Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Чака ви труден уикенд с големи изисквания към вас и свободното ви време. Затова днес помислете за визията си, идете на фризьо

Овен 21 март – 20 април

Чака ви труден уикенд с големи изисквания към вас и свободното ви време. Затова днес помислете за визията си, идете на фризьор и козметик, направете някои освежаващи и ободряващи процедури. Всяка промяна в излъчването ще насочва погледите към вас, ще привлича внимание и интерес, които ще са от полза за личния ви живот и бъдещата работа. Ще получите информация или ще разкриете неприятна тайна, но това ще даде възможност да направите изпреварващ ход и да поставите някого на мястото му преди да ви е навредил.

Телец 21 април – 20 май

Рисков ден за родените в третата декада. Ще влезете в ограбващи и неприятни отношения. Тази вечер по някакъв начин ще предизвикате скандали, които ще ви навредят повече отколкото предполагате. Запазете самообладание, не се вкарвайте сами в губещи инициативи. Не отсъствайте от местата на личния си интерес и се постарайте да изглеждате неотразимо. Ще се появи стар проблем и заедно с новите натоварването и отговорността ви ще нараснат неимоверно. Не тръгвайте на път, ако някой се нуждае от вас.

Близнаци 21 май – 21 юни

От действията ви днес ще зависят проблемите и неудобствата ви утре. Не започвайте манипулативни игри, за да не попаднете сами под манипулативен натиск. Тази вечер колелото на съдбата ще се завърти, ще се случи нещо особено неприятно и рисково за родените в началото на зодията. Старайте се да се движите по линията на най-малкото съпротивление. Използвайте посредници, не вършете всичко сами. Не се занимавайте с работа, която изисква специална техника на безопасност. Бъдете сред свои хора.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Денят разкрива пред вас тайни, които може да променят живота и отношенията ви у дома или на работното място. Разчистете сметките и терена на бъдещата си дейност. Всяка подадена информация идва в точен момент и помага да излезете от лична или финансова криза. Денят е магичен. Венера навлиза в Рак. Свалете булото на миналото, отърсете се от неприятни присъствия, въздействия и влияния. Обърнете внимание на външния си вид, променете прическата, облечете новите дрехи. Ще имате важни срещи. Оглеждат ви.

Лъв 22 юли – 22 август

Родените в третата декада стоят на прага на скандали и разправии. Не се обвързвайте с непроверени хора. Денят се свързва с пръстена и колелото, с възможността да тръгнете нагоре по стълбата, която води надолу. Не предприемайте изпреварващи инициативи, особено ако непознати хора се бъркат в играта. Опитайте да се освободите от давещото и ограбващо силата ви минало. Сложете край на губеща връзка, върнете пръстена. Утре силата ви ще се върне, ще направите успешен ход и ще определяте приоритетите на околните.

Дева 23 август – 22 септември

Всичко уредено в днешния ден ще помогне да парирате утрешните проблеми и неприятности. Бъдете внимателни, не оставяйте днешната работа за утре, не планирайте пътувания и отсъствия от дома, особено ако нещо там ви притеснява. Родените в първата декада сами си подливат вода с прибързани изявления и обещания, които няма да могат да изпълнят. Тази вечер рискът ви диша във врата. Ограничете контактите с непознати и не посещавайте рискови места. И на работното ви място се появява опасен конкурент и дразнител.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Всичко полезно днес лесно се усвоява. Изпробвайте ново лекарство или нов козметичен продукт. Поне една болежка ще се тушира. Усвоявате и полезни уроци за бъдещето. Колелото на съдбата ще се завърти, ще излезете от неприятни положения с чест и достойнство и ще помогнете и на някой друг да се справи с проблемите си. Тази вечер е заредена с експлозивна енергия. Ще се кажат тежки думи, след които няма да има връщане назад, но пък теренът на действията ви ще се разчисти.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Навлизащата в хармоничния ви Рак Венера отваря нови любовни хоризонти, озарява отношенията ви със стимулираща енергия и преобръща връзките в печеливша за вас посока. Ще получите информация позволяваща да разберете по-добре не само себе си, но и другия, с когото вървите съвместно в бизнеса или в живота. Старайте се да не смесвате служебните с личните ангажименти. Поемете си задълженията. Тази вечер ще бъде рискова за родените в последните дни на зодията. Ще бъдете провокирани. Не ходете сами в опасни места.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Което до момента е било отдолу, притиснато и притеснено в живота, работата и любовта ще тръгне нагоре. Денят дава възможност да преосмислите връзките си, да поставите условия и на моменти да се държите ултимативно. Не си позволявайте премълчавания, които само ще влошат нещата. Вечерта е заредена с експлозивна енергия. Родените в първите дни на зодията ще бъдат провокирани емоционално, а в утрешния ден ще се държат комплексарски, поемайки и чуждата вина. Изключете непремерения риск.

Козирог 22 декември – 20 януари

Не позволявайте емоционалния ви живот да влияе негативно на професионалния. Връзките ви по месторабота ще дадат накъсо. Венера вече ви гледа в опозиция от знака на Рака. Правите непростими грешки като дистанцирате доскорошните си партньори или чакате на празна ясла някой да се сети за вас, да се обади и да ви подкрепи. Този ден се свързва с пръстена и с колелото. Една отдавна зациклена ситуация ще се завърти и дано намерите начин да излезете с чест от положението. Приключете вредни връзки.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в последните дни на зодията натрупват неудовлетворение през целия ден и вечерта го изливат на когото падне. Съветът е да се контролирате максимално. Луна и Марс ви гледат в пречупващ и рисков аспект от знака на Скорпиона. Хапете и жилите наред, но и може неприятно да ви ужилят. Ще кажете нещо не на място или ще направите прибързан ход, с който ще дистанцирате някого. За вас колелото на съдбата се завърта в губеща посока. Коригирайте се, извинете се, помирите се, съберете се, дайте си втори шанс.

 

Риби 20 февруари – 20 март

От днес Венера ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рака. Връзките ви се стабилизират, уреждате неприятен проблем и скъсявате дистанцията с хората, които обичате. Постарайте се да изглеждате добре, да не ходите никъде неглиже, да промените прическа и визия и да бъдете неотразими в очите на партньори и любими. Не бива да нервничите, да изглеждате и да се чувствате притеснени. Действайте изпреварващо на всички нива. Вечерта вървите към опасни срещи. Родените до 1 март да внимават през уикенда.

COMMENTS

WORDPRESS: 0