Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Смирете желанията, мислете повече за близките и преди да поискате каквото и да било дайте, обгрижете някого и направете едно

Овен 21 март – 20 април

Смирете желанията, мислете повече за близките и преди да поискате каквото и да било дайте, обгрижете някого и направете едно добро дело. Ден на сърцето. Намалете служебната амбиция. От днес и Венера ви гледа в пречупваща позиция, а това може да донесе неприятности в семейните и любовни отношения. Не всичко е само работа, задължения и гонитба за пари. Отделете време за душевни, духовни и любовни дела. Животът си върви, не сме вечни, както задълженията, които някой и нещо се опитва да ни наложи.

Телец 21 април – 20 май

Тежък и рисков ден за родените около 1 май. Въздържайте се от амбициозни социални изяви, не се опитвайте да доминирате в средата си, за да не настроите негативно колектива. Може да отпаднете като член от определена група. Мислете повече със сърцето, а не с ума. Не е ден за комбинативна игра, за големи сделки и бизнес инициативи. Отделете част от времето и ресурсите си за благотворителност. Не отминавайте протегнатата за помощ ръка. Съдбата може да размени ролите в бъдеще. Вечерта се приберете навреме и с подарък.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не отминавайте като малка гара хората, които ви обичат. Днес Венера ще напусне вашия знак, ще останете с една идея по-самотни в чувствата и в любовта. Сами изгаряте мостовете зад гърба си с неразбиране или непрекъсната работа, която не остава време за семейството и любимите ви хора. Денят изисква смирение, повече жестове на внимание и обич. Правете това, за което ви молят, а не това, което вие смятате за полезно и нужно на другия. Направеното днес с голяма амбиция ще потъне в прахта на забравата.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес се подключваме към космическия канал на любовта. Венера навлиза във вашия знак дарявайки ви с вдъхновение, озарение и любовно очарование. Отделете повече време за любимите си хора. Старайте се да бъдете по-всеотдайни, разбиращи и подкрепящи. Не е ден за старт на нови бизнес проекти, за гонитба за постове и престижни позиции в обществото. Всичко, което постигнете в тази посока утре няма да ви е нужно, ще се провали или нищо добро няма да ви донесе. Отделете част от спечеленото днес за човек в нужда.

Лъв 22 юли – 22 август

Труден и рисков ден за родените около 1 август, особено ако не се интересуват от болките, нуждите и желанията на околните. Денят са свързва с любовта и състраданието. Който не прояви грижа и внимание сам ще се лиши от подкрепа. Вероятен е здравословен проблем. Неблагоприятен ден за аборти и гинекологични интервенции. Не гонете любовта от живота си, така късметът и щастието също ще си отидат с нея. Ако се скарате с някого после много трудно ще се помирите. Противопоказно е да се товари сърцето.

Дева 23 август – 22 септември

В този ден не бива да се тръгва с голямата кошница, да се напира за постове, да се ламти за пари и престижни позиции. Смирете лакомията и жаждата за придобивки. Дайте част от това, което имате или не ви е нужно на някой, който е в нужда. Може просто да проявите състрадание и да поседите до нечие болнично легло. Намалете оборотите, останете поне за миг в тишина. Не позволявайте да ви пришпорват шефове и партньори, а отделете време за любимите хора и за нещо, което е балсам за сърцето.

Везни 23 септември – 22 октомври

От днес Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рака. До няколко дни тази планета ще задвижи кръст на сили, които може да повлияят негативно на семейния ви и любовен избор. Намалете темпото и ангажираността си. Дайте си сметка от какво имат нужда тези, които обичате и не се разпилявайте в странични връзки. Вървите към раздели и ревност, която ще се засилва с времето и може да отрови бъдещата ви почивка. Ако днес станете причина за скандал утре ще бъдете на крачка от раздяла. Дайте предимство на любовта.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не планирайте тежки и амбициозни задачи. В този ден всичко предприето с желание за печалба и висок пост ще се развали, ще носи само неприятности и болка и утре няма да ви е нужно. Посвийте претенциите, направете едно добро дело, подайте ръка на тези, които утре ще станат доверените ви партньори и съюзници. Скандалите са противопоказни. Не влизайте в спорове по имотни въпроси. Абортите се противопоказни. Дайте си сметка, че всяка отхвърлена любов утре ще ви липсва. Вероятни са хипертонични кризи.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Който участва в благотворителни инициативи скоро сам ще стане обект на благотворителност и подкрепа. Ден на сърцето, на желанието да се обгрижат бедните, да се даде повече от коричка хляб. Опитваме се да разберем нуждите на хората, които обичаме. Не си позволявайте натяквания. Бъдете алтруисти, проявете снизхождение и ще получите такова. Не скривайте чувствата си, поплачете. Ден за прочистване на тялото и душата от всичко вредно и пречещо да се живее щастливо. Един от дните, в които парите не са всичко.

Козирог 22 декември – 20 януари

От днес Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Рака. Бъркате ако насочите цялото си внимание и обречете цялото си време на работата, на задълженията и амбициите, които сами си налагате или шефовете изискват и ви вменяват като стимул за живот и просперитет. Ако днес не бъдете милостиви, може да отпаднете от нечие внимание, да се лишите от любов, от присъствие и грижа, които от доста време ползвате, без да си давате сметка, че и другият иска нещо, че има своите стремежи и очаквания. Приберете се навреме.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Тежък и рисков ден. Ангажирайте вниманието си с нуждите на близките, а не с изискванията на бизнеса и работата. Годината е високосна, поне един от дните може да подарим на любовта, да забравим за задълженията и да работим по зова на сърцето. Включете се в благотворителни инициативи, обадете се на тези, които обичате, посетете родителите си и направете това, което от доста време отлагате. Не на последно място помислете и за себе си. Здравето е нестабилно. Не правете аборти днес и утре.

Риби 20 февруари – 20 март

Денят ще ви донесе много радост и късмет, ако се движите по линията на сърцето, ако отделите време за любов, за участия в благотворителни и спонсорски проекти и посетите хората, които обичате. Днес нищо не е по-важно от вниманието ни един към друг. И най-дребният жест и подарък ще разплаква и топи дистанциите. Радвайте се на мига прекаран с тези, които владеят мислите и душата ви, които са част от вашето ежедневие и битие. Утре някой може да замине и да го няма вече. Не пропускайте мига.

COMMENTS

WORDPRESS: 0