Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   До сряда на обед Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Темида Везните. До утре вечер ситуацията при вас ще се вло

Овен 21 март – 20 април

 

До сряда на обед Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Темида Везните. До утре вечер ситуацията при вас ще се влошава, ще се натрупват негативи, независимо желанието ви да разсеете подозренията, да се сдобрите, помирите и постъпите така както се иска от вас. Днес не започвайте с претенции, ако не искате да получите ответен удар и да станете обект на конкурентни атаки. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Бъдете внимателни с документи и с поверената ви техника. Не теглете кредити.

 

Телец 21 април – 20 май

 

До обед стъпвайте внимателно, за да не настъпите нечии интереси. Не започвайте нищо ново, не давайте съвети и мнение. Който се опита да излезе напред ще отговаря за свои и чужди грешки. Следобед навлизате в съзидателен и активен период. Може да уредите до два дни документи и разрешителни, да започнете строежи и ремонти. Поставете на нова база и в нови отношения дейноста, от която смятате да печелите. До сряда на обед ще постигнете максималното за настоящия период. Сключете нови договори.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Имайте търпение и в края на работното време ще се похвалите с повече екстри и придобивки отколкото предполагате. Денят не започва както сте го наредили и предначертали, но всичко, за което ще се ядосвате после ще стане обект на хвалебствени слова и гордост. Ориентирайте се към изграждане, а не към разрушение. Създайте нови връзки, обадете се на приятели, които може да ви свържат с нужните специалисти и майстори. Денят е благоприятен за покупка на нова стока и животни. Правете всичко по традиционния начин.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Родените в първата декада ще изпитват повече натоварвания, ще попаднат в засадата на колегиалните претенции и интереси и ще губят самообладание в моменти на натиск и атака. Увеличете самоконтрола, не предприемайте прибързани инициативи, особно ако не сте ги съгласували със засегнатите в ситуацията. Не закъснявайте след работно време, у дома имат нужда от вас. Завършете бързо ремонти. Не предприемайте нищо ново, ако нямате нужните документи и разрешителни.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Изчакайте до обед с инициативите. Конкурентите ви ще водят тежки и безсмислени битки и ще се изтощят. До края на работното време ще намерите начин да излезете и от най-обърканата ситуация. Намирате нов източник на сила и обезпечение. Мислете повече за благоустройството на дома и офиса. Ориентирайте се към представителни дейности, които ще привлекат качествени партньори. Не се скъпете в похвали към околните. Някой ще ви направи допълнителни услуги. И най-големите неприятности бързо ще отзвучат.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

До обед не се включвайте в колективни инициативи. Запазете в тайна своите замисли и предстоящи инициативи. Нищо ново да не се започва. Може да се излъжете в преценката към някого и да се охарчите за неща, които следобед ще ви се дадат с отстъпка или с придружаващи екстри. До края на работното време може да сключите изгоден договор. Уреждате перспективна сделка и за следващите дни си осигурявате надеждна подкрепа и финансиране. Мислете за покупка или ремонт на жилище и имот. Девизът на деня е съзидание.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Луната навлиза във вашия знак. До сряда на обед трябва да вземете болезнени решения, да направите крачка и ход, за който отдавна се подготвяте, но все не намирате сили и смелост да го направите. До обед обмисляйте нещата, не избързвайте, не споделяйте и не участвайте в съмнителни и необезпечени инициативи. Контролирайте емоциите. До края на работното време ще намерите таен или явен източник на сила. Разчитайте повече на семейството и близките, планирайте ремонти и преместване.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Денят е благоприятен за благоустройство, за строителни и довършителни дейности, за начало на ремонти и преместване в нова квартира. До вечерта в живота ви ще се появи някаква особена сила и защита. Нещо определено за друг ще дойде при вас Внимавайте с емоционалните предизвикателства. Представете си колкото можете по ярко тази линия на поведение и начин на живот, която искате да следвате и направете първата крачка. Навлизете в съзидателен и творчески период. Разчиствате пътя от нещо стопиращо и тормозещо.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Не бързайте с новите начинания. До обед енергията ви ще се разпилява по чужди дела и инициативи. Не влагайте прекалена емоция в разговори и делови връзки. Контролирайте се максимално. Следобед успявате да се изолирате от чернотата наоколо и да поработите само за себе си. Неприятностите от днешния ден бързо ще отминат и ще се забравят. Насочете силите си повече към нуждите на дома и близките. Не се престаравайте в работата, особено ако шефовете не са се престарали със заплащането на труда ви.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Родените в първата декада може да направят рисков, прибързан и губещ ход до обед. Очертават се конфликти на работното място, опасни предизвикателства и скандали. Може да ви изкарат от равновесие реплики и забележки без покритие. Може да станете виновни за чужда вина. До сряда на обед напредвате трудно. Вероятни са здравословни проблеми. Не вдигайте тежко. И старата ви алергия се обостря. Ще ви дразнят пропуските и грешките на околните. Постарайте се да не рушите, а да градите и надграждате.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ще имате късмет и и ползи на фона на общото неудовлетворение, проблеми и неприятности. Конкурентите ви ще закъснеят, ще отсъстват или ще бъдат възпрепятствани да се явят в местата, където ще мерите сили. Може да спечелите конкурс и да вземете изпит. Не се разсейвайте и разпилявайте. Навлизате в тридневен силен период, който ще донесе сбъдване на поне едно желание. В живота ви се появава стимулираща и покровителстваща сила и присъствие. Уреждат се ремонти и преместване. Вашето си идва при вас.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

До обед не насилвайте събитията и добрите намерения на околните. Контролирайте емоциите. Мислете реалистично и към обед ще получите първите екстри. В този ден се доближавате до важен източник на енергия. Запознанствата са от особено значение. В края на работното време ще получите документи и разрешителни. Може да подпишете изгоден договор. Пътувайте, търсете преки контакти в следващите дни с производители и доставчици. Медитирайте над кармата на рода. Не повтаряйте родителските грешки.

COMMENTS

WORDPRESS: 0