Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Съветът е да ограничите до минимум контакти и запознанства. Днес в живота ви може да влезе враг, конкурент и агресор,

Овен 21 март – 20 април

 

Съветът е да ограничите до минимум контакти и запознанства. Днес в живота ви може да влезе враг, конкурент и агресор, който бързо ще се окопае и после трудно ще се отървете от него. Работете на свой терен и със свои средства. Не отсъствайте от работа, за да не ви сложат заместник, който после ще си остане за постоянно, а вие ще висите на ненормирано работно време. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ви избор. По-добре е нищо да не избирате и да се справяте на всички нива сами.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден за уединение и размисъл. Десет пъти премисляйте всичко преди да вземете окончателно решение. Противопоказно е да се работи в екип. Всеки сам трябва да разрешава проблемите си, да не влиза в чужди територи и да пази своите. До края на работното време ще постигнете замислите си, ще решите поне един проблем, а останалите ще се наредят като броеница от надежди и очаквания и ще тръгнат по реда си. Утре ще срещнете силни противници, но уреденото днес ще ви помогне да се справите с тях.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на изкушения и оказване на натиск. Ще ви предлагат да избирате между две положения. Бъдете сигурни, че и двете са погрешни или работят за чужда кауза, в която няма място за вашите интереси. Има и трети вариант, който в момента остава скрит или се пази в тайна. Всичко предприето в комбина с някого ще ви донесе само болка и разочарования. Ден на пасивност и нищоправене. В противен случай ще станете разногледи от предложения и възможности, но те всички ще дават предимства на друг.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят изисква пределна дипломатичност. Не влизайте в коалиции, но и не бива да изглежда, че страните от колектива и от шефските инициативи. Ден на фатални привличания и влияния. Не позволявайте да ви убеждават в едно или в друго. Търсете начин да прокарате личните си проекти и да не позволите да ви ограничават в избора. Днес семейните и професионални дела са противопоставени. Постарайте се да огреете навсякъде, да бъдете в точния момент на точното място. Край с илюзиите за съдействие.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Заставате на старта, привличате и околните към личните си проекти и начинания. В утрешния ден ще постигнете максималното, ако днес сплотите около себе си всички, които може да са ви от полза. Бъдете внимателни. Този ден позволява много да се спечели, но и много да се загуби, ако се попадне на фатални влияния, ако не се подберат правилните и точни хора за съвместните инициативи. При чета от трима със сигурност ще има и предател. Не съобщавайте до край и пред всички плановете и намеренията си.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Денят дава предимство на тези, които сами си вършат работата, сами си печелят парите и най-важното сами си ги харчат. Не е изключено трети лица да се присламчат към вашата трапеза, към предмета ви на дейност и работата, която в момента започва да носи ползи. Не приемайте нови членове в екипа си, не се обвързвайте и не правете предложение за брак. Ден на фатални привличания. За фасада е сложен паравана на страста, зад който прозира желанието за използване на чуждите придобивки и екстри.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Не е ден за първа среща. Отнасяйте се много внимателно към предложенията, които получавате. Не влизайте в чужди игри и не ставайте част от чужд проект в бизнеса и политиката. Ден на Адам, Ева и присламчващата се змия. Всичко може да се обърка от съветите, които последвате в момента. Не е нужно нищо да избирате. Утре късметът ще бъде на ваша страна, порциите ще се разпределят правилно и работата ще тръгне както си трябва. В момента печелят задкулисните играчи и тези, които играят посредническа роля.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Денят ви дава заслужени и незаслужине печалби, придобивки и екстри. Един ще влезе на бял кон в нова дейност и нечинание посрещнат с аплодисменти от околните, а друг ще изиграе ролята на Троянски кон в живота и бизнеса на доверчивите. Сънищата от тази нощ ще се сбъднат, особено ако в тях фигурират родителите ви. Подсъзнанието ви дава указания кое как да стане, как да се придвижи, за да донесе успех и да ви изведе на желаната позиция. Него може да послушате, но околните не.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Съветът на деня е да изчакате, да се снишите, да не привличате погледите и да не влизате в комбина с никого и за нищо. Това, което днес ще ви се даде по трудния начин утре ще получите наготово и даже с неочаквани екстри. Трудно ще овладеете импулсите, ще бъдете обект напредизвикателства и натиск да изберете едно или друго положение. Вратите на капана са отворени и сиренцето е заложено. Не вярвайте на рекламни трикове и обещания. Днес всички сме ловци на хора с илюзии, но и сами живеем в холограми.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Не предпримайте нищо съществено, не подписвайте съвместни договори и стойте настрана от колективни инициативи. Днес стадото ще бъде подкарано от умели овчари, ще бъде вкарано в кошарата, ще бъде много добре остригано и издоено. Който успее да се отцепи и да провежда личната си политика ще успее, независимо болките и изолацията, която ще трябва да изтърпи. Придържайте се към максимата „по добре сам отколкото зле придружен”. Планирайте за утре основните си делови срещи и инициативи.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден за самостоятелна работа на свой терен. Всичко, което свършите без протакане и без участие на странични хора ще даде резултат и ще донесе пари в петък. Днес сме подтиквани да правим избор, в момент когато се предлагат само заробващи варианти. Всичко полезно и преспективно е скрито добре и прикрито с намерение да се изпозва чуждия ентусиазъм. Ограничете действията си в кръга на семейството. Дайте подкрепа и пари на децата и партньора, за да не ги вземат с лихви, които вие ще плащате.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Плувайте в свои води, ограничете връзките и ще спечелите повече. С лекота ще се изхлузите от общата работа и наложените задължения на работното място и ще свершите малко лична работа. Бъдете максимално дискретни и ще заслужите важна подкрепа за бъдещето. Човек в затруднено положение ще ви потърси за помощ. От това как ще се справите и какво ще направите ще зависи печалбата и съвместната ви инициатива в бъдеще. Изолирайте се от места и хора, които не ви действат добре.

COMMENTS

WORDPRESS: 0