Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Днес може да откриете място на сила, възможности и защита. Денят се свързва с Ноевия ковчег, с предложения и покани, които ще

Овен 21 март – 20 април

Днес може да откриете място на сила, възможности и защита. Денят се свързва с Ноевия ковчег, с предложения и покани, които ще осигурят необходимите ви защити на работното място и в бизнеса. Откривате истинския смисъл на отношенията си с някои хора, а това ще помогне да направите и верен избор с кого и накъде да продължите. Задълбочават се връзките с чужбина. Реагирайте на всяка получена оферта и изпратете своята. И в сънищата ви има подсказка с какво трябва да приключите и накъде да гледате.

Телец 21 април – 20 май

Труден ден за родените във втората декада. Получавате притеснителни новини, променяте програмата си и се изнервяте. Дайте всичко от себе си за устройването на деца и близки тук или в чужбина. Някой тръгва на път, друг остава да чака. Приемайте случващото се без да роптаете. В момента всеки търси своя спасителен вариант, а вашият е да дадете подкрепа, за да я получите след време. Планирайте за следващите дни делови разговори и срещи с потенциални спонсори. Даденото днес ще се върне с лихвите до два дни.

Близнаци 21 май – 21 юни

Може да получите дългоочаквани новини, предложения и покани от близо и далече. Обадете се на близки и приятели в чужбина. Връзките от този ден помагат на едните да се устроят, а на другите да забравят и да продължат напред. Не е време за недоволство. Всеки търси своя път. Дано и вие намерите своя. Днес имате повече варианти на избор, а в следващите два дни изборът ви ще се стесни до простите команди „слушай и изпълнявай“, ако не искаш да те скастрят. Възползвайте се от всеки вариант, независимо как ви се поднася.

Рак 22 юни – 21 юли

Засилват се телепатичните контакти. Ако мислите за някого, той ще ви се обади. Може да се получат послания от чужбина, да се проведат разговори определящи нова посока на избор или възможност  да се устроите на нова позиция. На тихо и спокойно място може да получите прозрение за пътя напред. Постойте в тишина, обмислете получените предложения и рестартирайте планове, от които в миналото сте се отказали. Денят е пълен с озарения и неочаквани открития, които ще ви откажат от едно и насочат към друго.

Лъв 22 юли – 22 август

Ще свършите много добра работа, ще се споразумеете по важни делови и лични въпроси и може да сключите изгодни договори тук или в чужбина. Ще ви предложат варианти осигуряващи ви стабилност и по-голяма лична самостоятелност. Съветът е да приемате предложенията без много пазарлъци, за да не предизвикате другия да се отметне от изгодните предложения. Само веднъж ще ви дадат аванси, след това вие ще трябва да се молите. Не се оплаквайте, в момента получавате повече екстри от околните.

Дева 23 август – 22 септември

Навлизате във високо енергиен и пробивен период. Сондирайте мнения, приемайте и давайте препоръки и съвети, а в следващите два дни ще оберете реколтата от добре свършената и навреме уредена работа. Планирайте срещи и пътувания в чужбина, търсете ново поле за изява и възможност да разширите дейността си. В този ден съвсем ясно може да почувстваме къде ни е мястото, с какво трябва да се занимаваме и накъде да насочим усилията си. Ако се ориентирате правилно до събота ще реализирате печалби и постъпления.

Везни 23 септември – 22 октомври

„Те ти булка Спасовден“. Лесно се зачева от когото си трябва или може. Използвайте и възможностите за ин витро. Всеки може да намери своя спасителен вариант за нещата, които до момента не са се получавали. Ще дочакате и подкрепа от чужбина, ще получите предложения, които ще ви устроят на ново място и в нова позиция. Използвайте всяка възможност да придобиете това, което ви липсва и което може да стане смисъл на живота и личните ви връзки. Лесно се усвояват всякакъв тип енергии. Съдбата ви прави подарък.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените във втората декада ще се сблъскат с чиновническата разпоредителност и липса на разбиране. Ще се ядосвате за нещата, които не може да получите по лесния начин. Приемайте без да роптаете случващото се. Това, което в момента не може да уредите утре ще е без значение. Ще навлезете в период на промени и инвентаризация, ще тръгнете в съвсем различна посока и ценностите ви ще се променят. Ако мислите за някого, той непременно ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти. Интуитивно напипвате вярната посока.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На Спасовден може да кривнем в странична посока, и така новият път да стане основен, а новата посока да се превърне в мисия и бъдеща цел. Бъдете внимателни в професионалния и любовен избор. Очаквайте и предложения от чужбина. Старайте се да се напаснете на всичко, което животът ви поднася. Не позволявайте друг да ви отнеме шансовете. Ще се появят нови възможности и варианти. Може да дочакате повишение или задгранична командировка. Съдбата работи във ваша полза, а утре вие ще работите за друг.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ще ви се предложат договори и неочаквани възможности, които в следващите дни ще донесат предимства, пари и още нещо, което ще подслади живота ви. Ако някой ви привлича, непременно му се обадете. Не е време за недоволство и обвинения. До вечерта и най-неблагоприятната ситуация ще се обърне във ваша полза и интерес, стига да водите умело играта. Може да получите покана от чужбина. Подгответе се за преговори и делови срещи. До три дни ще ви се отвори парашута за позиции, които отдавна се стремите да получите и заемете.

Водолей 21 януари- 19 февруари

Днес сте разсеяни и готови на изневери не само на партньора, но и на собствения си стил и начин на живот. Ще ви се обадят тези, за които мислите непрекъснато и отново ще бъдете провокирани да кривнете встрани. Хубавото е, че ще получите и прошка за прегрешенията си. Все пак на Спасовден народното поверие препоръчва смяна на партньора, ако бебето така и не идва. Покрай всичко това днес може да получите неочаквани поръчки и заявки за работата и проектите, които предлагате на пазара. Някой ще ви подбива цената.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес нищо не бива да се отказва. Намерете време и място за всичко важно и обезпечаващо. Интуицията ви сочи вярната посока. Ще почувствате особено болезнено къде ви е мястото, с кого трябва да бъдете и към какво да се насочите. Връзките с чужбина се задълбочават. Някой върви към брак или съвместен бизнес. Няма значение кой къде се намира. Дистанциите се стопяват, уреждате документи, а някой купува и еднопосочен билет. Предприетото днес ще се яви като спасителен за вас вариант. Утре една врата ще се затвори.

COMMENTS

WORDPRESS: 0