се изолирайте. Обадете се на приятел и близък в притеснено положение. Ден на маниакалните депресии. Не си ги позволявайте.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Луната навлиза във вашия знак и до понеделник на обед ще задвижва негативни аспекти в хороскопа ви. Ще ви разпъват на кръст семейни и служебни задължения. Никой няма да попита от какво се нуждаете и какво в действителност искате. Някой ще преживее пикове в емоционалното си състояние, които ще го накарат да посегне към неща, които си е забранил. Може би е по-добре да зарежете всичко и да си починете активно. Внедрете се в нова група по интереси. Не оставайте сами, нуждаете се от подкрепа и разбиране.

Козирог 22 декември – 20 януари

Увеличете физическото и умственото натоварване. Този ден ще позволи да направите крачка напред към цели, амбиции и партньорства, които ще са от особено значение за бъдещите ви успехи и лично щастие. Всичко предприето ще носи ползи, дори и в момента да не го вярвате. Заредете батериите на личния си ентусиазъм и дайте всичко от себе си. Опитайте да привлечете близките и децата в играта, която водите. Добре е да се спазва диета. Ограничете контактите с хората, които ви притесняват. Заобиколете се с истински приятели.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят изисква лична активност и отговорност при поемане на един или друг ангажимент. Има моменти, в които е добре да мислим повече за себе си, да свършим първо своята работа, а след това да се пънем за чуждите нужди и амбиции. Ще постигнете напредък във всичко предприето. Подкрепете половинката и децата в личната им инициатива. И ако ви остане време, посетете или се обадете на някой, който не се справя със задълженията си, чувства определени липси или се нуждае от съчувствие. Всичко да върви по реда си.

Риби 20 февруари – 20 март

Рисков ден за родените в първата декада. Пълнолунието превъзбужда, действа потискащо на хората с прекалено емоционални реакции и маниакално поведение. В този ден правите от мухата слон, държите се неадекватно във важни ситуации или просто си изпускате нервите на неподходящото място. Съветът е да запазите неутралитет, да не искате всичко на всяка цена и да не взимате присърце проблемите на околните, след като си имате достатъчно ваши. Отложете пътувания. Не вярвайте на ласкатели.

COMMENTS

WORDPRESS: 0