Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Родените в третата декада ще имат повече грижи и затруднения, но почти в края на работното време ще уредят и най-слож

Овен 21 март – 20 април

 

Родените в третата декада ще имат повече грижи и затруднения, но почти в края на работното време ще уредят и най-сложните си проблеми. Изпълвате се с желание за действие, независимо спънките и трудностите по пътя. Енергията ви нараства, а това ще привлече към вас като мухи на мед мързеливците, опитващи се да ви стоварят и своята работа или лична отговорност. Пазете си кръста, не се товарете излишно. Не бива да сте пасивни в този ден, но и големите натоварвания трябва да се избягват. Пазете си документацията.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Не пропускайте нито една възможност за действие, работа и сделка в този силен и успешен за вас ден. До вечерта и най-благоприятната ситуация ще се разпадне, ще загубите позиции в отношенията на работното място, а и закъсненията от работа ще настроят за скандал партньора и близките у дома. Навлизате в труден период, в който ще давате, ще попадате под неприятни въздействия и влияния и като капак може да се обострят здравословните ви проблеми. Не планирайте аборти и гинекологични интервенции за следващите два дни.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Родните в третата декада ще упражняват силно влияние над чуждия избор, ще прокарват с успех политиката си у дома и на работното място. Ден с изключителна духовна и интелектуална сила. Ще намерите разрешението на тежък проблем и ще направите пробив в средата, в която от доста време напирате да влезете, да се изявите и да бъдете признати. До петък е даден зелен светофар на амбициите ви. След това съдбата ще ви постави пред тежки изпитания и ще наложи забрани. Сега е момента да се разберете и в любовта.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Родените в третата декада ще трябва да направят болезнен избор. До обед свършете неприятната работа. Сложете в ред нещата, които не търпят отлагане. Това, което искате да потръгне от раз отложете почти за края на работното време. Навлизате в един от силните си периоди за месеца и до събота ще постигнете максималното при преговори, делови и лични връзки. В организма ви се събуждат мощни сили. Не стойте в пасивно очакване, а започнете да уреждате делата си по степен на важност. Предстои и любовно обяснение.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Мобилизирайте силите и ресурсите си и до обед свършете важното, което не търпи отлагане. Ден с огромна сила, но и с изисквания, които може да се обърнат против вас, ако не се съобразите и не действате без протакане. Следобед навлизате в неприятен, обвързващ и рисков период. Ще се поставят отново болезнени въпроси за плащания и имотни делби. Качвате кръвното. За утре не планирайте амбициозни дела. Помислете как да помогнете на близък, за да може после и той да ви помогне поемайки част от вашето натоварване.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден със силна и стабилизираща живота ви енергетика. Пасивността е нежелателна и разболява. Проявете активност на работното място, търсете възможност да прокарате личните си идеи и да впечатлите хората, от които зависите в социален и материален план. Никъде не отивайте тази вечер без подарък. Навлизаме в деня на сърцето. Време е да помислите и за уреждане на любовните въпроси. Ще постигнете успех и по отношение на имотни делби. Добре е в този ден да се започне диета до пълнолунието.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Започвате деня с проблеми с документи, забравени вещи и положения, които ще налагат да се връщате и проваляте планирани срещи. Пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не се занимавайте. Плановете ви се променят. Родените в третата декада правят прибързан ход, с който може да дистанцирате решилите да застанат на тяхна страна. Тази вечер се помолете за нещо и ще го имате. Изливайте любовта си в семейството изпълнете желанията и молбите на близките и в живота ви ще има повече стабилност.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден за преосмисляне на връзките, за напасване на отношения, които от доста време са излезли от контрол. Няма да получите разбиране и подкрепа, ако не се приберете с мечтан подарък. Луната навлиза във вашия знак. Всеки жест е от значение. Очаквайте обаждания от хора, с които отношенията ви са охладнели. Съберете се, разберете се. Планирайте пътувания и посещения, изслушайте и вземете присърце проблемите на близки и партньори. Започнете да действате по решаването на имотни и наследствени дела.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Околните ще изискват повече от вас, ще ви притискат с желания и молби, но никой няма да попита за вашите. Не се претоварвайте, отделете време за всичко и за всички, но и себе си не забравяйте. Не планирайте пътувания за утре вечер. Нещо неприятно се натрупва и търси поле за изява. Нерешителните ви действия ще дадат възможност на конкуренцията да ви притисне. Вървите към конфликти и неразбиране. Приберете се навреме и с подарък. Обадете се на родителите си. Проявете повече състрадание.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Бъдете внимателни в отношенията, не давайте превес на работата. Не тръгвайте в командировка и не закъснявайте тази вечер, особено ако имате някакъв семеен повод и празник. От утре Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Рака. Проблемите в семейството и в любовта ще станат причина да се провалят някои от служебните ви отношения и задължения. Днешният ден изисква повече разбиране, прояви на такт, обич и внимание. Един мечтан подарък ще свърши много добра работа, ще ви сближи и ще намали риска в отношенията.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Важното свършете по най-бързия начин. С напредването на деня колелото на съдбата ще се завърти и ще ви запрати надолу в подчинителна и подтисната позиция. От няколко страни към вас ще се засилят претенциите. Никой няма да пита как сте, а ще ви стоварва своите проблеми, грижи и задължения. Не планирайте аборти и гинекологични интервенции до събота. Навлизате в тридневен рисков период, в който с лека ръка може да предадете това, което сте постигнали с дълъг труд. Не се занимавайте с имотни и наследствени делби.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Не бързайте, притаете се под камъка на изчакването и се постарайте да не се набивате в очите на тези, които може да ви навредят. Към обед навлизате в силен и успешен период. Тази вечер сте на точното място или успявате да избягате от вредни за вас условия. В утрешния ден и любовта ще ви се усмихне. Навлизащата в Скорпион Венера ще ви облъчва с блага и вдъхновяваща енергия. Ще получите мечтан подарък, ще се обадят тези, за които мислите и една неприятност ще изчезне от любовния ви хоризонт. Вървите и към нова връзка.

COMMENTS

WORDPRESS: 0