Хороскопът

Овен 21 март – 20 април За родените в първата декада денят обещава проблеми и конфликти, повече неприятни моменти на работното място и в личните връз

Овен 21 март – 20 април

За родените в първата декада денят обещава проблеми и конфликти, повече неприятни моменти на работното място и в личните връзки. Не стойте в пасивно изчакване. В момента всеки трябва да определи личните си граници и допускане за приятели и врагове. Поставете условията си, не чакайте друг да ви ги постави. Този ден слага край на планирането. Започва реализацията на добре обмислените проекти. Наоколо е блъсканица. Всеки се опитва с нокти и зъби да очертае личния си периметър. Дано не ви изтикат от софрата.

Телец 21 април – 20 май

Опитайте да реализирате поне един от проектите си. Направете заявки и проучвания, търсете нови възможности за работа и съвместна инициатива. Прегледайте машините, с които ще се работи и пътува. Не гледайте през пръсти на инструкциите за безопасност. Съобразете се с изискването към детайлната работа. Успява всичко направено по план и график. Днес и утре имате повече възможности да се окопаете на стабилни професионални и лични позиции. Не чакайте по-добри времена. Сега е момента за действие.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не е време за изчакване, особено ако виждате как конкуренцията готви удар и реализира личната си програма. Който остане на трибуната ще плаща и ще ръкопляска, докато другите си вършат работата и обират овациите. Ден за активни творчески инициативи, за крачка към нова позиция в бизнеса и в обществото. Не може да получиш нищо без да поискаш, да претендираш, да отстояваш мнения и позиции. Влезте в битка за територии и права, поставете ултимативни условия там, където никой не ви слуша и не се съобразява с вас.

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на промени, пътувания и опити за внедряване в нова пазарна ниша. Не отстъпвайте нищо на случайността. Търсете срещи с потенциални партньори и спонсори. Без да поискаш няма да ти се даде. Участвайте в конкурси и състезателни програми. Енергийният ви потенциал търси поле за изява. На работното място ще има опити да ви натикат в ъгъла. Ако добре сте отработили подобни положения ще водите умело играта и ще отвърнете на удара. Печелят хищниците на пазара, хората на действената и амбициозна политика.

Лъв 22 юли – 22 август

И ако до момента само сте се оглеждали и планирали кое как да стане, вече е време да го реализирате. Проведете срещи и разговори с инвеститори и бизнес партньори. Не пропускайте събрания, на които ще се решават важни за бъдещето ви задачи. Не оставайте друг да ви представлява, не давайте пълномощни. Опитайте на работното място да съсредоточите цялата власт в свои ръце. Водете безкомпромисни битки за права и позиции. Ако в нещо изчакате утре ще трябва да го делите с друг.

Дева 23 август – 22 септември

Край с изчаквателната политика. Търсете си правата, поставяйте условия, гонете си интереса. Не се дръжте робски. Който не надигне глава ще трябва още повече да се наведе. Пасивността е вредна и разболяваща, но сериозните инициативи е добре да се отложат за сряда. Време е за големия пазарлък, за подбирате на клиенти и партньори. Заложете нова база за бъдещото си развитие. Съобразявайте се само със себе си. Вътрешната ви енергия е достатъчно силна, така че ще ви стигне не само за самозащита, но и за нападение.

Везни 23 септември – 22 октомври

Рисков ден, особено за родените в първата декада. Ако не нападнеш ще те нападнат. Вземете предпазни мерки в посоката, в която се чувствате нестабилни, неуверени, незнаещи и не можещи. Вероятни са удари в гръб. Тези, които са ви обещали съдействие може да се отметнат и да ви оставят да се оправяте сами. Шефовете ви поставят тежки условия. Трудно вървят преговори, нуждаете се от съдействие и защита. В такъв момент ще разберете кой ви е приятел при всякакви обстоятелства и кой само се прави на такъв.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес сте в стихията си. Ще постигнете максимума в ситуация, в която до момента сте играли второстепенна роля или пълномощията ви са били ограничени. Искайте повече и ще получите достатъчно. Не чакайте покана. Явете се първи на конкурси. Търсете директни срещи с шефове, снабдители и производители и не ползвайте посредници в посоката, в която искате да печелите сами. Денят ни разделя на властници и подчинени. Няма трето положение. Ако не си склонен да командваш, ще те командват и у дома.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят изисква разпоредителна и действена политика. Не чакайте и не протакайте преговори. Цялото ви бъдеще е сега. Този ден ще заложи нови ориентири, ще даде възможност да тръгнете по нов път, да подпишете еднолични договори и да започнете да печелите от странична дейност. Утре ще има опити да ви налагат комбина с някого, да ви притискат с ултиматуми за партньорско участие във вече разработената от вас нива. Съветът на деня е да запазите максимално личната си самостоятелност, но и да не отстъпвате от целта.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес и утре намалете темпото, опипвайте терена, бъдете активни в проучвателната и систематизиращатата дейност, но не и в активната политика за подписване на нови договори. В момента срещате открито и прикрито противопоставяне. Семейните проблеми пречат на служебните отговорности и обратно. Опитайте в тези два дни да се справите с неудобствата у дома, за да си развържете ръцете за активна работа в сряда, когато ще навлезете в един от най-силните си и творчески периоди за месеца.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес във въздуха витае агресия. Ако не нападнеш, ще те нападнат. С пълна сила върви битка за нови позиции и територии. Настройте се на активна самозащита, пазете си територията и не позволявайте на странични фактори да влизат в пространството на личните ви интереси. Днес и утре не търсете съавторство и не се включвайте в съвместни инициативи, независимо какво и колко ви обещават. Всеки дърпа чергата към себе си, а така все някой ще остане на сухо. Натоварете се физически, вършете си работата сами.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес всеки се опитва да прехвърли отговорностите си на другите, а ползите и общите пари да остави за себе си. Гонете си интереса по всички линии. Опитайте да се изхлузите по рибешки от места и положения, в които се прави опит да ви използват и налагат хомота на чуждите задължения. Не се съгласявайте и не подписвайте неравностойни договори. Днес и утре имате възможност да си доставите и получите нещо, което в миналото ви е отказвано. Не афиширайте успехите си, за да не се наложи да делите спечеленото с мързеливцит

COMMENTS

WORDPRESS: 0